ΕΝΤΡΟΜΗ ΕΜΜΟΝΉ ΓΙΑ HIV - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 30 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 441
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Με τον άντρα σου πως τα πατε πλέον?

Τι να μιλήσεις βρε, 1ον θέλει ή σεξ ή αίμα σε ποσότητα. 2ον δε μπορείς να κολλήσεις στο παιδί κάτι που δεν έχεις :)

Τι αλλά συμπτώματα έχεις? Τα οποία είμαι σίγουρος από τώρα ότι είναι ψυχοσωματικά. Αφού δε νοσησες μέχρι τώρα , ακόμα και να είχες HIV , σημαίνει ότι έχεις ανοσία στο aids :) δηλαδή και σεξ να κάνεις με κάποιον που έχει τον ιό, δε παθαίνεις τίποτα :)

https://www.google.com/amp/s/www.new...92826.amp.html

«Δεν ξέρουμε γιατί το 5% των ατόμων που προσβάλλεται από τον ιό δεν αναπτύσσει AIDS. Υπάρχουν ακόμα άγνωστοι μηχανισμοί αντίστασης», προσθέτει ο Αλκαμί.

Άσχετο, απευθύνομαι και στη Νεφέλη, αν υποθέσουμε ότι σήμερα βγήκε ένα χάπι που το παίρνεις και καθαρίζεις από aids 100% δηλαδή δεν πλέον ανίατη, αλλά ρουτίνα, τι θα γινόταν με τον φόβο σας?
    Τριχοπτωση,σπυρακιά στη γλώσσα. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν βρίσκεται ούτε στις εξετάσεις μου ούτε στου άντρα μου.επίσης απ'το πουθενά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο θυροειδη μου

Nefeli28
    Guest
    Δεν εμφανίζεται γιατί δεν εχεις.
    Θυρεοειδή μπορεί να αναπτύξει ο καθένας. Είναι άσχετο με το ειτζ

Senior Member
    Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Τριχοπτωση,σπυρακιά στη γλώσσα. Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν βρίσκεται ούτε στις εξετάσεις μου ούτε στου άντρα μου.επίσης απ'το πουθενά φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα στο θυροειδη μου
    Και τα 2 μπορεί να είναι από το άγχος. Να ξέρεις γενικά το ανοσοποιητικό πέφτει σε περιόδους άγχους οπότε είμαστε επιρρεπείς στις αρρώστιες , τι πρόβλημα στο θυρεοειδή?

Καλά αυτά ειδικά όταν είναι από άγχος, δε μπορεί να τα βρει η ιατρική εργαστηριακά, οπότε στην περίπτωση αυτή αποδίδεται σε ψυχολογικό παράγοντα.

Nefeli28
    Guest
    George αν συνέβαινε αυτό που λες με το χάπι θα είχαμε ηρεμήσει και δεν θα είχαμε πια αυτή τη φοβία. Θα ζούσαμε τη ζωή μας και θα ημασταν καλά....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    George αν συνέβαινε αυτό που λες με το χάπι θα είχαμε ηρεμήσει και δεν θα είχαμε πια αυτή τη φοβία. Θα ζούσαμε τη ζωή μας και θα ημασταν καλά....
    Ναι αλλά δε θα έλεγες, μπορει το χαπι να μη πιανει και ειναι ακομα καινουργιο, μπορει μετα απο 5 χρόνια να ξαναεμφανιζεται ο ιος κτλ.
    Θέλω να πω οτι όπως δεν εμπιστευεσαι τώρα το τεστ διαγνωσης... το ίδιο θα ισχύει και τοτε. Είδες ομως τι είπες.. οτι θα είχες ηρεμησει (που δε το πιστεύω) τωρα όμως δεν ηρεμείς που υπάρχει η τεχνολογία να ανιχνεύσει 100% (αφου το εκανες 5 φορες το τεστ) το ιό και σου λέει οτι δεν τον έχεις.

Δηλαδη
    100% γινεται καλα κάποιος με aids -> λες θα ησουν ηρεμη οκ
    100% γνωρίζουμε μέσω τεστ οτι δεν εχεις aids -> δεν είσαι ηρεμη.

:)

Nefeli28
    Guest
    Ναι έτσι είναι όπως τα λες.
    Αλλά μπορώ να είμαι σίγουρη 100% στο τσεκποιντ που πήγα; Η πρέπει να ξαναπάω αλλού;

Senior Member
    Ναι έτσι είναι όπως τα λες.
    Αλλά μπορώ να είμαι σίγουρη 100% στο τσεκποιντ που πήγα; Η πρέπει να ξαναπάω αλλού;
    Νεφέλη δυστυχως μόνο λοιμωξιολογος μπορεί να σου απαντησει σ'αυτό. Εγώ που μίλησα με τον υπεύθυνο του checkpoint μου είπε ότι το rapid Test που κάνουν είναι 3ος γενιάς, ανιχνεύει όλα τα στελέχη και είναι αξιόπιστο κατά 99%.καμία εξέταση δεν είναι 100% σίγουρη αλλά όπως μου είπε ο λοιμωξιολογος μετά από 12 εξετάσεις που έχω κάνει (μεταξύ των οποίων rna & cd4) δεν υπάρχει περίπτωση. Στο κεελπνο με θεωρούν γραφική γιατί δεν έχουν ξανασυναντησει κάποιον με τόσες εξετάσεις. Δεν σου λέω να ξανακανεις τα ιδια γιατί εγώ δεν ηρεμησα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Και τα 2 μπορεί να είναι από το άγχος. Να ξέρεις γενικά το ανοσοποιητικό πέφτει σε περιόδους άγχους οπότε είμαστε επιρρεπείς στις αρρώστιες , τι πρόβλημα στο θυρεοειδή?

Καλά αυτά ειδικά όταν είναι από άγχος, δε μπορεί να τα βρει η ιατρική εργαστηριακά, οπότε στην περίπτωση αυτή αποδίδεται σε ψυχολογικό παράγοντα.
    Δεν ξερω ακριβώς τι πρόβλημα στο θυροειδη γιατί δεν έχω πάει ακόμα σε ενδοκρινολογο απλά η βασική εξέταση tsh βγήκε πολυ χαμηλη

Nefeli28
    Guest
    Εγώ φοβάμαι μήπως κόλλησα στο τσεκποιντ Erika....

Senior Member
    Εγώ φοβάμαι μήπως κόλλησα στο τσεκποιντ Erika....
    Αποκλείεται αυτό. Έχω πάει. Το τεστ που χρησιμοποίησαν ήταν σφραγισμένο. Το άνοιξαν μπροστά μου.

Nefeli28
    Guest
    Πόσα χρόνια πριν πηγες; Στην Αθήνα το έκανες; Στο Μοναστηράκι;
    Εκείνο το πραγματακι με το οποίο με τρυπησαν δεν ήταν σφραγισμένο. Ήταν ένα κίτρινο σαν συρραπτικο, σαν αυτά που κάνουν οι διαβητικοί μάλλον....
    Σφραγισμένο ήταν αυτό που έριξαν μέσα το αίμα κ το υγρο για να βγει το αποτέλεσμα.
    Είχα τόσο άγχος που δεν έβλεπα εκείνη την ώρα από που έβγαιναν όλα αυτά τα σύνεργα.....

Senior Member
    Στο Μοναστηράκι πριν 3 χρόνια. Όλα απ'αυτό το κουτί εβγαιναν

Senior Member
    πηγα χθες απογευμα σε δερματολογο και μου εδωσε αλοιφες για τα σπυρακια. ηταν απλα απο καποια μολυνση τιποτα παραπανω. ευτυχως ηρεμησα. μακαρι να πανε κσλα για ολο τον κοσμο.

Banned
    ναι στο συγγρος κανουν απευθειας ολες τις εξετασεις...αν ειχες ηπατιτιδα c σαν εμενα δλδ τι θα κανες??

Senior Member
    Εγω εξακολουθω να μην καταλαβαίνω γιατί φέρνουν τη καταστροφή. Οκ ουτε εγώ θα χαιρομουν αν κολλουσα κατι αλλα δε θα τελειωνε και η ζωή μου
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Page 8 of 30 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast