Τριχοπτωση,σπυρακιά στη γλώσσα. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν βρίσκεται ούτε στις εξετάσεις μου ούτε στου άντρα μου.επίσης απ'το πουθενά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο θυροειδη μου
Printable View
Δεν εμφανίζεται γιατί δεν εχεις.
Θυρεοειδή μπορεί να αναπτύξει ο καθένας. Είναι άσχετο με το ειτζ
Και τα 2 μπορεί να είναι από το άγχος. Να ξέρεις γενικά το ανοσοποιητικό πέφτει σε περιόδους άγχους οπότε είμαστε επιρρεπείς στις αρρώστιες , τι πρόβλημα στο θυρεοειδή?
Καλά αυτά ειδικά όταν είναι από άγχος, δε μπορεί να τα βρει η ιατρική εργαστηριακά, οπότε στην περίπτωση αυτή αποδίδεται σε ψυχολογικό παράγοντα.
George αν συνέβαινε αυτό που λες με το χάπι θα είχαμε ηρεμήσει και δεν θα είχαμε πια αυτή τη φοβία. Θα ζούσαμε τη ζωή μας και θα ημασταν καλά....
Ναι αλλά δε θα έλεγες, μπορει το χαπι να μη πιανει και ειναι ακομα καινουργιο, μπορει μετα απο 5 χρόνια να ξαναεμφανιζεται ο ιος κτλ.
Θέλω να πω οτι όπως δεν εμπιστευεσαι τώρα το τεστ διαγνωσης... το ίδιο θα ισχύει και τοτε. Είδες ομως τι είπες.. οτι θα είχες ηρεμησει (που δε το πιστεύω) τωρα όμως δεν ηρεμείς που υπάρχει η τεχνολογία να ανιχνεύσει 100% (αφου το εκανες 5 φορες το τεστ) το ιό και σου λέει οτι δεν τον έχεις.
Δηλαδη
100% γινεται καλα κάποιος με aids -> λες θα ησουν ηρεμη οκ
100% γνωρίζουμε μέσω τεστ οτι δεν εχεις aids -> δεν είσαι ηρεμη.
:)
Ναι έτσι είναι όπως τα λες.
Αλλά μπορώ να είμαι σίγουρη 100% στο τσεκποιντ που πήγα; Η πρέπει να ξαναπάω αλλού;
Νεφέλη δυστυχως μόνο λοιμωξιολογος μπορεί να σου απαντησει σ'αυτό. Εγώ που μίλησα με τον υπεύθυνο του checkpoint μου είπε ότι το rapid Test που κάνουν είναι 3ος γενιάς, ανιχνεύει όλα τα στελέχη και είναι αξιόπιστο κατά 99%.καμία εξέταση δεν είναι 100% σίγουρη αλλά όπως μου είπε ο λοιμωξιολογος μετά από 12 εξετάσεις που έχω κάνει (μεταξύ των οποίων rna & cd4) δεν υπάρχει περίπτωση. Στο κεελπνο με θεωρούν γραφική γιατί δεν έχουν ξανασυναντησει κάποιον με τόσες εξετάσεις. Δεν σου λέω να ξανακανεις τα ιδια γιατί εγώ δεν ηρεμησα
Εγώ φοβάμαι μήπως κόλλησα στο τσεκποιντ Erika....
Πόσα χρόνια πριν πηγες; Στην Αθήνα το έκανες; Στο Μοναστηράκι;
Εκείνο το πραγματακι με το οποίο με τρυπησαν δεν ήταν σφραγισμένο. Ήταν ένα κίτρινο σαν συρραπτικο, σαν αυτά που κάνουν οι διαβητικοί μάλλον....
Σφραγισμένο ήταν αυτό που έριξαν μέσα το αίμα κ το υγρο για να βγει το αποτέλεσμα.
Είχα τόσο άγχος που δεν έβλεπα εκείνη την ώρα από που έβγαιναν όλα αυτά τα σύνεργα.....
Στο Μοναστηράκι πριν 3 χρόνια. Όλα απ'αυτό το κουτί εβγαιναν
πηγα χθες απογευμα σε δερματολογο και μου εδωσε αλοιφες για τα σπυρακια. ηταν απλα απο καποια μολυνση τιποτα παραπανω. ευτυχως ηρεμησα. μακαρι να πανε κσλα για ολο τον κοσμο.
ναι στο συγγρος κανουν απευθειας ολες τις εξετασεις...αν ειχες ηπατιτιδα c σαν εμενα δλδ τι θα κανες??
Εγω εξακολουθω να μην καταλαβαίνω γιατί φέρνουν τη καταστροφή. Οκ ουτε εγώ θα χαιρομουν αν κολλουσα κατι αλλα δε θα τελειωνε και η ζωή μου