Results 106 to 120 of 152
-
05-08-2011, 13:23 #106
Αχ βρε Paletta μου, πως με διαβάζεις! Είναι όπως τα λες τα πράγματα. Φοβάμαι όλη μέρα και αυτό είναι που προκαλεί αυτό το φαύλο κύκλο. Ο φόβος φέρνει φόβο. Νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθώ ξανά στο κψυ μπας και μιλήσω με άλλο γιατρό και με βοηθήσει. Δεν έχω άλλη επιλογή αλλιώς ή θα πεθάνω από το φόβο μου ή θα κλειστώ σε ψυχιατρείο... Δεν είναι έτσι η ζωή, να είσαι όλη μέρα κλεισμένη σε ένα σπίτι φοβούμενη να βγεις μην πάθεις το ένα μην πάθεις το άλλο, πάντα κάποιος πρέπει να είναι μαζί σου και πολλές φορές είναι τόσος ο φόβος σου που είναι δεν είναι κάποιος μαζί σου νιώθεις ανασφάλεια.
- 05-08-2011, 13:47 #107
Ελα μαιμουδονι μου !! Τωρα το ειδα !! Λοιπον θα σου πω : εγω ειχα κρισεις πανικου απο τα 16 (τωρα ειμαι 20)..οπως κ γενικευμενη αγχωδη διαταραχη στα πλαισια της οποιας ηταν οι κρισεις... επαιρνα αγχολυτικα απο τοτε.. κρισεις παθαινα παντου, στο σπιτι, στο σχολειο, εξω, μια φορα ειχα παθει επειδη ειχα τρομαξει απο τα πυροτεχνηματα τα χριστουγεννα στο κεντρο της πολης κ δεν συμμαζευεται.. πηγαινα κ σε ψυχολογο ενα διαστημα κ μου επεσημανε το γεγονος οτι οφειλεται στο οτι ειμαι τελειομανης κ αγχωδης κ με πολυ προσπαθεια εκ μερους μου φετος τις ξεπερασα τελειως.. εσυ ποσον καιρο εχεις ??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-08-2011, 14:14 #108
Εδώ και 4 χρόνια ακριβώς. Το χειμώνα τις ψιλοξεπερνάω αλλά το καλοκαίρι έχω τρομερό πρόβλημα. Απλώς τώρα επειδή έχουν συμβεί άσχημα γεγονότα στη ζωή μου έχουν επιδεινωθεί τα συμπτώματα και με έχει κυριεύσει ο φόβος. Πήρα θάρρος από τη nansyan που είπε ότι η γιατρός που πήγε στο κψυ της φάνηκε καλούλα και είπα να ξαναδοκιμάσω. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο πριν από λίγο σε κάποιο άλλο κψυ και όχι σ'αυτό που είχα ξαναπάει και μίλησα με μία γιατρό για αρκετή ώρα. Όση ώρα μιλούσαμε ομολογώ ότι είχα ξεχαστεί και ενώ της μιλούσα για το πρόβλημά μου κατά ένα περίεργο τρόπο ένιωθα μια χαρά. Είχε και πολύ ήρεμη φωνή και αυτό με βοηθούσε πολύ. Μου είπε λοιπόν ότι επειδή αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού, πρέπει πρώτα να πάω στα επείγοντα του Αιγινήτειου να με δει ψυχίατρος, να εκτιμήσει την κατάσταση και ότι αγωγή μου δώσει να την πάρω ακριβώς έτσι όπως μου πει. Και από Σεπτέμβρη να συνεχίσω μαζί τους. Της είπα ότι δεν θέλω να πάρω φάρμακα και μου είπε ότι δεν γίνεται, αλλιώς δεν θα φύγουν τα συμπτώματα. Μου είπε επίσης ότι αυτό που έχω πλέον είναι μια γενικευμένη αγχώδης διαταραχή και σωματοποιημένο άγχος όταν της είπα ότι έχω συμπτώματα όλη μέρα. Σκέφτομαι να πάω αλλά να επιμείνω ότι δεν θέλω να πάρω την αγωγή... Εγώ προχθές έπαθα κρίση πανικού επειδή ήμουν μπροστά σε έναν τσακωμό χωρίς να συμμετέχω. Μόνο που άκουγα τις φωνές ανέβασα 120 παλμούς (το συνηθισμένο σε μένα είναι 50-60 σε ηρεμία), άρχισα να τρέμω και με έπιασε πόνος στο στήθος. Πήρα ένα salospir και ηρέμησα μετά από λίγο όταν σταμάτησε ο καβγάς. Τόσο ευαίσθητη στα γύρω ερεθίσματα όπως κι εσύ με τα πυροτεχνήματα. Με οτιδήποτε έντονο τρομάζω, μέσα μου σημαίνει συναγερμός και πανικοβάλλομαι, ακόμα και με το ζζζζζζζζζζζ που θα ακούσω από κάποιο ζουζούνι που θα περάσει από δίπλα μου.
05-08-2011, 14:41 #109
Κι εγω εχω εντονα ερεθισματα κ τα αντιλαμβανομαι σε μεγαλυτερο βαθμο απο τους περισσοτερους ανθρωπους, κ με το παραμικρο τσιτωνω κ πεταγομαι... δεν ειναι αξεπεραστο προβλημα οι κρισεις πανικου απλα θελει χρονο, υπομονη κ προσπαθεια .. σου ευχομαι να τα καταφερεις κ ολα να πανε καλα !!
05-08-2011, 14:45 #110
05-08-2011, 14:51 #111
Να σαι καλα μαιμουδονι μου !! Ειναι πολυ βοηθητικο να αλληλουποστηριζομαστε !! Εμενα με πιανουν ψυχοσωματικα το βραδυ συνηθως λογω αγχους κ το τελευταιο διαστημα ειμαι συνεχως στην τσιτα κ στο αγχος αλλα το παλευω παρ ολα αυτα.......
05-08-2011, 14:57 #112
Πάλεψέ το και σκάσ' του και καμιά μπουνιά από μένα!!! Το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ, άλλες φορές τα καταφέρνω άλλες όχι. Εγώ όλη μέρα περιμένω το βράδυ για να χαλαρώσω και τελικά αγχώνομαι μόλις πάω για ύπνο και περιμένω να έρθει το άλλο πρωί μήπως είμαι καλύτερα. Γύρω γύρω όλοι στη μέση η monkey δηλαδή... και ο κύκλος συνεχίζεται
. Άντε να δούμε που θα πάει, ή θα με φάει ή θα το φάω
.
05-08-2011, 15:13 #113
χελλοουυυυ πανικ γκερλς....Πως ειμαστε σημερα? Την παλευουμε?? Εγω προσωπικα την παλευω και δεν την παλευω....
Δεν εχω κρισουλιτσα αλλα ειμαι σε μπαντ μουντ...
χθες μου ανακοινωσε το μποιφρεντ οτι φευγει σημερα μεχρι δευτερα στο χωριο του,για να φερει πισω τον μικρο του αδερφο και εχω ξενερωσει απιστευτα..
Το πρωι που επρεπε να φυγει απ το σπιτι μου γιατι ειχε δουλειες δεν τον αφηνα με τιποτα..κλαμα κλαμα... Με νευριασε κιολας γιατι ακομη μια φορα δεν κοιμοταν και πανω που ειπα η βαριομοιρη οτι με πηρε ο υπνος, παλι με ξυπνησε..Ρε παιδια δεν ξερω τι παθαινω τον τελευταιο καιρο.Αν παω να κοιμηθω ξυπναω με το παραμικρο,και εχω τερμα ταχυπαλμια...
ημαρτον δηλαδη..Ακομα αυπνη ειμαι,δεν εχω κλεισει ματι απο χθες,το χω παρει σερι...
Μαιμουδιτσα νομιζω οτι εκανες την καλυτερη κινηση να παρεις τηλ και να συμβουλευτεις ειδικο..ελπιζω ομως να μην πηρες τηλ στο κ.ψ.υ περιστεριου γτ τοτε θα κανες μεγαλο λαθος!! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχουν ραντεβου γιατι φευγουν με αδειες και γινεται χαμος...Αν δεν θες να παρεις αγωγη περιμενε μεχρι το σεπτεμβρη για να συναντηθεις με γιατρο..Επισης εν ωρα αναγκης υπαρχει και το 197.Δεν ξερω αν το ξερατε,ειναι ψυχολογοι που σου μιλανε ανα πασα στιγμη το εχεις αναγκη...
05-08-2011, 15:15 #114
λακριτσα χελλοουυυ! οντως ειναι βοηθητικο να μιλας με ατομα που περνανε το ιδιο,γιατι κακα τα ψεματα ακομα και τα ατομα που μας αγαπανε αν δεν το εχουν περασει δεν μπορουν να καταλαβουν πως νιωθουμε... Κι εμενα τις περισσοτερες φορες βραδυ με πιανουν,γιατι τοτε καθομαι και σκεφτομαι..Και παντα το σκοταδι της νυχτας εγειρει τους φοβους...
05-08-2011, 15:27 #115
Νανσυ hello panik girl !!!!! Ετσι ειναι, την ημερα μπορει να ειμαι πιο ηρεμη, αλλα το βραδυ θα με πιασουν ολα, κ καθομαι κ σκεφτομαι το ενα κ τ αλλο κ το παραλλο κ δεν μπορω να κοιμηθω κ να σου οι ταχυπαλμιες κ να ιδρωνω κ να τσιτωνω .... fuckkkk.... που θα παει, θα τα καταφερουμε !!!!!
monkey η θα το νικησεις η θα χασει χεχχε !!!!!!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-08-2011, 15:30 #116
αμα μπεις πχ στο φ.β το βραδυ δεν σε βοηθαει, να πεις καμια λαλακια με κανενα φιλο να ξεχαστεις/???
05-08-2011, 16:02 #117
αμα μπω κι εκει τοτε ειναι που δεν θα βγαινω με τιποτα !!!!!!!
06-08-2011, 00:12 #118
Είμαι πολύ χαρούμενη που και οι δυό σας ψάξατε για βοήθεια και αυτό μου δίνει κι εμένα προσωπικά κουράγιο...! Να σας πάνε όλα καλά!
06-08-2011, 00:42 #119
06-08-2011, 12:14 #120