Πίσω στα του τοπικ. Έκανα πάλι μια γενική σήμερα που μου είπε ο γιατρός για να δούμε τον αιματοκρίτη πάλι και θα δούμε και τροπονινη για την καρδιά. Δεν αισθάνομαι τόση ζάλη σημερα, αλλά εξακολουθουν τα υπόλοιπα συμπτωματα.
Printable View
Πίσω στα του τοπικ. Έκανα πάλι μια γενική σήμερα που μου είπε ο γιατρός για να δούμε τον αιματοκρίτη πάλι και θα δούμε και τροπονινη για την καρδιά. Δεν αισθάνομαι τόση ζάλη σημερα, αλλά εξακολουθουν τα υπόλοιπα συμπτωματα.
Ναι είναι γιατί έχω πολλά να κάνω μέσα στη μέρα και είναι δύσκολο.
Τόσο έντονο παθαίνεις κι εσύ; Παλιά κι εγώ αισθανόμουν αύξηση παλμών από το άγχος όταν σηκωνομουν καθώς και έκτακτες,αλλά αυτό είναι εντελώς ακούσιο. Ανεβαίνουν 40 σφίξεις παραπάνω με τη μία,είναι τρομακτικό.
Από ότι διάβασα το άγχος δεν είναι στις αιτίες του PoTS. Πολλές φορές οι γιατροί το μπερδεύουν με άγχος. Αλλά σίγουρα επιδεινώνει στο πώς νιώθεις. Αν δεν ήταν και παράλληλα και ο χαμηλός αιματοκρίτης και η αυξομείωση της πίεσης,δεν θα ανησυχούσα τόσο,σας είναι όλα μαζί.
Η πίεση αυξομειώνεται μέσα στη μέρα αλλά εμένα η δική μου δεν είναι σταθερή με απλά πράγματα,έχω αναπτύξει ορθοστατικη υπόταση και από εκεί έρχεται και η ορθοστατικη ταχυκαρδία.
Βγήκαν και οι σημερινές εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης πλήρως φυσιολογικός! Πώς γίνεται αυτό;
Τροπονινη αρνητική.
Αυξημένα λευκά κατά δέκα μονάδες (τα ουδετεροφιλα). Αυτό που μπορεί να οφείλεται;
Τα λευκα ανεβαίνουν και απο στρες.
Στρες και άγχος έχω χρόνια τώρα,πρώτη φορά έχω τέτοια τιμή.
75 μου τα βγάζει είναι και τιμές αναφοράς δίνει 45-65
Άρα 7500 χιλιάδες έχεις.. Δεν το θεωρώ κάτι τραγικό είχα πολύ παραπάνω σε περιόδους στρες χωρίς να είναι κάτι παθολογικο.και πίστεψε με όσο αφορά αιματολογικες εξετάσεις έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία γιατί κάνω εδώ και 5 χρόνια κάθε 3μηνο και τα έχω μάθει σχεδόν όλα απ έξω!
Βέβαια μιλάω πάντα για προσωπική πείρα δεν είμαι γιατρός.
Πήγαινε σε έναν αιματολογο να της δει άμα ανησυχείς.
Και κάθε φορά το στρες και το άγχος εκδηλώνεται διαφορά επειδή δεν επηρέασε παλιότερα τις τιμές σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα.
Μα ακόμη και αν δεν είναι άγχος, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι θέλεις από τους συνομιλητές σου.
Σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση ότι κάτι κακό έχεις... Ελπίζω να μην έχεις, αλλά βρε παιδί μου πολύ επιθετική στάση.
]
Καμία σχέση,μου επιτέθηκε κάποιο μέλος,για αυτό εκτραπηκε η συζήτηση. Το τοπικ το άνοιξα γιατί θέλω υποστήριξη, συμβουλές κλπ. Το "είναι άγχος/ψυχολογικό" δεν με καλύπτει γιατί αντινετωπιζω χρόνια άγχος με σωματικά συμπτώματα αλλά πρώτη φορά τόσο συγκεκριμένα και τόσο αφοπλιστικα σε σημείο να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.
Σήμερα που έχει συννεφιά,λειτουργώ καλύτερα, αν και έχω ταχυπαλμια πάλι.
Δεν ξέρω, ελπίζω. Αιματολογο δεν νομίζω ότι έχουμε στο νησί. Στις προηγούμενες εξετάσεις που έκανα πριν τρεις μέρες δεν ήταν αυξημένα πάντως.
Δεν λέω ότι δεν μπορεί να επηρεάσει το στρες κλπ, απλα χρόνια τώρα, αλλά είναι τα συμπτώματα μου, τώρα αυτά είναι κανονικά συμπτώματα που τα διαπίστωσαν και δύο παθολόγοι. Ελπίζω να είναι μόνο κάτι παροδικό και όχι επικίνδυνο.
Νοσηρή φαντασία μόλις θα έγραφα το ίδιο!
Λευκά Αιμοσφαίρια 4,5-10(φυσιολογικές τιμές) και εγώ είχα 8,000.
Χρόνιο άγχος αντιμετωπίζω και γω , αλλά γνωρίζω πως τα όποια σωματικά συμπτώματα προέρχονται από το χρόνιο άγχος και όχι από κάπου αλλού...