σε καθολική εκκλησία?
Printable View
σε καθολική εκκλησία?
'Όλα τα ξέρεις εσύ!
και όμως αν κάτσεις και το σκεφτείς έτσι ακριβώς είναι.Σου έχει γίνει εμμονή ένα γεγονός που έγινε πριν 20 χρόνια και γιαυτό συνεχίζεις να το σκέφτεσαι και να το γράφεις
Τελοσπάντων.Αν θες πραγματικά να ακούσεις μια συμβουλή είναι η εξής απλή --->Ξεκόλλα όσο προλαβαίνεις.Και για να σου δώσω μια νότα αισιοδοξίας πέρισυ παντρεύτηκε μια πρώτη ξαδέρφη μου 44 χρονών με έναν τύπο 48 χρονών που είναι αργεντινός αλλά έμενε στην ισπανία.Γνωρίστηκαν σε ένα ταξίδι τυχαία στο βέλγιο και τώρα είναι μαζί στην ισπανία μια χαρά,συνεννούνται κυρίως με αγγλικά και λίγα σπαστά ελληνικά και έχουν μια κορούλα 8 μηνών.
Εσύ όλγα αν θες κάτσε στο σπίτι σου,γράφε στο φόρουμ για το πόσο δυστυχισμένη είσαι,συζήτα για ένα γεγονός που έγινε πριν 20 χρόνια και περίμενε να έρθει κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού σου και να σε πάρει απο το χεράκι για να ζήσεις επιτέλους σαν άνθρωπος...--> Δε γίνονται αυτά ούτε καν στα παραμύθια
Κάνανε παιδάκια;;;;
Ναι έχουνε μια κόρη.
παιδια η κοπελα οπως εχει αναφερει σε προηγουμενο ποστ της εχει OCD.
δλδ ιδεοψυχαναγκασμο.
αυτο σημαινει οτι το μυαλο κολλαει στα ιδια και τα ιδια.
απ' την στιγμη λοιπον που βιωνει αυτο το προβλημα, δεν βλεπω το λογο να γινεται χαβαλες ή επικριτικα σχολια εις βαρος της.
ειναι σαν να κοροιδευεις εναν καταθλιπτικο για την καταθλιψη του.
ε τοτε φωναξε κ κανενα αραπη να διαβαζει 150 χιλιαδες φορες το ιδιο τροπαριο με τη καλη δικαιολογια οτι εχει ιδεοψυχαναγκασμο
Αλέξανδρε,μη γίνεσαι επικριτικός-η κοπέλα έχει αυτό το πρόβλημα και γι αυτό βασανίζεται....μπορεί κάποιες φορές να είναι λίγο κουραστικό-αλλά αυτό είναι το πρόβλημά της.....
Αλήθεια στον ιδεοψυχαναγκασμό τί ακριβώς πρέπει να κάνει ο ασθενής;
Αφού η κοπέλα,μας λέει ότι παίρνει τα φάρμακά της,τί άλλο πρέπει να τη συμβουλεύσει κάποιος;
k γω βασανιζομαι τελευταια γιατι πρεπει να βρω μια λυση σε διαφορα θεματα αφου την εχω πατησει ελαφρος αλλα δεν πεδευω τους αλλους.
ας παει αν κ δε βρισκω νοημα να συζητισουμε το τροπαριο με τους ιατρικους ορους .
Ναι είναι σπάνια περίπτωση και μένα δεν μου έχει ξανατύχει να με κολλάει ο γκόμενος φίλης μου. Και εγώ δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Μου έλεγε θα χωρήσω την Μαρία και θα τα φτιάξω μαζί σου ότι με θέλει και άλλα τέτοια, όλα αυτά γινόντουσαν μπροστά στην φίλη μου πάνω από ένα χρόνο και συνέχεια. Και εγώ ενώ μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα "ας τον να λέει εγώ δεν θα κάνω τίποτα μαζί του" τελευταία στιγμή υπέκυψα. 'Ημουνα και μικρή τότε γύρω στα 20.Το μετάνιωσα αμέσως. Τον σιχάθηκα εντελώς άλλωστε ο μπαμπάς του είχε καμπαρέ δεν ήτανε καθόλου ηθικών αρχών κάθε άλλο θα έλεγα. Βασικά μπήκα τότε στο τρυπάκι να κοροϊδεύω και την φίλη μου που ανεχότανε να της συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο να κολλάνε δηλαδή την φίλη της μπροστά στα μάτια της. Αλλά και αυτή τον είχε τρελλάνει στο κέρατο πήγαινε και με άλλους παράλληλα με αυτόν. Με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε "ποιον από τους 3 να διαλέξω". Τα είχε με 3 συγχρόνως. Με τον ένα έκανε σεξ , με τον άλλο στοματικό και με αυτόν που έκανε σεξ συνέχεια. Τώρα αυτήν παντρεύτηκε και έχει και 2 παιδιά με άλλον, αλλά δεν ξαναμιλήσαμε από τότε. Ο καμπαρετζής δεν ξέρω τι κάνει. Και εγώ ελεύθερη να κλαίω την μοίρα μου. Σιγουρα δεν είμαι ακέραιος χαρακτήρας γιατί ως τέλος θα έπρεπε να επιμείνω στην πρώτη μου σκέψη και να μην κάνω τίποτα μαζί του.
Οι άλλες περιπτώσεις που ξέρω με κοπέλες που κάνανε κάτι παρόμοιο (ξέρω κανα 2 που φιλήθηκανε με τον γκόμενο της φίλης τους και μία που είχε σχέση με τον γκόμενο της φίλης τους αφού χωρήσανε και μετά) πάνε καλά στην ζωή τους παντρευτήκανε άλλους και όλα καλά.
Άρα για ότι σου συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια φταίει το γεγονός ότι έκανες σεξ μια φορά με το γκόμενο της πρώην φίλης σου. Ναι;
Λες δεν ξέρω.
Eπειδή έκανα σεξ μια φορά με τον γκόμενο της φίλης μου συμαίνει ότι κανείς δεν θα με ξανακάνει παρέα κανείς;
Aκόμη έχω ανοιχτά ερωτήματα και θέλω απαντήσεις.
δεν εχω ιδιαιτερα προσοντα. Απλως ειμαι παθιασμενα περιεργος. Αινσταιν.
εγω αναρωτιεμαι πως μπορουν οι ψυχολογοι να ακουνε 24 ωρες ψυχολογικα προβληματα μα 24 ωρες συνεχεια?????? στο τελος θα λαλησουν κ αυτοι απο ολα αυτα που ακουν κ θα πανε μετα ολοι μαζι σε γκρουπ θεραπυ.
εγω πχ για παραδειγμα διαβαζω μεν ολα αυτα αλλα ειμαι κ ελαφρως στο κοσμο μου κ δεν με πολυαγγιζουν εγω πιστευω οτι αξιζει να συγκινισαι μονο για φιλους σου η για ανθρωπους που καταλαβαινεις δε θα μπορουσα ουτε καν να φανταστω τον εαυτο μου να μπαινει στη ψυχολογια του οπιου να ναι γιατι αν το εκανα στο τελος θα χρειαζομουν μετα βοηθεια κ εγω.
τελικα το μυστικο επιβιωσης στα παντα ειναι να εισαι αναισθητος κ απαθης. ομως οταν καπιος ειναι αναισθητος κ απαθης τι μπορει να καταλαβει απο πονο?
αυτο σημαινει οτι η φιλανθρωπια ειναι το ακριβως αντιθετο της αναισθησιας κ εγω διαθετω κ τα δυο.
απο ποτε η παναγια εχει σχεση με τις παρθενοραφες?
αυξανεσθε κ πλυθινεστε.
'Οχι είχα σχέση και μάλιστα δεν μιλούσαμε για αυτό το γεγονός.
Αλλά τελικά τον χώρισα εγώ τότε στα 27 παρόλο που αυτός ήθελε να με παντρευτεί και το μετάνιωσα που τον χώρισα άλλα ήτανε πολύ αργά γιατί δεν τον ξαναείδα ποτέ στην ζωή μου από τότε.
Αχ σας παρακαλώ απαντήστε στις ερωτήσεις μου.
Αυτοί που το ξέρουν θα με σνομπάρουνε που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου; Μετά από 20 χρόνια;
Ολγα το γεγονος οτι ανακυκλωνεις διαρκως στο μυαλουδακι σου αυτο το συμβαν, χωρις να ειμαι γιατρος, πιστευω οτι παραπεμπει σε ιδεοψυχαναγκασμο.
κατα την γνωμη μου, αυτο ειναι που πρεπει να πολεμησεις με την βοηθεια ειτε ψυχολογου ειτε ψυχιατρου.
Ασε έχουμε δοκιμάσει τα πάντα.Η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια και ιατρική και ψυχολογική,αλλά δεν ξέρουμε τί κάνει γι'αυτό.
Οσες φορές και αν μπει εδώ γράφει ότι πριν 20 χρόνια πήγε με τον γκόμενο μιας φίλης της............
Λες και αυτό ενδιαφέρει κάποιον.
Ολγα αν δεν βοηθήσεις τον εαυτό σου μόνο κακό σου κάνει να ανοιγεις το ίδιο θέμα ξανά και ξανά εδώ μέσα!
Και το ξέρεις ότι σου μιλάω με καλοσύνη και ενδιαφέρον!
χαχαχαχα σαν αυτο..Quote:
Ασε έχουμε δοκιμάσει τα πάντα.Η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια και ιατρική και ψυχολογική,αλλά δεν ξέρουμε τί κάνει γι'αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=IsgqjlqWo5o
χαχαχαχαχα οχι Αλέξανδρε κάτι σαν αυτό.
https://www.youtube.com/watch?v=jThHNHYoKRg
Και εγώ βρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα. Συνεχώς το θυμάμαι το γεγονός αυτό.Ούτε ο ψυχίατρος ούτε ο ψυχολόγος έκανε τίποτα.Με είπε απλά ότι θα το θυμάμαι για πάντα γιατί δεν γίνεται τίποτα. Γι αυτό απαντήστε στις ερωτήσεις μου αν θέλετε.
εγώ πιστεύω ότι γιαυτό το θυμάσαι.Γιατί είσαι παλιοημερολογίτισσα (δικαίωμα σου και καλά κάνεις να πιστεύεις ότι θέλεις) και θες να πηγαίνεις σε εκείνη την εκκλησία που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι .Ισως τραβηγμένο το παράδειγμα που θα γράψω αλλά είναι σαν να είναι πχ κάποιος σε μια ομάδα ρομά (το φέρνω ως παράδειγμα γιατί και αυτοί ειναι κλειστές κοινωνίες) να κάνει κάτι που είναι μη αποδεκτό εκεί πέρα (όχι απαραίτητα ερωτικού τύπου γεγονός) και μετά να περιμένει να τον αποδεχτούν ως ισότιμο μέλος.Ακόμη και αν αυτός έχει μετανιώσει για ότι έγινε,πάντα θα τον ακολουθεί το γεγονός αυτό,καθώς πολλοι άνθρωποι έχουν την συνήθεια να θυμούνται μόνο τις κακές στιγμές των συνανθρώπων τους.
Παραέξω όμως στην υπόλοιπη κοινωνία,κανείς δεν ενδιαφέρεται τι έκανες (πόσο μάλλον κάτι τέτοιο σαν το δικό σου "πταίσμα" που καθημερινά γίνονται τέτοια γεγονότα) πριν 20 χρόνια.
Ο κόσμος θα σε αποδεχτεί γιαυτό που θα δείξεις ότι είσαι,τη δεδομένη χρονική στιγμή που θα τους πλησιάσεις.Προφανώς εσύ θέλεις να σε αποδεχτούν οι εκεί άνθρωποι.Το καταλαβαίνω και είναι λογικό να το θες αυτό.Αλλά μετά από τόσα χρόνια,πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει κοινωνία και κόσμος έξω απο την κλειστή κοινωνία που έζησες και ατυχώς έκανες κάτι που τώρα μετάνιωσες μεν αλλά ειναι αργά για να το διορθώσεις
Το μόνο μπορείς να κάνεις για σένα και για να σταματήσεις να βασανίζεσαι είναι να προσπαθήσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο.Να τους προσεγγίσεις με όλη σου την καλή διάθεση,να δείξεις τον καλύτερο σου ευατό και κανείς τους δε θα νοιαστεί τι έκανες πριν τόσα χρόνια.Θα θέλουν να είναι μαζί σου για την όλγα του 2014 και όχι αυτή του 1994 που ως μικρή έκανε κάποιο "σφάλμα" που τέτοιου είδους "λάθη" έχουν κάνει άπειροι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη και πλέον ζουν μια φυσιολογική ζωή
Αν τώρα εσύ επιλέγεις να επιμένεις να γίνεις εκεί αποδεκτή και να μην προσπαθείς να βγεις παραέξω,ξεχνώντας αυτά τα άτομα,πολύ φοβάμαι ότι και στα 60 σου εδώ θα έρχεσαι και θα γράφεις πάλι τα ίδια
ρε ολγα φοργκετ ιτ επιτελους..
ο αλλος ουτε που θα σε θυμαται
Τωρα εισαι ακομα με τους παλιοημερολογιτες? Μηπως να αλλαξεις να ρθεις στην ορθοδοξια? αυτοι κολανε ευκολα με το παλιο, ειναι πιο αυστηροι.
@εσωτερική_σήψη
ούτε και εγώ τον θυμάμαι
@kozchr
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έχεις δίκαιο αλλά θα ήθελα να με αποδεχτούν και εκείνοι οι άνθρωποι, γιατί είναι το μέρος που πηγαίνει η μαμά μου. Βέβαια δεν το ξέρουνε όλοι περίπου 10 άτομα το γνωρίζουνε σε εκείνο τον χώρο από τους 100+ που πηγαίνουν. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποδεχτούνε και εκείνοι και να είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν πηγαίνω εκεί.