Luck to be a single lady - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 35 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 525
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Alucard View Post
    για παρεα? να μιλησω? να μου φυγουν κ τα θεματακια π εχω αναφερει σε δικο μ θεμα? οτι ειμαι λιγο κλειστο ατομο κ ντροπαλο με τις κοπελες...κλπ? να γινω λιγο πιο 'κοινωνικος' ? κ γτ να μν βγω? δλδ αμα παμε για 2-3 καφεδες αυτη θα νομιζει την βλεπω ,πως θελω να ειμαι μαζι της? σε σχεση κλπ?
    οχι,προς θεου...και καλα κανεις...αν ειναι εσυ να βοηθηθεις και να νιωσεις καλυτερα, αλοιμονο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    οχι,προς θεου...και καλα κανεις...αν ειναι εσυ να βοηθηθεις και να νιωσεις καλυτερα, αλοιμονο!!!
    υπαρχει μια δοση ειρωνιας? δλδ φενεται κατι λαθος σε αυτο π λεω?

Senior Member
    υπαρχει μια δοση ειρωνιας? δλδ φενεται κατι λαθος σε αυτο π λεω?
    oxi....δε σε ειρωνευομαι καθολου, με συγχωρεις αν φαινεται ετσι απο εδω!!!! το εννοω στα αληθεια..

Senior Member
    oxi....δε σε ειρωνευομαι καθολου, με συγχωρεις αν φαινεται ετσι απο εδω!!!! το εννοω στα αληθεια..
    ο γραπτος λογος, με ειχε χαντακωσει παλιοτερα :p

Senior Member
    ο γραπτος λογος, με ειχε χαντακωσει παλιοτερα :p
    εδω μεσα γενικα ειναι ευκολο να παρεξηγηθει κανεις....λιγο ο γραπτος λογος...λιγο οτι ειμαστε ολοι ενα κλικ πιο ευαισθητοι....δε θελει και πολυ!!!

Senior Member
    ναι ,εχεις δικιο. Ασε εξελιχθηκα σε spammer, ενω παλιοτερα postara κανα τραγουδι μονο.

Senior Member
    ναι ,εχεις δικιο. Ασε εξελιχθηκα σε spammer, ενω παλιοτερα postara κανα τραγουδι μονο.
    κι εγω, αλλα αυτη τη στιγμη το φορουμ μου κραταει μια στοιχειωδη παρεα.....ξερω, ακουγομαι για λυπηση....αλλα ειμαι τουλαχιστον ειλικρινης!!

Senior Member
    εγω,απλα τρολλ-αρα σε forum για games. πως κατεληξα σε forum's ψυχολογιας, ειναι αλλο θεμα.

Senior Member
    κι εγω, αλλα αυτη τη στιγμη το φορουμ μου κραταει μια στοιχειωδη παρεα.....ξερω, ακουγομαι για λυπηση....αλλα ειμαι τουλαχιστον ειλικρινης!!
    ας αρχιζες με την παρεα και οχι με τις σχεσεις:p

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ας αρχιζες με την παρεα και οχι με τις σχεσεις:p

καλα εσυ Axl μη δαγκωθεις και πεθανεις....

Banned
    Δεν ειναι λυπητερο ,μην το λες! εμενα καποτες , οταν εκανα μια θεραπεια κι επρεπε να ειμαι κλεισμενος σπιτι για 5 μερες!! το φορουμ μου εκανε τρομερη παρεα! κι τα αλλα τσατ βεβαια ,οπως μαισπεισ, φεισμπουκ,,, μαλιστα εκεινες τις μερες οπου ξημεροβρδιαζομουν εδω μεσα -εκτος απο τις εντασεις κι τους τσακομους, βλεπεις δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα ειρηνικα πνευματα , υπαρχουν κι καποιοι που ειτε λογο της ασθενειας τους ειτε γτ. εχουν κομπλεξ με τους αλλους που ζουν κι εχουν γυρο τους ανθρωπους σου την πεφτουν κι θελουν να τσακονοντε!
    HOWTODREAM ,Ομως εκεινες τις μερες γνωρισα στο φορουμ την κοπελα των ονειρων μου! εναν αγγελο!! που ερωτευτηκαμε σφοδρα!! ο ενας τον αλλον. δυστυχως δεν κρατησε πολυ, κι πριν 10 μερες επαψε να υπαρχει!
    Το φορουμ για μενα βοηθαει οχι για να κανεις γνωριμιες , αλλα για να βγαλεις απο μεσα σου οτι σε βασανιζει!! οτι σε εχει πικρανει!!! εδω πας στον ψυχολογο κι σου λεει να κατσεις να γραψεις μονος σου τι σε τυραννα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν ειναι λυπητερο ,μην το λες! εμενα καποτες , οταν εκανα μια θεραπεια κι επρεπε να ειμαι κλεισμενος σπιτι για 5 μερες!! το φορουμ μου εκανε τρομερη παρεα! κι τα αλλα τσατ βεβαια ,οπως μαισπεισ, φεισμπουκ,,, μαλιστα εκεινες τις μερες οπου ξημεροβρδιαζομουν εδω μεσα -εκτος απο τις εντασεις κι τους τσακομους, βλεπεις δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα ειρηνικα πνευματα , υπαρχουν κι καποιοι που ειτε λογο της ασθενειας τους ειτε γτ. εχουν κομπλεξ με τους αλλους που ζουν κι εχουν γυρο τους ανθρωπους σου την πεφτουν κι θελουν να τσακονοντε!
    HOWTODREAM ,Ομως εκεινες τις μερες γνωρισα στο φορουμ την κοπελα των ονειρων μου! εναν αγγελο!! που ερωτευτηκαμε σφοδρα!! ο ενας τον αλλον. δυστυχως δεν κρατησε πολυ, κι πριν 10 μερες επαψε να υπαρχει!
    Το φορουμ για μενα βοηθαει οχι για να κανεις γνωριμιες , αλλα για να βγαλεις απο μεσα σου οτι σε βασανιζει!! οτι σε εχει πικρανει!!! εδω πας στον ψυχολογο κι σου λεει να κατσεις να γραψεις μονος σου τι σε τυραννα!

εδω Γιωργο δεν ειναι για να κανουμε γνωριμιες ο χωρος....σαφως θα ηταν ευχαριστο να συναντιομασταν καποτε, αλλα ειναι φορουμ ψυχολογιας και προβληματισμων...λυπαμαι που ηρθαν για σενα ετσι τα πραγματα, πρεπει ομως να το αντιμετωπισεις....

Senior Member
    καλα εσυ Axl μη δαγκωθεις και πεθανεις....
    μην εισαι αρνητικη βρε

Senior Member
    εδω Γιωργο δεν ειναι για να κανουμε γνωριμιες ο χωρος....σαφως θα ηταν ευχαριστο να συναντιομασταν καποτε, αλλα ειναι φορουμ ψυχολογιας και προβληματισμων...λυπαμαι που ηρθαν για σενα ετσι τα πραγματα, πρεπει ομως να το αντιμετωπισεις....
    Γιατι ρε c? τι θα συναντησεις ? κανα σχιζοφρενη δολοφονο ?

Banned
    Μα αυτο θελω να σου πω ! οτι μου ετυχε κατι διαφορετικο ,αλλα η γνωμη μου ειναι η ιδια με την δικι σου βρε HOWTODREAM! οτι ειναι για ψυχολογικη υποτυριξη!
    Σου ξανα λεγω οτι ο ψυχολογος οταν σε θεραπευει καποιες στιγμες σε βαζει να γραφεις καποια βιοματα σου ! με το να γραφεις ειτε ημερολογιο, ειτε καποια θεματα που σε ενοχλουν ,γενικα σε βοηθαει! αυτο κανουμε κι εδω περα! απλα!

Page 20 of 35 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast