Μοναχικές εξόδους - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast
Results 106 to 120 of 150
    Να προστεθώ και γω στις προβληματικές...:Ρ
    Έλεος βινς! Ένα παιδάκι δυο χρονών ήταν, όχι η Χρυσή Αυγή και σου πέταγε μολότωφ!

Senior Member
    Δηλαδή το βρίσκεις ωραίο να σου πετάει χαλίκια και πέτρες ένα παιδάκι?

Senior Member
    Λες ρε συ να μου ρθει ολόκληρη χρυσή αυγή? Ένας ένας δεν γίνεται.. να κάνουμε και τουρνουά. doing *)

Senior Member
    carrot ξες τι σε τετοιες περιπτωσεις αμα σου τη σπανε καλυτερα απομακρυνσου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, αλλα προς θεου δεν το κανουν επιτηδες, ειναι ετσι αυτη η ηλικια των παιδιων οπου δεν εχει αναπτυχθει ακομη η συνειδησιακη διαμορφωση κ η λογικη κ ψυχοκοινωνικη ικανοτητα, στο λεω αυτο επειδη το αντικειμενο μου εχει να κανει με παιδακια κ ξερω καποια πραγματα επιπλεον, εγω παντως τα λατρευω, εχουν αλλη χαρη ρε συ κ σε κανουν να νιωθεις ομορφα κ να ξανανιωνεις, σαν να ξαναγινεσαι παιδι, ακομα κ αν σου τραβανε τα μαλλια οπως κανει εμενα η ανηψουλα μου !!!! :)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Όπως ίσως διάβασες δεν κατηγόρησα το παιδί όσο τη μάνα που άφηνε το παιδί της να κάνει τέτοιο πράμα.

Senior Member
    τελικα αυτη η συζητηση εχει αρχισει να μου θυμιζει μια αλλη παρελθοντικη που ενα διχρονο παλι εφταιγε για ολη την κακια του κοσμου κ του αξιζε να πεθανει στο χιονι επειδη εκλαιγε...
    φαινεται υπαρχει μια συσχετιση μεταξυ ψυχωσης κ των διχρονων που ευθυνονται για ολο το κακο της ανθρωποτητας!
    τελικα, μηπως επασχε κ ο Ηρωδης απο ψυχωση κ γι αυτο εσφαξε ολα τα νηπια της εποχης? ;)

βινς, δεν παιρνεις κανα φαρμακο? γιατι θιγεσαι με το παραμικρο κ γραφεις αυναρτησιες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Όπως ίσως διάβασες δεν κατηγόρησα το παιδί όσο τη μάνα που άφηνε το παιδί της να κάνει τέτοιο πράμα.
    Μπορει απλα να μην το προσεξε, να ασχολουνταν με κατι αλλο εκεινη τη στιγμη, σε καμια περιπτωση δεν το εβαλε βεβαια να το κανει εσκεμμενα, αν ειναι δυνατον! Κοιτα σε τετοιες περιπτωσεις οπως σου ειπα το καλυτερο ειναι να απομακρυνεσαι αμα δεν μπορεις τα παιδακια η καποιον αλλον που σου τη σπαει, φευγεις κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο, κ οχι να τα βαζεις με το παιδι η με τη μανα, δεν εχει κανενα νοημα....
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ρε πλάκα μου κάνετε? Σοβαρά μιλάω. Εσύ αν έβλεπες το παιδί σου να ρίχνει χαλίκι σε κάποιον ξένο και συνέχιζε να το κάνει δεν θα του έκανες παρατήρηση? Θα περίμενες από τον ξένο να κάνει σε σένα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    τελικα αυτη η συζητηση εχει αρχισει να μου θυμιζει μια αλλη παρελθοντικη που ενα διχρονο παλι εφταιγε για ολη την κακια του κοσμου κ του αξιζε να πεθανει στο χιονι επειδη εκλαιγε...
    φαινεται υπαρχει μια συσχετιση μεταξυ ψυχωσης κ των διχρονων που ευθυνονται για ολο το κακο της ανθρωποτητας!
    τελικα, μηπως επασχε κ ο Ηρωδης απο ψυχωση κ γι αυτο εσφαξε ολα τα νηπια της εποχης? ;)

βινς, δεν παιρνεις κανα φαρμακο? γιατι θιγεσαι με το παραμικρο κ γραφεις αυναρτησιες.

Για να θαυμάζεις τον εαυτό σου κάποια στιγμή στο μέλλον.

Senior Member
    προσωπικα αν ειχα παιδι δεν ξερω τι θα εκανα, γιατι δεν εχω παιδι!!! νομιζω παντως οτι ναι, αν το εβλεπα να πεταει χαλικια θα του εκανα παρατηρηση.

αλλα σαν λουομενη δε θα εδινα σημασια, θα μετακομιζα λιγο πιο εκει στην πλαζ. δε θα καθομουνα να ασχοληθω συζητωντας το σε ενα φορουμ, τι εκανε κ τι δεν εκανε μια μανα που πηγα προχθες σε πλαζ κ μου πεταξε το παιδι της χαλικια. δεν το θεωρω κ τοσο σημαντικο γεγονος. τετοια μικροπραγματα συμβαινουν στην ημερησια διαταξη. αν ασχολιομουν με ολα αυτα θα ημουν μια θυμωμενη καταθλιπτικη, η κατι τετοιο τελος παντων.

Senior Member
    Πιστεύεις πως είσαι καλά δηλαδή?

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Πιστεύεις πως είσαι καλά δηλαδή?
    τι να σου πω? ποτε δεν μπορει να ειναι κανεις σιγουρος! ωρες ωρες με πιανει καταθλιψη. τις υπολοιπες, ναι, πιστευω οτι ειμαι καλα! :D

Senior Member
    Εδώ και λίγες μέρες συνέχεια μου επιτίθεσαι κι όμως ήμουν πολύ φιλικός μαζί σου προηγουμένως. Αυτό το βρίσκεις καλό εσύ?

Senior Member
    οταν λες οτι σου επιτιθομαι, εννοεις οτι σου εξεφρασα τη γνωμη μου που ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου? ναι αυτο το εκανα! σε εβρισα καπου? σε προσεβαλα καπου?

η εννοεις επιθεση οτι σου ειπα να παρεις τα φαρμακα?

Senior Member
    Επίθεση με τη μορφή κατηγοριών, ότι είμαι άρρωστος, επικίνδυνος, ότι πρέπει να πάρω φάρμακα και τόσα άλλα. Είναι ωραίο αυτό? Θα ήθελες να το κάνουν σε σένα αυτό, άνθρωποι στους οποίους έδειξες καλές προθέσεις?

Page 8 of 10 FirstFirst ... 678910 LastLast