Συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 189
    Antonis8
    Guest
    Πίσω στα του τοπικ. Έκανα πάλι μια γενική σήμερα που μου είπε ο γιατρός για να δούμε τον αιματοκρίτη πάλι και θα δούμε και τροπονινη για την καρδιά. Δεν αισθάνομαι τόση ζάλη σημερα, αλλά εξακολουθουν τα υπόλοιπα συμπτωματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Εξακολουθεις να αντιβαίνεις στους κανόνες του φόρουμ και να κάνεις διαγνώσεις. Με έχουν δει δύο ψυχίατροι και ψυχολόγος,αλλά προφανως ξέρεις καλύτερα από τους ειδικούς. Ελάχιστα με ενδιαφέρουν οι διαγνώσεις σου. Αντιβαίνουν στους όρους του φόρουμ όμως. Αποδεικνυεσαι εντελως αδιαβαστη πάντως και σε θέματα ψυχιατρικής και σε θέματα διατροφής και υγείας. Τα αρθρακια δεν βοηθούν. Άνοιξε κανα βιβλίο αντί να παρενοχλείς κόσμο,μπας και φωτίσεις λίγο την άγνοια σου.
    Αντε παλι καμια διάγνωση. Την άποψη μου λεω και τη τεκμηριωνω. Δε καταλαβαίνω γιατί είσαι τοσο επιθετικός. Ειπα κατι που δεν ισχύει; βγάζεις το ενα πόρισμα υγείας σου μετα το αλλο. Στο λενε τοσα ατομα οτι δεν εχεις τίποτα αλλα εσυ τα βάζεις μόνο μαζι μου..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Antonis8
    Guest
    ]

Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Αντώνη διάβασα λίγο το θέμα σου και μου κάνει εντύπωση πως υποτιμάς τον παράγοντα άγχος και το ψυχολογικό πρόβλημα που έχεις.
    Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν τα συμπτώματα που λες, δεν τα φαντάζεσαι, υπάρχουν, αλλά γιατί αποκλείεις το να προέρχονται από το άγχος σου εφόσον οι γιατροί δεν βρίσκουν κάτι άλλο σωματικό;;;

Θα σου πω προσωπικό παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ. Εγώ γενικά δεν είχα ποτέ θέματα υγείας, είχα έναν γερό οργανισμό, τρεφόμουν κατά κύρια βάση σωστά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κάποια στιγμή εμφάνισα κάτι δερματικό. Αλλεργία είπαν αρχικά οι γιατροί, το δέχτηκα, ακολούθησα την θεραπεία που μου δώσανε τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν με τίποτα. Δεν ήταν φανταστικά συμπτώματα, ήταν υπαρκτά. Μετά από πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα βρέθηκε ένας επιτέλους που μου είπε κοπέλα μου σταμάτα να ψάχνεις, είναι ψυχολογικό αυτό που έχεις. Και μάντεψε, μόλις ηρέμησα, το δούλεψα με τον εαυτό μου, βρήκα την αιτία κτλ....τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν και δεν χρειάζομαι πια καμια φαρμακευτική αγωγή για αυτό.
    Πριν μερικά χρόνια και ενώ βρισκόμουν σε μια περίοδο έντονου στρες άρχισα να παρουσιάζω σταδιακά τα εξής συμπτώματα. Έντονους πόνους στο στομάχι σε σημείο που έπρεπε να ξαπλώσω γιατί ένιωθα πως πεθαίνω, κράμπες σε ολόκληρο το σώμα ΣΥΝΕΧΩΣ, έφτασα να κουτσαίνω ελαφρώς από το ένα πόδι, αδυναμία στα χέρια σε σημείο μερικές μέρες να μην μπορώ καν να βάλω το κλειδί στον διακόπτη του αυτοκινήτου!!!! Πιεσεις κτλ δεν ξέρω γιατί δεν τα μετρούσα, αλλά είχα μια συνεχόμενη αδυναμία, τάση για εμετό, ζάλη...γενικώς ήμουν υπό διάλυση!!!! Μάντεψε τι ήταν όλα αυτά ! Άγχος, κακή ψυχολογική κατάσταση.

Στα λέω όλα αυτά μπας και ξυπνήσεις. Ποιος σου είπε ότι από την κακή ψυχολογία δεν μπορείς να δημιουργήσεις υπαρκτά και ενίοτε σοβαρά προβλήματα στην υγεία σου; Φυσικά και μπορείς. Το σώμα μας δεν είναι άσχετο με το πώς νιώθουμε, τι βιώνουμε, τι σκεφτόμαστε. ΜΠορεί να το ταίζεις με τις καλύτερες/ποιοτικότερες τροφές, αλλά αν οι σκέψεις σου είναι δηλητηριώδεις, πάλι θα δηλητηριαστεί.

Σύνελθε λοιπόν και φρόντισε τον εαυτό σου. Ολοκλήρωσε ο, τι εξετάσεις/ θεραπείες σου έχουν δώσει οι γιατροί και παράλληλα ξεκίνα ψυχοθεραπεία. Χθες! Εφόσον έχεις διαγνωστεί με συγκεκριμένο ψυχ. θέμα, ακολούθησε τις οδηγίες του ψυχιάτρου σου και κάνε ο, τι σου λέει. Σταμάτα να μετράς σφυγμούς, πιέσεις και δεν ξέρω τι άλλο κάθε 5 λεπτά και επικεντρώσου στο γιατί νιώθεις όπως νιώθεις, τι χρειάζεσαι, τι σε ζορίζει. Εν ανάγκη παράτα τα όλα και φύγε ένα ταξίδι να ηρεμήσεις για λίγο. Αν συνεχίσεις έτσι θα καταστρέψεις όντως την υγεία σου και οι λόγοι θα είναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ.
    Σε ευχαριστώ. Μακάρι να είναι μόνο ψυχολογικό. Μέχρι τελος της εβδομάδας θα βγουν όλες οι εξετάσεις και θα ξέρουμε. Προσπαθώ μέχρι τότε να μένω ήρεμος και να μην το σκέφτομαι.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Ειναι λιγο πακετο αν δε μπορεις αν δε μπορεις να παρεις αδεια...

Να παθεις κατι απο αυτα που φοβασαι παντως δεν προκειται. Θα τα χες τιναξει τωρα. Pots παθαινω κι εγω περιστασιακα. Ερχεται και φευγει.

Το αγχος προξενει παρα πολλες ασθενειες. Παρα πολλες! Και εξαντληση και κοπωση και ασθενειες.
    Ναι είναι γιατί έχω πολλά να κάνω μέσα στη μέρα και είναι δύσκολο.

Τόσο έντονο παθαίνεις κι εσύ; Παλιά κι εγώ αισθανόμουν αύξηση παλμών από το άγχος όταν σηκωνομουν καθώς και έκτακτες,αλλά αυτό είναι εντελώς ακούσιο. Ανεβαίνουν 40 σφίξεις παραπάνω με τη μία,είναι τρομακτικό.

Από ότι διάβασα το άγχος δεν είναι στις αιτίες του PoTS. Πολλές φορές οι γιατροί το μπερδεύουν με άγχος. Αλλά σίγουρα επιδεινώνει στο πώς νιώθεις. Αν δεν ήταν και παράλληλα και ο χαμηλός αιματοκρίτης και η αυξομείωση της πίεσης,δεν θα ανησυχούσα τόσο,σας είναι όλα μαζί.

Η πίεση αυξομειώνεται μέσα στη μέρα αλλά εμένα η δική μου δεν είναι σταθερή με απλά πράγματα,έχω αναπτύξει ορθοστατικη υπόταση και από εκεί έρχεται και η ορθοστατικη ταχυκαρδία.

Antonis8
    Guest
    Βγήκαν και οι σημερινές εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης πλήρως φυσιολογικός! Πώς γίνεται αυτό;

Τροπονινη αρνητική.

Αυξημένα λευκά κατά δέκα μονάδες (τα ουδετεροφιλα). Αυτό που μπορεί να οφείλεται;

Senior Member
    Τα λευκα ανεβαίνουν και απο στρες.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Βγήκαν και οι σημερινές εξετάσεις. Ο αιματοκρίτης πλήρως φυσιολογικός! Πώς γίνεται αυτό;

Τροπονινη αρνητική.

Αυξημένα λευκά κατά δέκα μονάδες (τα ουδετεροφιλα). Αυτό που μπορεί να οφείλεται;
    Συμφωνώ με νοσηρή άγχος και στρες επηρεάζει τα λευκα το βλέπω σε πολλές εξετάσεις μου. Όταν λες δέκα μονάδες? Πες μου λιγο την τιμή τους και την φυσιολογική π σου δίνει το εργαστήριο

Antonis8
    Guest
    Στρες και άγχος έχω χρόνια τώρα,πρώτη φορά έχω τέτοια τιμή.

75 μου τα βγάζει είναι και τιμές αναφοράς δίνει 45-65

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Στρες και άγχος έχω χρόνια τώρα,πρώτη φορά έχω τέτοια τιμή.

75 μου τα βγάζει είναι και τιμές αναφοράς δίνει 45-65
    Άρα 7500 χιλιάδες έχεις.. Δεν το θεωρώ κάτι τραγικό είχα πολύ παραπάνω σε περιόδους στρες χωρίς να είναι κάτι παθολογικο.και πίστεψε με όσο αφορά αιματολογικες εξετάσεις έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία γιατί κάνω εδώ και 5 χρόνια κάθε 3μηνο και τα έχω μάθει σχεδόν όλα απ έξω!
    Βέβαια μιλάω πάντα για προσωπική πείρα δεν είμαι γιατρός.
    Πήγαινε σε έναν αιματολογο να της δει άμα ανησυχείς.
    Και κάθε φορά το στρες και το άγχος εκδηλώνεται διαφορά επειδή δεν επηρέασε παλιότερα τις τιμές σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα.

Μα ακόμη και αν δεν είναι άγχος, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι θέλεις από τους συνομιλητές σου.
    Σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση ότι κάτι κακό έχεις... Ελπίζω να μην έχεις, αλλά βρε παιδί μου πολύ επιθετική στάση.

Antonis8
    Guest
    ]

Quote Originally Posted by nightlost View Post
    Μα ακόμη και αν δεν είναι άγχος, δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι θέλεις από τους συνομιλητές σου.
    Σαν να ψάχνεις επιβεβαίωση ότι κάτι κακό έχεις... Ελπίζω να μην έχεις, αλλά βρε παιδί μου πολύ επιθετική στάση.

Καμία σχέση,μου επιτέθηκε κάποιο μέλος,για αυτό εκτραπηκε η συζήτηση. Το τοπικ το άνοιξα γιατί θέλω υποστήριξη, συμβουλές κλπ. Το "είναι άγχος/ψυχολογικό" δεν με καλύπτει γιατί αντινετωπιζω χρόνια άγχος με σωματικά συμπτώματα αλλά πρώτη φορά τόσο συγκεκριμένα και τόσο αφοπλιστικα σε σημείο να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Σήμερα που έχει συννεφιά,λειτουργώ καλύτερα, αν και έχω ταχυπαλμια πάλι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Άρα 7500 χιλιάδες έχεις.. Δεν το θεωρώ κάτι τραγικό είχα πολύ παραπάνω σε περιόδους στρες χωρίς να είναι κάτι παθολογικο.και πίστεψε με όσο αφορά αιματολογικες εξετάσεις έχω μεγάλη προσωπική εμπειρία γιατί κάνω εδώ και 5 χρόνια κάθε 3μηνο και τα έχω μάθει σχεδόν όλα απ έξω!
    Και κάθε φορά το στρες και το άγχος εκδηλώνεται διαφορά επειδή δεν επηρέασε παλιότερα τις τιμές σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει τώρα.
    Εμενα τα λευκα μου ειναι 8 χιλιάδες κάτι αλλα το εργαστήριο δινει απο 4 έως δεκα αν θυμαμαι καλα.

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Δεν ξέρω, ελπίζω. Αιματολογο δεν νομίζω ότι έχουμε στο νησί. Στις προηγούμενες εξετάσεις που έκανα πριν τρεις μέρες δεν ήταν αυξημένα πάντως.

Δεν λέω ότι δεν μπορεί να επηρεάσει το στρες κλπ, απλα χρόνια τώρα, αλλά είναι τα συμπτώματα μου, τώρα αυτά είναι κανονικά συμπτώματα που τα διαπίστωσαν και δύο παθολόγοι. Ελπίζω να είναι μόνο κάτι παροδικό και όχι επικίνδυνο.

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εμενα τα λευκα μου ειναι 8 χιλιάδες κάτι αλλα το εργαστήριο δινει απο 4 έως δεκα αν θυμαμαι καλα.
    Ναι είναι ανάλογα το μηχάνημα που έχει το κάθε εργαστήριο. Έχω πάει σε αρκετά και οι τιμές παίζουν από 4 χιλιάδες μέχρι 10.σε αυτό που πάω τώρα είναι 4 το κατώτατο με 8 το ανώτερο!

Νοσηρή φαντασία μόλις θα έγραφα το ίδιο!
    Λευκά Αιμοσφαίρια 4,5-10(φυσιολογικές τιμές) και εγώ είχα 8,000.

Χρόνιο άγχος αντιμετωπίζω και γω , αλλά γνωρίζω πως τα όποια σωματικά συμπτώματα προέρχονται από το χρόνιο άγχος και όχι από κάπου αλλού...

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast