Να προστεθώ και γω στις προβληματικές...:Ρ
Έλεος βινς! Ένα παιδάκι δυο χρονών ήταν, όχι η Χρυσή Αυγή και σου πέταγε μολότωφ!
Printable View
Να προστεθώ και γω στις προβληματικές...:Ρ
Έλεος βινς! Ένα παιδάκι δυο χρονών ήταν, όχι η Χρυσή Αυγή και σου πέταγε μολότωφ!
Δηλαδή το βρίσκεις ωραίο να σου πετάει χαλίκια και πέτρες ένα παιδάκι?
Λες ρε συ να μου ρθει ολόκληρη χρυσή αυγή? Ένας ένας δεν γίνεται.. να κάνουμε και τουρνουά. doing *)
carrot ξες τι σε τετοιες περιπτωσεις αμα σου τη σπανε καλυτερα απομακρυνσου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα προς θεου δεν το κανουν επιτηδες, ειναι ετσι αυτη η ηλικια των παιδιων οπου δεν εχει αναπτυχθει ακομη η συνειδησιακη διαμορφωση κ η λογικη κ ψυχοκοινωνικη ικανοτητα, στο λεω αυτο επειδη το αντικειμενο μου εχει να κανει με παιδακια κ ξερω καποια πραγματα επιπλεον, εγω παντως τα λατρευω, εχουν αλλη χαρη ρε συ κ σε κανουν να νιωθεις ομορφα κ να ξανανιωνεις, σαν να ξαναγινεσαι παιδι, ακομα κ αν σου τραβανε τα μαλλια οπως κανει εμενα η ανηψουλα μου !!!! :)
Όπως ίσως διάβασες δεν κατηγόρησα το παιδί όσο τη μάνα που άφηνε το παιδί της να κάνει τέτοιο πράμα.
τελικα αυτη η συζητηση εχει αρχισει να μου θυμιζει μια αλλη παρελθοντικη που ενα διχρονο παλι εφταιγε για ολη την κακια του κοσμου κ του αξιζε να πεθανει στο χιονι επειδη εκλαιγε...
φαινεται υπαρχει μια συσχετιση μεταξυ ψυχωσης κ των διχρονων που ευθυνονται για ολο το κακο της ανθρωποτητας!
τελικα, μηπως επασχε κ ο Ηρωδης απο ψυχωση κ γι αυτο εσφαξε ολα τα νηπια της εποχης? ;)
βινς, δεν παιρνεις κανα φαρμακο? γιατι θιγεσαι με το παραμικρο κ γραφεις αυναρτησιες.
Μπορει απλα να μην το προσεξε, να ασχολουνταν με κατι αλλο εκεινη τη στιγμη, σε καμια περιπτωση δεν το εβαλε βεβαια να το κανει εσκεμμενα, αν ειναι δυνατον! Κοιτα σε τετοιες περιπτωσεις οπως σου ειπα το καλυτερο ειναι να απομακρυνεσαι αμα δεν μπορεις τα παιδακια η καποιον αλλον που σου τη σπαει, φευγεις κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο, κ οχι να τα βαζεις με το παιδι η με τη μανα, δεν εχει κανενα νοημα....
Ρε πλάκα μου κάνετε? Σοβαρά μιλάω. Εσύ αν έβλεπες το παιδί σου να ρίχνει χαλίκι σε κάποιον ξένο και συνέχιζε να το κάνει δεν θα του έκανες παρατήρηση? Θα περίμενες από τον ξένο να κάνει σε σένα?
προσωπικα αν ειχα παιδι δεν ξερω τι θα εκανα, γιατι δεν εχω παιδι!!! νομιζω παντως οτι ναι, αν το εβλεπα να πεταει χαλικια θα του εκανα παρατηρηση.
αλλα σαν λουομενη δε θα εδινα σημασια, θα μετακομιζα λιγο πιο εκει στην πλαζ. δε θα καθομουνα να ασχοληθω συζητωντας το σε ενα φορουμ, τι εκανε κ τι δεν εκανε μια μανα που πηγα προχθες σε πλαζ κ μου πεταξε το παιδι της χαλικια. δεν το θεωρω κ τοσο σημαντικο γεγονος. τετοια μικροπραγματα συμβαινουν στην ημερησια διαταξη. αν ασχολιομουν με ολα αυτα θα ημουν μια θυμωμενη καταθλιπτικη, η κατι τετοιο τελος παντων.
Πιστεύεις πως είσαι καλά δηλαδή?
Εδώ και λίγες μέρες συνέχεια μου επιτίθεσαι κι όμως ήμουν πολύ φιλικός μαζί σου προηγουμένως. Αυτό το βρίσκεις καλό εσύ?
οταν λες οτι σου επιτιθομαι, εννοεις οτι σου εξεφρασα τη γνωμη μου που ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου? ναι αυτο το εκανα! σε εβρισα καπου? σε προσεβαλα καπου?
η εννοεις επιθεση οτι σου ειπα να παρεις τα φαρμακα?
Επίθεση με τη μορφή κατηγοριών, ότι είμαι άρρωστος, επικίνδυνος, ότι πρέπει να πάρω φάρμακα και τόσα άλλα. Είναι ωραίο αυτό? Θα ήθελες να το κάνουν σε σένα αυτό, άνθρωποι στους οποίους έδειξες καλές προθέσεις?