Δυστυχώς υπάρχουν. Και σου εχω και χειρότερο παράδειγμα. Εχω μια γνωστή ομοφυλόφιλη η οποία εχει μίσος για τους γκει. Οχι απλα ρατσισμό μισος. Τους θεωρεί ανωμαλους και ενα καρο αλλο παρανοϊκα
Printable View
νομιζω οτι νομιζεις οτι μιλας εξ ονοματος των στρ8 ανδρων, αλλα σε διαβεβαιω οτι ΠΟΛΛΟΙ στρ8 ανδρες, εχουν αποψεις εντελως διαφορετικες απο εσενα, οποτε καλυτερα να μιλας μονο για τον εαυτο σου.
δεν ειναι αυτονοητο, οτι ενας ανδρας που θεωρει αποκρουστικη την επαφη με αλλον ανδρα, ΔΕΝ θα την επιδιωξει;;;;
κι αν σε ενα φανταστικο σεναριο (που δεν εχω υποψη μου, αλλα ας δεχτουμε οτι ειναι πιθανον), ενας ανδρας κανει σεξ με ανδρα απο καποιο ακατανοητο λογο που θα τον ωθησει εκει, ενω ειναι κατι που δεν το θελει, ΤΙ τον εμποδιζει να το μετανιωσει;;
τι το τοσο ανεπανορθωτο εχει συμβει, αφου πηγε με την θεληση του (εστω και για καποιον μεταφυσικο τροπο παραπλανημενος). τι θεωρεις οτι εχει παθει δλδ, οχι πες μου, θα σκασω!
οσο για τον φιλο εδω, νομιζω οτι δενε χεις καταλαβει καθολου τι του συμβαινει. το ειπε πολυ ξεκαθαρα, αλλα εσυ εχεις κολλησει στις παραπλανησεις και τους γλυκασμους..
Εμενα ας μου λυσει καποιος την απορία. Πως γινεται να έχεις μια φυσιολογική υγιη σχέση οτι και να εισαι στρειτ μπαι γκει χωρίς να υπάρχει ερωτας/σεξ; δεν ειναι αυτο που μας ξεχωρίζει απο τη φιλία; θεωρω οτι οταν ελαττώνεται το σεξ (ποσο μαλλον να μην υπάρχει καθόλου) κατι παει πολυ λαθος
Εφόσον εντοπίζεις εκεί το πρόβλημα φιλέ μου η λύση είναι μια. Κόψιμο μαχαίρι τα διαδυκτιακα παιχνιδια , βγες εξω γνωρισε κοσμο, γυναίκες άντρες δεν έχει σημασία οτι προτιμας και ξεκίνα να ζεις.
Θεωρεις πως είσαι εθισμένος σε αυτό τον τροπο σεξουαλικής έκφρασης; αν ναι, μπορείς να ζητησεις βοήθεια απο ειδικο .
Αλλα όσο μένεις " άπραγος" απλα θα μπερδευεσαι περισσότερο.
Υπαρχουν άνθρωποι ασεξουαλ ή ( για να μην μπλεξω με ορισμούς που δεν γνωρίζω κιόλας) άνθρωποι που μπορεί να ερωτεύονται, αλλά να μην γουσταρουν σεξ. Ετσι μπορεί να δημιουργούν σχέσεις εγγύτητας οπου μπορεί να υπάρχει τρυφερότητα, αγκαλιες, φιλια κτλ αλλά όχι σεξ.
Αν με ρωτας ουτε εγώ το καταλαβαινω ( μπορεί να τους θεωρούσα απλά στενούς φιλους πχ) αλλά οκ...δεν είναι αναγκη να καταλαβαίνουμε κάτι πλήρως για να το δεχτούμε κιόλας.
Το τι νομίζω και το τι νομίζεις άστα στην άκρη για τους αναγνώστες. Δε χρειάζεται παραπάνω.
Αν πολλοί όπως λες στρ8 τους φαίνεται όπως λες καλό σενάριο η επαφή τους με άλλο άντρα, τότε έχουμε διαφορετικό ορισμό του στρ8, οπότε βρήκαμε τη διαφωνία μας.
Αυτά που λέω εγώ είναι δικές μου απόψεις, δεν είπα ότι είναι του γείτονα.
Όσο για τους γλυκασμους, σου υπενθυμίζω ότι το είπε ο eagle όχι εγώ, δε πειράζει που με μπερδέψεις, αλλά ας προσθέσω ότι το παιδί (eagle) εξέφρασε μια άποψη και με έμμεσο τρόπο και θα έλεγα ομοφοβικό τον αποκάλεσες κρυφό - γκέι, μάλιστα, ωραία συζήτηση.
Δε θεωρώ ότι είμαι εθισμένος καθώς επιδίδομαι σε αυτό μόνο όταν δεν έχω κάποια άλλη ενασχόληση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν παραλείπω δραστηριότητες ή κοινωνικές επαφές προκειμένου να ασχοληθώ με αυτό Ενώ μπορεί να περάσουν και μεγάλα διαστήματα 3-4 εβδομάδων που να μην ασχοληθώ καθόλου. Όπως είπες κι εσύ περισσότερο "βολεμένος" θα έλεγα ότι είμαι, παρά εθισμένος. Αυτός ακριβώς είναι ο στόχος μου, να γνωρίσω ανθρώπους έξω κι εκεί είναι που προκύπτουν τα δύο βασικά προβλήματα: αν δω μία κοπέλα που θα μου αρέσει πολύ και ξεκινήσουμε επικοινωνία, αργά η γρήγορα θα με κυριεύσει το άγχος της επίδοσης ή της αδυναμίας στύσης κι αυτό θα εμποδίσει την ολοκλήρωση της σχέσης. Από την άλλη με έναν άντρα δε θα είχα τέτοιο πρόβλημα καθώς θα ήθελα να είμαι παθητικός, επομένως δε θα ανησυχούσα για καμία επίδοση. Ωστόσο, το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι μου φαντάζει αδύνατο να δω έξω στο δρόμο κάποιο άτομο του ίδιου φύλου για το οποίο να νιώσω έλξη...
επειδη οι προτιμησεις σου ειναι πολυ συγκεκριμενες, ειναι ενας τροπος η γνωριμια μεσω ιντερνετ.
ποιος σου ειπε ομως οτι πρεπει ντε και καλα να φτανεις στην αυτοικανοποιηση και στο cyber??? μπορεις να χρησιμοποιησεις το ιντερνετ σαν εργαλειο για να βρεις ατομα με παρομοιες αναζητησεις, αλλα να γνωριστεις απο κοντα. να μην κανεις τπτ μεσω ιντερνετ, πριν γνωριστειτε.
ετσι, θα γινουν αληθινες γνωριμιες κι αν ταιριαξουν, τις προχωρατε.