Originally Posted by
Christina82
Χαχαχααα! Ειπε τετοιο πραγμα? Καλα εχει απιστευτη μακαβρια φαντασια.. Βρε παιδια μηπως τα έλεγε για πλάκα? Δεν γνωριζετε απο black humor? Και εγω εχω μακαβριο χιουμορ αλλα αυτο δεν σημαινει κατι..
α ωραια...
απ οτι φαινεται, το κριτηριο για το χιουμορ παει πακετο με το κριτηριο για τις "ταινιες"...
το τι χιουμορ εχεις εσυ, δεν φανταζομαι οτι ειναι κατι που θα επρεπε να μας αφορα απαραιτητα ε?
Βλεπω πολλες φοβιες για το τιποτα.
(!!!!!!)διαγνωσεις μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου, κι αν δεν τα καταφερεις, υπαρχουν γιατροι γι αυτη την δουλεια (δεν θα θελες να ακουσεις τι "βλεπω " εγω, αλλα και να θελες, δεν θα το πω..)
Ο καθενας εκφραζεται οπως θελει γτ να κατηγορουμαι ετσι απο την στιγμη που δεν μας ενοχλει εμας προσωπικα? Αν καποια πραγματα δεν σας αρεσουν προσπεραστε τα!
μα εκει ειναι το θεμα!!! μας ενοχλει ΕΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑΑΑΑ, οπως ενοχλει προσωπικα και ολους οσους απεχθανονται τον εμετο και τους ξερνοβολωντες δημοσιως.
και οοοοοχι , ο καθενας δεν εκφραζεται οπως θελει, κανεις λαθος!
ειδες? εχεις κανει παρανοηση τελικα, γιαυτο διαφωνεις...
ο καθενας εκφραζεται ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
εδω μεσα ας πουμε δεν μπορει κανεις να ξερναει την δυσφορια του στα μουτρα ολων με την μορφη εμετικων συνηθειων και επιθυμιων. αυτα να τα πει εκει που τον ανεχονται, στον γιατρο του, οπουδηποτε αλλου. ΕΔΩ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩς ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
κι αν διαφωνει με το τι επιτρεπεται ειτε αυτος, ειτε οποιοσδηποτε αλλος, ας προσπερασει το φορουμ... υπαρχουν κι αλλου χωροι εκφρασης, μπορει να δοκιμασει την δημοτικοτητα του εκει..
αντιληπτο?