ΑαΑχ....διακοπούλες....Καλά να περάσεις Ναταλάκι!!!!!
Printable View
ΑαΑχ....διακοπούλες....Καλά να περάσεις Ναταλάκι!!!!!
kala na peraseis natalaki!! kane kai mia voutia gia emas!!! thelw ki egw thalassitsaaaaaaa
εγω πριν λιγο ηρθα απο την θαλασσα τελειαααααααααααααααααααα α ηταν...........
οκ θα πάμε , άλωστε μένουμε στο ξενοδοχειο el greco που ειναι δίπλα σε όλα αυτά. πες μου καμια καλή ταβέρνα με παραδοσιακό κρητικό φαγητό που να μην είναι δηλαδή τουριστάδικο!Quote:
Originally posted by dream
ιεραπετρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ημουν εκει περυσι σε σχολειο.....αχ τι μου θυμισες!!αν πατε στην παραλια στις ταβερνες στην
κατω μερα(ετσι λενε την περιοχη) να φατε στον ναπολεοντα κολοκυθοκεφτεδες και στο chokolicious την καφετερια να φατε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βαφλα με παγωτο!!!ειναι στην ιδια σειρα ολα....α!!και στην αλλη ακρη της παραλιας να πιειτε ποτο στο waikiki το βραδυ ειναι μαγικα και πολυ ρομαντικα.....
αν σου πω οτι 1 χρονο εκει δεν βρηκα καμια τετοια ταβερνα μεσα στην ιεραπετρα θα με πιστεψεις;;εμεις τρωγαμε πολυ συχνα στους 12 καλλιτεχνες,ειναι μια τεβερνα που την εχει ενας αραβας και κανει τελεια πραματα αλλα οχι και τοσο κρητικα...ναπολεοντα τρωγαμε και στην αυλη η οποια ειναι μια ταβερνα οχι στην παραλια που εισαι αλλα λιγο πιο ακρη στην ιεραπετρα.θελει αυτοκινητο.ειναι πανω στη θαλασσα επισης πολυ καλη ειναι ταβερνα κλειω επισης εξω απο ιεραπετρα.το βραδυ για ποτο να πατε στο πορτεγο.ειναι μπαρ στο κεντρο.εμεις για ρακι πηγαιναμε στο ντουκιανι επισης στο κεντρο.ειναι πολυ μικρο αλλα πολυ ζεστο και εχει ωραιους μεζεδες που στους φερνει αυτος μαζι με τη ρακι.
μια συμβουλη:οταν προχωρατε στο δρομο κυριως βραδυ κοιτατε και λιγο κατω γιατι εχει κατσαριδες.ελπιζω να μη σε χαλασα αλλα εγω τις τρεμω και κοιτουσα κατω μην πατησω καμια.εκτος αν ψεκασαν φετος και τις εξολοθρευσαν!!!μακαρι!!!
75 kilaaaaaaaaaaa naiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D :D
MEION 15 KILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apisteftoooooooooooooooooooooooooooooooooo
pame gia alla tosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kai perimenw kai na adiathetisw!!!!!! woohooooooooooo :D
Μπραβο pink_butterfly και εις κατωτερα!
Φανταζομαι θα χεις γινει αλλος ανθρωπος και εξωτερικα αλλα και εσωτερικα!
Γεια σας...και απο εμένα..επιτέλους τα κατάφερα.....χαχαχαχαχχ
είμαι ένα απο τα μέλη και εγώ..καλως σας βρίσκω!!!!!
Καλως μας ηρθες deppy. Εισαι καλα?
Μια χαρά..!!!! Αν και αγωνία αρκετή....περιμένω να περάσω απο επιτροπή για βαριατρική εγχείρηση.....αντε να δουμε!!
Μια χαρά σας βλέπω εδώ...!!!
Ναι ειμαστε ωραια παρεα!!!!!!!
Τι ακριβως επεμβαση θα κανεις?
Καλη επιτυχια να εχεις :)
Είμαι μεταξύ "μανίκι" και "γαστρική παράκαμψη" δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ακόμα....όλο διαβάζω..και όλο πιο ολύ μπερδεύομαι....έχει κανείς εμπειρία? Θα με βοηθούσε....
Ευχαριστώ πολύ Solitude!!
Καλη επιτυχια να χεις!
Εχεις δοκιμασει διαιτες και εχεις κουραστει απ τα προσκαιρα αποτελεσματα?
θες κατι πιο μονιμο?
Οτι και να επιλεξεις εσυ, ο γιατρος σου θα ειναι αυτος που θα αποφασισει τι πρεπει να γινει. Οσο και να χτυπιεσε, εαν πρεπει να κανεισ σλιβ η παρακαμψη, αυτος εχει τον τελευτεο λογο :P.Αναλογα με τα κιλα σου , το τι τηνεις να τρως και ασφαλως τους τονους εξετασεων που θα πρεπει να κανεις πριν απο το χειρουργειο.Ενημερωσου για το τι ειναι καθε επεμβαση και πωσ αντιμετωπιζετε, αλλα μην αγχωνεσε να επιλεξσεις.
διαβασε εδω για το σλιβ που το χω προχειρο, http://www.surgeon.gr/110/878.aspx
Έπεσες διάνα Mairy_Lou!!!!! Ακριβώς αυτό!!!
Όσο για τους τόνους των εξετάσεων Solitude..εγώ προς τον παρόν μια έκανα του θυροειδή...δεν ξέρω αν εννοείς μετά που θα περάσω απο επιτροπή.....
μπραβο πεταλουδιτσα 15 κιλα απο τον μαρτιο??? εισαι Φοβερη!!!
Ακομη ακολουθεις την διαιτα που γραφεις στην αρχη ?
Η κανεις κατι αλλο ?
Αντε κοριτσια και στα δικα μας επιτελους!!!
Ντεπι καλη δυναμη!! :)
Ο γιατρός είπε θα το συζητήσουμε..αλλά εμένα μου φάνηκε...ότι΄θα κάνει αυτό που θα του ζητήσω εγώ....καλό είναι αυτό τώρα????
Ευχαριστώ DEPON!!! Πεταλουδίτσα..είδα -15 κιλά??? Συγχαρητήρια!!! Πολύ καλή προσπάθεια!!!!
Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτη η επιτροπη που αναφερεις και ουτε ποθ εχεις σκοπο να την κανεις, ξερω πως πριν εισαχθει καποιος παχυσαρκος πρεπει να κανει εξετασεις για... την καρδια του , τους πνευμονες του και αλλα διαφορα που μπορει να επηρεασουν το χειρουργειο γενικα, την ναρκωση κλτκλτ.Καπιοι γιατροι σε στελνουν και σε ψυχολογο και ακολουθεις και καποια θεραπεια μεχρι να εγχειρηστεις.Δεν πας εκει και μπρος μεσα για κοψιμο.
Ξαναλεω ενημερωσου για το τι ειναι η καθε μια αλλα ο γιατρος σου θα αποφασισει τελικα τι σε συμφερει να κανεις :) Μην αγχωνεσε να επιλεξεις.
Ερμ... εαν σου ειπε ο γιατρος σου πως θα επιλεξεις.. εσυ, δεν ξερω, αγνοησε τα τελευτεα μου ποστς xD
η επιτροπή είναι για το ασφαλιστικό ταμείο..για να σου εγκρίνουν ή όχι τα έξοδα...αν πάνε οκ τα πράγματα....θα κάνω εισαγωγή και εκεί προφανώς θα γίνουν εξετάσεις...
Εαν κάποιος έχεις εμπειρία απο παρόμοια εγχείρηση..θα ήθελα τη γνώμη του...εγώ είμαι 110 κιλά και 1.62 ύψος
Είναι πολύ κουραστικό να ζεις έτσι...μετά τις εγκυμοσύνες..η ζυγαριάμου έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο!!!! Καλά δεν προσπαθώ και τρελά...κουράστηκα πια!!
Πάντως συγχαρητήρια σε όλους που τα καταφέρνουν μόνοι τους σιγά σιγά!!!! Σας θαυμάζω...!
Θα πρέπει να φύγω τώρα..χάρηκα..και ελπίζω να γνωριστούμε σιγά σιγά... καλή συνέχεια!!!!!
eyxaristw oles!!!!!
kalos irthes deppy!!!
nai tin idia diaita kanw apo 3 maiou alla exw xekinisei gymnastirio apo 1/4.
o syndiasmos kai twn 2 itan thanatiforos....gia to lipos :P
μπραβο σου κοριτσάρα μου... καλά συνέχεια σου ευχομαι..Quote:
Originally posted by Pink_Butterfly
δυνατααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
eyxaristw eygeniaaaaaaaaaaa
Μπράβο,βρε θηρίο!Είσαι στα μισά του δρόμου σου,έχοντας αφήσει πίσω σου το δυσκολότερο μέρος.Quote:
Έχεις μπει σε μια πολυ καλή σειρά και στη διατροφή και στην άσκηση σου,έχεις αλλάξει κατηγορία,όλα μια χαρά!
Συνεχίζεις να έχεις ανάγκη από εκείνη την τζην μίνι φούστα για έμπνευση;Μάλλον να την πετάξω,ε;ʼσε που έχεις καλύτερη!
http://2.bp.blogspot.com/_VkJthDGxia...vY/s200/sk.jpg
deppy,καλώς μας ήρθες!
Είναι δύσκολο ν'αναλάβεις εσύ την επιλογή της κατάλληλης για την περίπτωση σου επέμβασης.
Φαντάζομαι τουλάχιστον θα έχεις ενημερωθεί για τις δύο μεθόδους ενδελεχώς από τον ίδιο το γιατρό σου.
Όλοι θα προτιμούσαμε την πιο απλή,την λιγότερο παρεμβατική,την αναστρέψιμη,αλλά θα έχει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα;
Εγώ για να γλυτώσω τις πιο σοβαρές έκανα δύο δακτυλίους και προκοπή δεν είδα...Έχεις μιλήσει και με άλλους γιατρούς;
Τι σου προτείνουν εκείνοι;Αν και κάποιοι κάνουν μόνο μία μέθοδο και εστιάζουν σ'εκείνη...Ο γιατρός που θα σου εμπνεύσει
εμπιστοσύνη νομίζω πως έχει την ευθύνη να σου εξηγήσει για ποιόν λόγο θεωρεί πως πρέπει να κάνεις την α ή τη β επέμβαση.
Quote:
Originally posted by NADINE
Μπράβο,βρε θηρίο!Είσαι στα μισά του δρόμου σου,έχοντας αφήσει πίσω σου το δυσκολότερο μέρος.Quote:
Έχεις μπει σε μια πολυ καλή σειρά και στη διατροφή και στην άσκηση σου,έχεις αλλάξει κατηγορία,όλα μια χαρά!
Συνεχίζεις να έχεις ανάγκη από εκείνη την τζην μίνι φούστα για έμπνευση;Μάλλον να την πετάξω,ε;ʼσε που έχεις καλύτερη!
http://2.bp.blogspot.com/_VkJthDGxia...vY/s200/sk.jpg
s'eyxaristw nadinaki!!!!!!!!!! prospathw pragmatika!!!! :)
πεταλουδιτσα, τι κανεις? μπραβο σου που συνεχιζεις. κι εγω συνεχιζω με την ιδια διαιτα σου αλλα με πολλες παρασπονδιες και παραλλαγες. ζοριζομαι πολυ και με την δουλεια. τον διαδρομο ομως δεν το ξεχναω. εχω να χασω καιρο κιλα αλλά απο οτι μου λενε εχω μαζεψει αρκετα οποτε το χαιρομαι και συνεχιζω. 86,3 σημερα. νεο ρεκορ μου για τα τελευταια 10 χρονια. φιλακια.
bravo barb!!!!!!!!!! xairomai pragmatika!!!!!!!! arkei oi paraspondies na einai ygieines e? :P
simasia exei oti exeis meiwsi!!
synexise to diadromo mono kalo soy kanei!!!!
filakia polla!
καλες παρασπονδιες. κατι φρουτακια παραπανω, κατι παραλειψεις γευματων, τιποτε σημαντικο δηλαδη πεταλουδιτσα. 85,7 σημερα!!!!
εσυ συνεχιζεις ακριβως την αρχικη διαιτα ή βαζεις και γιαουρτι τωρα? αντεχεις ακομη?
tin idia akomi barb mou!!! pros to paron antexw!!! den vazw giaourti opos tin eixa..!!
sygcaritiria gia to 85!!!!!!!!! ta pas teleia!!!!!!!!!!!!!! allaxe k to tikeraki!!
αν το δω το 85 σκετο, θα το αλλαξω ροζοπεταλουδα. συγχαρητηρια και σε εσενα. εχεις φοβερη επιμονη και αντοχη. αλλά η συμβουλη μου ειναι να κανεις και λιγο συντηρηση και να συνεχισεις παλι μετα. η συντηρηση σου να ειναι παραλλαγη της διαιτας-οχι τιποτε σημαντικες αλλαγες. βαλε γαλακτοκομικα και λιγους υδατανθρακες ακομη πχ στη σαλατα ριξε σπορους/ξηρους καρπους αψητους και αναλατους, βραστη πατατα κλπ. αν συνεχιζεις με την ιδια ακριβως διατροφη επειδη ειναι πολυ υποθερμιδικη θα κολλησεις. κανε κανενα μηνα την παραλλαγη και μετα ξανα την αρχικη. γνωμη μου, ε?
exeis dikio barb!!! perimenw na ftasw ta 70 gia na kanw th prwti syntirisi!! :) poly kales oi idees sou gia tis parallages! filia polla!
Γεια σας και εγω νεο μελος..32 ετων 88 κιλα και αρχισα διαιτα και ρεντουκτιλ εδω και τρεις μερες ελπιζω να τα καταφερω να φτασω τα 70.
Νιωθω καλα να μπαινω σε αυτο το σαιτ που εχουμε τον ιδιο σκοπο και ο ενας δεινει δυναμη στον αλλον αλλα και που ανταλλασουμε εμπειριες και αποψεις,θελω και εγω να συμμετασχω με την σειρα μου.
Φιλια και καλη δυναμη σε ολλους!!
http://ticker.7910.org/wg__87__02aC0...IGdvb2QhIQ.gif
κοριτσια και αγορια νεοι και παλιοτεροι αγωνιστικοι χαιρετισμοι!εχω πολυ πολυ,καιρο να γραψω πολυ δουλεια προβλημα με το pc στο σπιτι ολα μαζεμενα!!!!!!!!διαβαζω στα κλεφτα τα νεα σας για να ενημερωνομαι και χαιρομαι που τα πατε πολυ καλα!!! οσο για την αδυναμια μου την ροζοπεταλουδα ενα εχω να πω RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!εγω εχω κατεβει στα 66.5 και ειμαι ολο και πιο κοντα στο στοχο μου αλλα ερχονται διακοπες και θα υπαρξει χαλαρωση σιγουρα!!οποτε δεν κανω ονειρα για το 59 πριν απο το σεπτεμβρη οκτωβρη!καλλιο αργα παρα ποτε!!πολλα φιλια καλη συνεχεια σε ολους !!
kalws irthes dreamer!!! elpizw oloi mazi na ftasoume sto stoxo mas!!!!
s'eyxaristw joanna!!!! exw kairo na se dw!!! elpizw twra na mas mpaineis pio syxna!!! alla 6,5 kilakia kai eftases sto stoxo sou :D ta pas teleia!!!!!! kai min anisixeis gia tis diakopes! :)
filakia polla!!!