Originally Posted by
nansyan89
χελλοουυυυ πανικ γκερλς....Πως ειμαστε σημερα? Την παλευουμε?? Εγω προσωπικα την παλευω και δεν την παλευω....:p Δεν εχω κρισουλιτσα αλλα ειμαι σε μπαντ μουντ...:cool: χθες μου ανακοινωσε το μποιφρεντ οτι φευγει σημερα μεχρι δευτερα στο χωριο του,για να φερει πισω τον μικρο του αδερφο και εχω ξενερωσει απιστευτα..:( Το πρωι που επρεπε να φυγει απ το σπιτι μου γιατι ειχε δουλειες δεν τον αφηνα με τιποτα..κλαμα κλαμα... Με νευριασε κιολας γιατι ακομη μια φορα δεν κοιμοταν και πανω που ειπα η βαριομοιρη οτι με πηρε ο υπνος, παλι με ξυπνησε..Ρε παιδια δεν ξερω τι παθαινω τον τελευταιο καιρο.Αν παω να κοιμηθω ξυπναω με το παραμικρο,και εχω τερμα ταχυπαλμια...:mad: ημαρτον δηλαδη..Ακομα αυπνη ειμαι,δεν εχω κλεισει ματι απο χθες,το χω παρει σερι...
Μαιμουδιτσα νομιζω οτι εκανες την καλυτερη κινηση να παρεις τηλ και να συμβουλευτεις ειδικο..ελπιζω ομως να μην πηρες τηλ στο κ.ψ.υ περιστεριου γτ τοτε θα κανες μεγαλο λαθος!! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν ραντεβου γιατι φευγουν με αδειες και γινεται χαμος...Αν δεν θες να παρεις αγωγη περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη για να συναντηθεις με γιατρο..Επισης εν ωρα αναγκης υπαρχει και το 197.Δεν ξερω αν το ξερατε,ειναι ψυχολογοι που σου μιλανε ανα πασα στιγμη το εχεις αναγκη...