Originally posted by RainAndWind
Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ό,τι ανακοινώνεται με στόμφο σπανίως αντιστοιχεί στην αλήθεια.
RainAndWind , γάντι σου πάει...συγγνώμη, δηλαδή, αλλά μου βγήκε αυθόρμητα...:D
άουτς!χα χαααα
Όπως θα έγραφαν και οι Πινκ Φλόυντ σε άμυνα,another Prick in the wall,λολ
Ντένη:Tώρα θα σε χαστούκιζα,αλλά θα μου χαλάσει το μαλλί.
Άλλο:Mα μ\'έχεις παρεξηγήσει χρυσό μου.:P
Ως Θεοπούλα:γιατί δεν πλέκεις γυμνός;Αυτό θα είχε κάποιο ενδιαφέρον.\\θεάααα λολ
Ως Ζήκος:Σας μερσώ μαντάμ,ορέν ντουβάρ.
Πώς μι τό\'πις;:D
Και ολίγον γκουζκουνικό\"aaah,tres jolie.Tι ζολή μωρή,ψ..λή το λένε.χαχαχααααα
Και ήξερα ρε γμτ πώς έπρεπε να αλλάξω στυλ,χμ,τώρα που το σκέφτομαι ίσως να δοκιμάσω του Γιωργάκη Παπανδρέου,μιας και έβαλε την εικόνα ο κρίνος και το θυμήθηκα το καμάρι μας.
Κάτσε να το πάω μία,για δοκιμή.
Σας καλωστορίζω σε αυτό το φόρουμ σύντροφοι,συμπολίτδες,στο τομείο που απλώνεται με σημαία την αλπίδα εμπρός στα όνειγρα των Ελλήνων,εμπρός στη ιστερία που απ\'αυτήν εμπνεγόμαστε και πηγάζει από τη μνήμπη των αιώνων προσπάθρειας.Το threavfsd αυτό το οπγοίο επιβεβαιώνει το αυτονόητο με τη σεσημαγμένη δεινότητα των συνομιλητών συμφορουμοπετεινοτσιμπαμο υμίαφραπεδιάλογητών του και ο καθείς πάσα ένας πολίτης μπορεί μέσω της εκλολογολίας να συμμεπάσχει στη διοσφόλιση που βάζοντά μας να σκεφτούμε συμπαρασύρει στο όνειρο και μας φέρνει στην εκατόν ένατη θέση της ευρώπης.:D
Κατά τ\'άλλα,γιατί με βάζετε στη δεινή θέση να πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε αγάπες μου,Πετράν ή όμπορο,άμπεμπαμπλομ,τούκεθ ομπλόμ,άμπεμπαμπλόμ τουκεθομπλόμ μπλιμ μπλομ.Για το χιούμορ,ψηφίζω Petran δαγκωτό,αλλά και για τα ψυχογνωστικάσυμπεριφορικά του αναγνώσματα που τα λατρεύω,αν και γενικά απεχθάνομαι τις ψηφοφορίες,λολ.Για την ηθική και το βάθος σκέψης,λόγου,πλούτου συναισθηματικού θα ψηφίσω όμπορο,όχι όποπο.:P
Κρίνο δεν ψηφίζω που να με σφάξετε,γιατί λέει πως τέτοια threads είναι εκτός ενώ έχει φτιάξει κάτι αρένες παλιότερα,γκούχου.:P
ΥΓ.Διακρίνω μία ψυχρασία ανάμεσά σας.Πότε ψυχραστήκατε;:D:D
LET THE BONDING BEGIN!!!
-Μαλώνεις ρε;
-Mαλώνω ρε.
-Μαλώνεις;
-Mαλώνω,ναι.
-Δε μαλώνω εγώ,μάλωσε μόνος σου!(του την έσκασα,ε;)