Originally Posted by
george1520
Ντιντι μπήκες εδώ για να μου πεις τι σου είπα όταν εσυ με πληγωσες? Όταν εσύ δεν χειρίστηκες όπως έπρεπε ένα τόσο λεπτό θέμα?? Ναι είπα αυτό με την αυτοκτονία και δεν το παίρνω πίσω. Αν δεν ήμουν τόσο δυνατός αυτό που έγραψες θα μπορούσε να με κάνει να αντιδρασω άσχημα για να τιμωρησω τον εαυτό μου γιατί δεν έσωσα άλλους, γιατί εγώ ίσως να είμαι η αιτία που κάποιοι πέρασαν ότι κι εγώ.
Ε έγραψα αυτό το ποστ που διάλεξες για να σταματήσει η συζήτηση για να μην νιώθεις άσχημα. Έτσι μου έδωσες να καταλάβω στα μηνύματα. Εγώ Ντιντι μπήκα στην θέση σου.. Εσύ τελικά μπήκες ποτέ στην δική μου?
Ηρθες εδώ για να μου πεις ότι σε έκανα να νιώσεις άσχημα επειδή μίλησα για αυτοκτονία αλλά εσύ δεν κατάλαβες ούτε για ένα λεπτό για το πως με έκανες να νιώσω. Εκείνη την μέρα έκλαιγα συνέχεια, εκείνη την μέρα δεν κοιμήθηκα, εκείνη την μέρα μίσησα τον εαυτό μου, εκείνη την μέρα ένιωσα ένα μηδενικό. Έχω ορκιστεί ότι δεν θα κλάψω ποτέ ότι και να γίνει και ζούσα την ζωή μου χωρίς να κλαίω. Έκλαιγα μόνο κρυφά από όλους. Έχω ορκιστεί ότι δεν θα αφήσω κανένα και τίποτα να με πονέσει ξανά!
Και ενώ ένιωθα όλες αυτές τις ενοχές έπρεπε από μόνος μου να τις φύγω από πάνω μου για να μην έχω ένα ακόμη πρόβλημα να λύσω.