εχω περασει και με 2 ευρω την μερα..
Δεν επαθα κατι.
\'nough said ;)
Printable View
εχω περασει και με 2 ευρω την μερα..
Δεν επαθα κατι.
\'nough said ;)
Εγω θελω χρημα...αλλα δεν θα τρελλαθω κιολας για δαυτο, θελω να αφιερωνω οχι πανω
απο 8 ωρες εργασια και πενθημερο απο τον χρονο μου και εαν ειναι δυνατον και ακομα λιγοτερο.
Αλλα τωρα ειμαι σε μεταβατικο σταδιο...οποτε οτι και να λεω οτι θελω...χαιρετισματα.
Καρδια,πλατη φαρδια και ολιγον τυχη.
Παντως κατακτησαμε τον πλανητη, πηγαμε στο φεγγαρι (ή εστω σε ενα στουντιο στην ερημο με σκηνικα και προβολεις), ανακαλυψαμε 1002 πραγματα και καταφεραμε να υποδουλωθουμε σε εκεινα τα μικρα ορθογωνια χαρτακια με αριθμους πανω που εχουν παραγωγικη αξια αερα κοπανιστο..
βλακεια ε?
πως τα καταφεραμε ετσι..
Παντα ετσι ηταν.
Δουναι και λαβειν και η τυχη να χαμογελαει σε μερικους περισσοτερο απο αλλους.
Ειναι θεμα τυχης αλλα οχι μονο θεμα τυχης. το επιτρεψαμε να γινει αυτο και τωρα μαλιστα θεωρουμε απολυτως φυσιολογικο καθε πραγμα να εχει μια τιμη πανω του και οταν ακουμε για κοινωνιες χωρις χρημα μας ακουγεται πιο επιστημονικη φαντασια ακομα και απο το να παρει το κυπελο η αεκ.
μπολτιε,
δεν πιστευω στην τυχη.
Πιστευω οτι ολα ειναι προσχεδιασμενα ακριβως οπως τα βλεπουμε και τα ζουμε.
Το ζητουμενο ειναι αν θες (και αν μπορεις) να λειτουργεις τοσο καλα κουρδισμενος οσο εισαι....
Και για να εχουμε μια νοτα ψυχολογιας,
νομιζω ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις,
οτι οσοι τραβανε τα στηθη τους και εχουν ψυχολογικα ζορια,
κατα μια εκδοχη ειναι γιατι εχουν ξεκουρδιστει.
Μερικες φορες, το κουρδιστήρι εχει την μορφη χαπιου, αλλοτε στις σωστες στροφες αλλοτε οχι.
Μεχρι που το πραγμα ξεχαρβαλώνεται τελειως και δεν παιρνει ουτε μιση στροφη.
Boltseed σε οποιαδηποτε κοινωνια αν δεν προσφερεις εισαι παρεισακτος και σε αποβαλλει...εκτος αν εισαι σε βρεφικη ηλικια.
Τι σημασια εχει αν λεγεται χρημα ή οχι η εξαργυρωση αυτο εννοω.
Και φυσικα υπαρχει η τυχη...αλλα επειδη ειναι ασταθμητος παραγοντας ετσι κι αλλιως εσυ παλευεις οσο μπορεις με αυτα που εχεις
και δεν περιμενεις απο αυτην.
Life is a bitch and then you die
Life is a beach and then you fly
Life is a peach and then you bite
τα παντα ολα
[quote]Originally posted by PETRAN
Πάνω σ\' αυτό, είχα πέσει σε μια ιστοσελίδα η οποία ανοιχτά υποστήριζε τη χρήση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών!!!Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Αν σκεφτείς ότι τα τέσσερα από τα πέντε βασικά συναισθήματα (λύπη, οργή, αηδία, φόβος) είναι αρνητικά και το ένα θετικό (χαρά το πέμπτο) μπορείς να καταλάβεις ότι δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν μια τάση προς το αρνητικό.
Έλεγε κάτι παρόμοιο ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι wired προς την ανησυχία/στεναχώρια ως coping mechanism έναντι των απειλών της ζωής και η ανησυχία ήταν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό και δυσανάλογα διευρυμένο ακριβώς ως μηχανισμός αυτοσυντήρης, ενάργειας και εν τέλει επιβίωσης.
Συνέχιζε στην ιστοσελίδα το κομμάτι και έλεγε ότι είναι άδικο να υποκύπτουμε στην αδικία αυτή της φύσης και ότι θα έπρεπε να το διορθώσουμε για να μην υποφέρουμε παίρνοντας ακριβώς... ναρκωτικά!
Δεν ασπάζομαι αλλά μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας για τα συναισθήματα.
Πάντως δεν ξέρω γιατί αυτά μόνο είναι τα βασικά. Γλυκιά προσμονή, δύναμη, ηρεμία, επίτευξη στόχου, όλα αυτά τοποθετούνται κάτω υπό τη σκέπη της χαράς;
Γιατί χαρακτηρίζονται βασικά αυτά τα 5 (ρωτάω δεν ξέρω); Επειδή είναι πολύ δυνατά και εντελώς ευδιάκρητα μεταξύ τους;
ΜΟυ γκαμμμ-καν τα quotes αλλα εντάξει.
Quote:
Originally posted by krino
μπολτιε,
δεν πιστευω στην τυχη.
Το ζητουμενο ειναι αν θες (και αν μπορεις) να λειτουργεις τοσο καλα κουρδισμενος οσο εισαι....
Μερικες φορες, το κουρδιστήρι εχει την μορφη χαπιου, αλλοτε στις σωστες στροφες αλλοτε οχι.
Συμφωνεί κανείς άλλος ότι ο κρίνο είναι σαν να προσπαθεί να βγάζει κανένα μα κανένα νόημα σε ότι λέει!? :mad:
Quote:
Originally posted by alexandros3
Πάνω σ\' αυτό, είχα πέσει σε μια ιστοσελίδα η οποία ανοιχτά υποστήριζε τη χρήση ΟΛΩΝ των ναρκωτικών!!!
Έλεγε κάτι παρόμοιο ότι το ανθρώπινο μυαλό είναι wired προς την ανησυχία/στεναχώρια ως coping mechanism έναντι των απειλών της ζωής και η ανησυχία ήταν αναπόσπαστο χαρακτηριστικό και δυσανάλογα διευρυμένο ακριβώς ως μηχανισμός αυτοσυντήρης, ενάργειας και εν τέλει επιβίωσης.
Συνέχιζε στην ιστοσελίδα το κομμάτι και έλεγε ότι είναι άδικο να υποκύπτουμε στην αδικία αυτή της φύσης και ότι θα έπρεπε να το διορθώσουμε για να μην υποφέρουμε παίρνοντας ακριβώς... ναρκωτικά!
Δεν ασπάζομαι αλλά μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας για τα συναισθήματα.
Πάντως δεν ξέρω γιατί αυτά μόνο είναι τα βασικά. Γλυκιά προσμονή, δύναμη, ηρεμία, επίτευξη στόχου, όλα αυτά τοποθετούνται κάτω υπό τη σκέπη της χαράς;
Γιατί χαρακτηρίζονται βασικά αυτά τα 5 (ρωτάω δεν ξέρω); Επειδή είναι πολύ δυνατά και εντελώς ευδιάκρητα μεταξύ τους;
Γιατί αυτά τα πέντε δεν μαθαίνονται μαν, τα έχει ένα μωρό, τα έχουν όλοι οι πολιτισμοί, βασίζονται σε πολύ απλές και γρήγορες (ακόμα και ασυνείδητες) εκτιμήσεις για να ενεργοποιηθούν, έχουν ξεκάθαρη βιολογική υπογραφή και εν μέρη τα έχουν και κάποια βιολογικά μας \"ξαδέρφια\" Αυτά που λες δεν είναι στανταρ σε όλους τους πολιτισμούς. Από αυτά τα πέντε και ανάλογα με την \"κουλτούρα\" και πως κάποιος ερμηνεύει τα πράγματα μπορεί να οδηγήσει ουσιαστικά σε κάπως διαφορετικές \"αναμίξεις\" οπότε και σε κάπως διαφορετικά συναισθήματα αλλά πάντα έχοντας ως βάση αυτές τις πέντε ποιότητες που φαίνονται να είναι πιο βασικές και τα \"building blocks\" των άλλων(π.χ. οι ιάπωνες έχουν συναισθηματικές διαταραχές όπως το koro, taijin kyofusho κλπ. που έχουν ως βάση τον φόβο αλλά δεν υπάρχουν ακριβώς στους δυτικούς.) Η προσμονή έχει ως βάση πολύ μικρής έντασης συνεχούς φόβου αφού συνήθως περιμένεις να γίνει κάτι σημαντικό, π.χ. κάποιος στόχος να επιτευχτεί αλλά δεν είσαι και σίγουρος. Η δύναμη δεν είναι συναίσθημα αλλά αν εννοείς σαν φάση \"είμαι δυνατός, είμαι ουάου, τα σπάω όλα κλπ.\" π.χ.\"ρωμαλαίος\", \"γενναίος\" που λέμε τότε είναι ανάμιξη μικρής έντασης οργής με χαρά. Η ηρεμία και η επίτευξη στόχου δεν είναι συναισθήματα αλλά η πρώτη μπορεί να εμπεριέχει πολύ μικρής έντασης χαρά και η επίτευξη στόχου αν και δεν είναι συναίσθημα, είναι συνήθως προυπόθεση για να επέλθει η χαρά.
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
μπολτιε,
δεν πιστευω στην τυχη.
Συμφωνεί κανείς άλλος ότι ο κρίνο είναι σαν να προσπαθεί να βγάζει κανένα μα κανένα νόημα σε ότι λέει!? :mad:
τι εγινε τελικα γιατρε μου?
συμφωνησε κανεις αλλος η εμεινες μονος σου?
πιες..... αν δεν καταλαβαινεις κατι γιατι δεν ρωτας? χαζο δεν θα σε πει κανεις ε?
Εγώ θα πάρω αυτό.λολQuote:
Originally posted by alexandros3
Life is a bitch and then you die
Life is a beach and then you fly
Life is a peach and then you bite
τα παντα ολα
ή να είναι οι άλλοι οργανωμένοι για σένα..Quote:
Σημερα για να επιβιωσεις πρεπει να εισαι παρα πολυ καλα οργανωμενος.....