να σαι καλα. προσπαθω γενικα να χαμογελω με τις απογοητευσεις μου.
Printable View
για παρεα? να μιλησω? να μου φυγουν κ τα θεματακια π εχω αναφερει σε δικο μ θεμα? οτι ειμαι λιγο κλειστο ατομο κ ντροπαλο με τις κοπελες...κλπ? να γινω λιγο πιο 'κοινωνικος' ? κ γτ να μν βγω? δλδ αμα παμε για 2-3 καφεδες αυτη θα νομιζει την βλεπω ,πως θελω να ειμαι μαζι της? σε σχεση κλπ?
ειναι τελειως διαφορετικο το ενα με το αλλο...δεν ειμαι θετικη γιατι συμβαινουν πραγματα που δε με καλυπτουν...το οτι εχω καταθλιψη ναι, μπορει να συνεισφερει στην ολη κατασταση, αυτο δε σημαινει ομως οτι βγαινω εξω και ειμαι με τα μουτρα κατεβασμενα...ισα ισα....εχω την πιο κεκαλυμμενη καταθλιψη που φανταζεσαι.
ναι ,εχεις δικιο. Ασε εξελιχθηκα σε spammer, ενω παλιοτερα postara κανα τραγουδι μονο.
εγω,απλα τρολλ-αρα σε forum για games. πως κατεληξα σε forum's ψυχολογιας, ειναι αλλο θεμα.
Δεν ειναι λυπητερο ,μην το λες! εμενα καποτες , οταν εκανα μια θεραπεια κι επρεπε να ειμαι κλεισμενος σπιτι για 5 μερες!! το φορουμ μου εκανε τρομερη παρεα! κι τα αλλα τσατ βεβαια ,οπως μαισπεισ, φεισμπουκ,,, μαλιστα εκεινες τις μερες οπου ξημεροβρδιαζομουν εδω μεσα -εκτος απο τις εντασεις κι τους τσακομους, βλεπεις δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα ειρηνικα πνευματα , υπαρχουν κι καποιοι που ειτε λογο της ασθενειας τους ειτε γτ. εχουν κομπλεξ με τους αλλους που ζουν κι εχουν γυρο τους ανθρωπους σου την πεφτουν κι θελουν να τσακονοντε!
HOWTODREAM ,Ομως εκεινες τις μερες γνωρισα στο φορουμ την κοπελα των ονειρων μου! εναν αγγελο!! που ερωτευτηκαμε σφοδρα!! ο ενας τον αλλον. δυστυχως δεν κρατησε πολυ, κι πριν 10 μερες επαψε να υπαρχει!
Το φορουμ για μενα βοηθαει οχι για να κανεις γνωριμιες , αλλα για να βγαλεις απο μεσα σου οτι σε βασανιζει!! οτι σε εχει πικρανει!!! εδω πας στον ψυχολογο κι σου λεει να κατσεις να γραψεις μονος σου τι σε τυραννα!
Μα αυτο θελω να σου πω ! οτι μου ετυχε κατι διαφορετικο ,αλλα η γνωμη μου ειναι η ιδια με την δικι σου βρε HOWTODREAM! οτι ειναι για ψυχολογικη υποτυριξη!
Σου ξανα λεγω οτι ο ψυχολογος οταν σε θεραπευει καποιες στιγμες σε βαζει να γραφεις καποια βιοματα σου ! με το να γραφεις ειτε ημερολογιο, ειτε καποια θεματα που σε ενοχλουν ,γενικα σε βοηθαει! αυτο κανουμε κι εδω περα! απλα!
πωπω δεν εχω περασει κατι τετοιο και δεν το θελω!! Ο συγκεκριμενος εκανε 3 χρονια να ξανακανει σεξ και σχεση, και μεσα στις σχεσεις που ητανε παντα ειχε κολλημα με εκεινη, προσφατα με ενα αλλο μεγαλο στραπατσο ερωτικο που επαθε την ξεπερασε, επι δεκα χρονια την εβλεπε στον υπνο του.... Αλλα τωρα ειναι καλα επιτελους το ρεμαλακι μου.. <3