ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι τοση ησυχια σημερα.....
Θα δειξει τη Κυριακη που θα ζυγιστω, γιατι τη προηγουμενη πηγα σε βαφτιση και ετρωγα για 6 ωρες....μα σαν το ζωον....Quote:
Originally posted by Effaki
εβιτα πωσ τα πας??????η ψυχολογια μου χαλια
Μετα πλακωσανε οι τυψεις συνηδησεως 3 μερες δεν μπορουσα να συνελθω τωρα ολα ο.κ τη Κυριακη θα ζυγιστω και θα δειξει η ετοιμηγορια
Βεβαια δεν τη τηρω κατα γραμμα τις σαχλαμαριτσες μου τις κανω αλλα πιστευω οτι θα παω καλα
Θα σου συστησω να μη παιρνεις μια κουταλια σκονη μονο το εκανε μια φιλη επαιρνε 2 κουταλιες αντι για 3 και δεν εχασε βαρος, της το ειπε και ο γιατρος
Αντε καλη μας συνεχεια.....:starhit:
:starhit:
Με τουτα και με εκεινα αλλο ενα κιλο παρτο κατω.....
Βρε που χαθηκατε ολες ???
Καμμια δεν συνεχιζει ????
Καποια να γραψει ????? :bouncy:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΒΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???? ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΡΗΣΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ..................ΘΑ ΣΚΑΣΩ....
Καλημέρα, καλημέρα! Τί κάνετε κοριτσάκια; Δεν βλέπω και πολύ κίνηση στο topic... Μετά από δύο βδομάδες χωρίς άσκηση και λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων... φαγητού - γλυκού - παγωτού σε άκυρες ώρες και ανά... συχνά διαστήματα (συν το ότι περιμένω να αδιαθετήσω από μέρα σε μέρα), ζυγίστηκα σήμερα: 53kg. Πάααααλι καλά μετά από όοοοολα αυτά! Από αύριο ξεκινάω και πάλι το πρόγραμμα, αλλά το start έτσι όπως το κόβω, δεν θα φτάνει και για τις 3 μέρες... Σκέφτομαι να το ξεκινήσω και όσο πάει το start και αν τελειώσει την δεύτερη μέρα, να συνεχίσω με το basic... Xμμμ ... :puzzled: Έχετε ρωτήσει για κάτι αντίστοιχο τον γιατρό σας;
καλημερα, καλημερα,
ειμαι χαρουμενη! καταφερα και κρατηθηκα 2 μερες τωρα με το πριβεντ. .. οποτε ουσιαστικα ξαναβρηκα τους ρυθμους μου και συνηθησα και στα ωραρια .. ( για εμενα οι 2 πρωτες μερες ειναι δυσκολες) οποτε συνεχιζουμε στην τριτη μερα και οσο χρειαστει για να τελειωνουμε, μονο που επειδη δεν εχω αλλη σκονη σταρτ θα συνεχισω με την premium τωρα δεν πειραζει ας κανω μονο 2 μερες σταρτ, ηδη πηρα μαζι μου γιαουρτακι και τη σκονη να φαω το γευμα κατα τις 11 ... αυτο το ωραριο τελικα με βολευειε .. στις 11 πρωινο, στις 4 μεσημεριανο και στις 9 βραδυνο ...
στο γιατρο θα παω μολις μου τελειωσει η σκονη σε καμια βδομαδα δλδ , οχι τπτ να εχω πεσει απο τα 89 που με ειχε δει την προηγουμενη φορα ....
α εχω παρει και κατι τσιχλες που μειωνουν την ορεξη ... δεν ξερω αν ειναι στο μυαλο μου, αλλα οντος με κρατανε ..
την καλημερα, νομιζω πως ξαναβρηκα το ρυθμο μου και χαιρομαι πολυ .. βεβαια δεν την ακολουθω καταγραμμα τη διατροφη με τα πριβεντ .. τι θελω να πω ... το πρωι ξεκιναω τη μερα μου κατα τις 11 με ενα γιαουρτακι βαζοντας μονο 1 κουταλια απο τη σκονη, το μεσημερι κατα τις 4 τρωω παλι γιαουρτακι παλι με 1κ ουταλια σκονη αλλα και μισο απο το φρουτο που εχω στο γευμα και το βραδυ κατα τις 9 τρωω το βραδυνο που μου εχει με οσο φρουτο εχει περισεψει απο το μεσημερι .. ετσι και χορταινω , και μπορω και ακολουθω τη διατροφη...
α το γιαουρτακι ειναι το 0% με γευση φρουτου ... σημερα η ζυγαρια εδειξε παλι μειον .. οποτε μαλλον μου ειναι οκ η διατροφη διαμορφωμενη ετσι ....
Καλημέρα! Μπράβο που βρήκες τους ρυθμούς σου zwhtsa και συνεχίζεις την προσπάθεια για απώλεια λίπους - κιλών, στην τελική αυτό πρέπει να γίνει για να υιοθετήσουμε ένα πρόγραμμα που να μας ταιριάζει και να το ακολουθούμε και όταν σταματήσουμε την διατροφή-δίαιτα για χάσιμο κιλών. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει να τρως μαζί με το prevent και φρούτα μαζί στο ίδιο γεύμα - κάπου νομίζω στο site τους διάβασα ότι δεν πρέπει να προσθέτουμε τίποτα μαζί με το γεύμα prevent. Τουλάχιστον εξακρίβωσέ το ότι είναι Ok...
ετσι και αλλιως καταναλωνω την σκονη μεχρι να μου τελειωσει το αποθεμα που εχω .. εμτα θα την σταματησω .. αλλα θα κρατησω την ιδια λογικη θερμιδων και γευματων απλα χωρις σκονη ..Quote:
Originally posted by pumyra
Καλημέρα! Μπράβο που βρήκες τους ρυθμούς σου zwhtsa και συνεχίζεις την προσπάθεια για απώλεια λίπους - κιλών, στην τελική αυτό πρέπει να γίνει για να υιοθετήσουμε ένα πρόγραμμα που να μας ταιριάζει και να το ακολουθούμε και όταν σταματήσουμε την διατροφή-δίαιτα για χάσιμο κιλών. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνει να τρως μαζί με το prevent και φρούτα μαζί στο ίδιο γεύμα - κάπου νομίζω στο site τους διάβασα ότι δεν πρέπει να προσθέτουμε τίποτα μαζί με το γεύμα prevent. Τουλάχιστον εξακρίβωσέ το ότι είναι Ok...
Ε, ναι, ούτως ή άλλως αυτή ήταν και η λογική του προγράμματος όταν κάποιος θα έφτανε στα κιλά του και θα σταματούσε τα υποκατάστατα, οπότε είσαι μέσα στο πρόγραμμα και πάλι :duh: ! Από άσκηση, προλαβαίνεις να κάνεις;
Μπα οχι .. λιγο περπατημα μονο κα ιαυτο οχι συστημαιτκα .. κανουμε ανακαινηση στο γραφειο και τωρα ειμαστε στη φαση της τακτοποιησης αρχειου ... και γινεται γινεται ενας χαμος και γυρναω πτωμα σπιτι .. οποτε δεν πολυβγαινω για βολτα ..
ζωητσα μου χαιρομαι που τα πασ τοσο καλα,εγω στασημη στα κιλα και απο περιοδο ουτε καν που εμφανιστηκε εχω αγχωθει παρα πολυ εχω φουσκωσει παλι ασε χαλια καλα ασε τα νευρα και η ψυχολογια μου που εχουν χτυπησει κοκκινο
παιζει καμια υποψια εγκυμοσυνης? αν οχι .. μην αγχωνεσαι ισως ειναι και απο την αλλαγη καιρου η καθυστερηση .. να πινεις πολυ νερο βοηθαει στην κατακρατηση .....
παρα τη χθεσινη κρεπαλη με το ποτο ... η ζυγαρια με εδειξε αλλα 200γρ κατω ...
βεβαια ειχα φαει λιγο λιγοτερο απο οτι ηταν στο προγραμμα ολη μερα ,, ας πουμε αντι για 2 κουταλιες σκονη εγω βαζω μονο μια καθε φορα .., και με το γευμα μου αντι για 70 γρ κοτοπουλο εφαγα 35γρ και αντι για 35 γρ ψωμι εφαγα 10γρ
τα υπολοιπα τα εφαγα ολα, εκτος απο το φρουτο που το τρωω μισο το μεσημερι με το γιαουρτακι μου και το υπολοιπο μιση ωριτσα μετα το κυριως γευμα μου το βραδυ
( αυτη τη διατροφη εφαρμοζω 4 μερες τωρα και βλεπω πως αρεσει και σε εμενα και στην ζυγαρια μου ..)
σιγουρα οι θερμιδες που δεν εφαγα σημερα δεν ισοφαριζουν τις 3 μπυρες κορονα που ηπια .. αλλα σιγουρα οι θερμιδεςπ ου ειχα περιθωριο απο τις προηγουμενες μερες καλυπταν την διαφορα
με επιασε να βγω στις 2 το βραδυ και βρηκα την γνωστη αγνωστη παρεα που οταν βγαινουμε γυρναμε το πρωι λιωμα στο σπιτι ..
ετσι ειπα να πιω ποτο με λιγοτερεες θερμιδες ... και προτιμησα τη συγκεκριμενη μπυρα που νομιζω ειναι πιο ελαφρια ... αλλα οκ μεχρι τις 5 που καθησαμε μονο 3 μπυριτσες ειναι καλα νομιζω .. μετα πηγαμε για ενα θεικο χαμμπουργκερ αλα εννοειτε δεν εφαγα.
τελικα εχω βρει την διατροφη που μου ταιριαζει, και λιγες θερμιδες καταναλωνω καθημερινα ( κοντα στις 900 με 1000) και εχω περιθωρια και για ποτακια μια στο τοσο χωρις να παρω βαρος ..
αυτα την καλημερα μου .. τωρα ξανα ποτο σε καμια βδομαδα διαφορετικα θα γινουμε αλκοολικοι!
αχ γνωρισα και ενα πορτογαλλο καθηγητη αρχιτεκτονικης που εχουν ερθει στη πολη μου για ενα διεθνες Workshop αχ... τον λατρεψα!!! το γελιο που ριξαμε δεν υπηρχε ..και πηρα και τα κοπλιμεντα μου εννοειτε!!!! :P
ΩΩωωωω!!! Πολύ καλά νέα μας έχεις!!! Καλή επιτυχία σε όλα λοιπόν για ακόμα μια φορά!!! Εμένα μου έφτασε το start μόνο μέχρι σήμερα το πρωί... και όχι σε ικανοποιητική ποσότητα... οπότε πήγα στο basic και πέταξα το υπόλοιπο (τέλος μια και καλή με αυτό!). Έφαγα και το ενάμιση κολοκυθάκι μου (γεμιστό) με γιαούρτι, μια φέτα ψωμί και κεράσια και είμαι ok! ʼλλη μια - δυο βδομάδες στο πρόγραμμα πρωί-βράδυ και μετά στη συντήρηση...
p.s. Αν και δεν πίνω ιδιαίτερα (εως ελάχιστα), αυτές οι βραδινές εξόδους με ποτάκι μου έχουν λείψει :( ...
εχω γνωρισει το παιδι απο το μπαρακι που παω .. .. οποτε οποτε μου την δινει για ποτο ακομη και αν δεν εχω παρεα ... παω εκει και πινω ενα σφινακι η καμια μπυριτσα και σπιτι παλι .. απλα χθες βρηκα και το ετερο ημιση ( ετερο ημισι στη διασκεδαση ταιριαζουμε απολυτα στη ζωη οχι ακομη .. αλλα το ελπιζω να γινει χαχαχα ) και περασαμε σουπερ!
Λοιπον κοριτσαι στη φαση του basic μπορουμε και ενδιαμεσα μια κρεμουλα αλλα με νερο μονο οχι γιουρτι ή γαλα
Επιτελους μπηκα και εγω γιατι βαρεθηκα το κρεας και το ψαρι καθε μερα
Ποτε θα ζυγιστω δεμ ξερω τις σαχλαμαριτσες μου τις εκανα παλι...
Το ξαναγραφω στο basic 2 κουταλιες σκονη με μια μονο δεν υπαρχει αποτελεσμα
Ο κουμπάρος μου έπαιρνε κάτι τέτοιο αλλά δε ξέρω ποιά εταιρία... το μόνο που ξέρω είναι οτι ήταν μόνιμα πεινασμένος και πήρε ξανά αυτά τα κιλά που είχε χάσει μόλις ξεκίνησε κανονική διατροφή..
Υπαρχουν πολλων ειδων υποκαταστατα τροφων σε σκονη, αλλα ελαχιστα ειναι στα φαρμακειαQuote:
Originally posted by KittyCat
Ο κουμπάρος μου έπαιρνε κάτι τέτοιο αλλά δε ξέρω ποιά εταιρία... το μόνο που ξέρω είναι οτι ήταν μόνιμα πεινασμένος και πήρε ξανά αυτά τα κιλά που είχε χάσει μόλις ξεκίνησε κανονική διατροφή..
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι για ανδρες γιατι θελει Σπαρτιατικη πειθαρχεια
Ομως οποια διαιτα και αν κανουμε μολις ξαναπεσουμε με τα μουτρα στο φαγητο τα κιλα επανερχονται
Γι αυτο εμεις κανουμε τις παρασπονδιες μας ναι μεν χανουμε λιγοτερο αλλα δεν ξεχναμε τις γευσεις
Kαλησπέρα! Πώς τα πηγαίνετε κορίτσια; Εγώ μετά από ένα τριήμερο με... "ανάποδα" γεύματα (μεσημεριανό για βραδινό και το βραδινό μου...μεσημεριανό), ακανόνιστες ποσότητες του κυρίως γεύματος (καθώς όταν βγαίνεις έξω με παρέα για φαγητό όχι μόνο δεν μπορείς να υπολογίσεις σωστά το λάδι του φαγητού, αλλά "παίζουν" και τα τσιμπιματάκια από τα "κοινά" πιάτα!), σήμερα που ζυγίστηκα χάρηκα γιατί παρά τις κυρίως όχι και τόσο υγιεινές επιλογές (συν κάτι freddo cappuccino...) η ζυγαριά έδειξε ένα πολύ καλό νούμερο! ʼλλο ένα κιλάκι και τέλος! Αυτή τη φορά δε θα σταματήσω λίγο πριν φτάσω εκεί που θέλω και θα ακολουθήσω την λογική του προγράμματος κανονικά: σταδιακός έλεγχος και διατήρηση του βάρους... Να πω την αλήθεια, μου λείπουν πολύ όμως το παγωτό και οι ξηροί καρποί... πάλι καλά που έχω γεύση σοκολάτα και κάπως το ισορροπώ αυτό... Εσείς είσαστε περισσότερο του φαγητού ή των γλυκων;
εγω ειμαι του φαγητου ... και των ειδων περιπτερου (πατατακια) χαχαχα
:smilegrin: Από τα είδη περιπτέρου, τον χειμώνα κυρίως, όλων των ειδών σοκολάτες... Πατατάκια και κρουασάν τσούκου, εώς καθόλου, αλλά σοκολατοειδή... τα πάντα! Για αυτό μάλλον το ισορροπώ και αντέχω ακόμα - αν και τώρα καλοκαίρι, "άφηνα" το περίπτερο και πήγαινα στα παγωτά (τα χύμα). Όσο γυμναζόμουν δεν υπήρχε πρόβλημα, αλλά μετά... λογικό να αρχίσουν να ανεβαίνουν και τα κιλά (συνέβαλλαν και άλλα βέβαια, αλλά κακά τα ψέματα, τα γλυκά και η έλλειψη άσκησης κάνει τον δείκτη της ζυγαριάς να παίρνει την άνω βόλτα)! zwhtsa, έχεις ακόμα απόθεμα; Πότε το σταματάς;
γεια κοριτσια τι κανετε εγω ξανα ξεκινησα γερα και δυνατα στα 84,5 κιλα με το prevent start.βαρεθηκα να περιμενω να αδιαθετησω.... αι σιχτιρ πια θα συνεχισω να χανω κιλα να το κανω σαν δωρο στον εαυτο μου βρα παιδι και οποτε θελει ασ ερθει η περιοδοσ......:bouncy:
Effaki έχεις επισκεφτεί κάποιον γιατρό - διαιτολόγο;
Πού είστε βρε κορίτσια;! Πώς τα πηγαίνετε; Εγώ επιτέλους άλλο μισό κιλάκι!!!
Καλησπέρα σε όλους -ες (μα πού χαθήκατε καλέ;;; )! Σήμερα ανέβηκα στην ζυγαριά και έδειξε 51.8!!! Έκανα και την επίσκεψή μου στην φίλη μου για μετρήσεις λίπους κ.λ.π. και επιτέλους!! Όλα καλά αναλογικά!!! Η αλήθεια είναι ότι το σώμα μου δεν δείχνει όπως όταν γυμναζόμουν και ήμουν στα ίδια κιλά, αλλά πλέον εφόσον έχω αρχίσει σιγά σιγά να γυμνάζομαι πάλι, στο χέρι μου είναι! Εξάλλου ήθελα να δώσω απλά μια "βοήθεια" στον οργανισμό μου - σωστότερα στον μεταβολισμό μου - που μετά από κάποιες καταστάσεις είχε αλλάξει τελείως (έβαλα και εγώ το χεράκι μου σε αυτό - η αλήθεια είναι ότι με σοκολατοειδή και ξηρούς καρπούς πάντα έχανα λίγο τον έλεγχο...και φάνηκε σε αυτόν τον ένα χρόνο που συνέβαλλαν πολλά - ακινησία κ.λ.π....)... Οπότε από σήμερα σιγά σιγά και για τις επόμενες έξι εβδομάδες μπαίνω στη δεύτερη φάση - ένα μόνο υποκατάστατο γεύματος και φυσικά παράλληλα άσκηση!
...Τελικά μόνη μου έμεινα να γράφω εδώ :( ... Χθες έφαγα το γεύμα του βραδινού κανονικά και από σήμερα το πρωινό μου είναι κανονικά όπως είναι κανονικό γεύμα και το μεσημεριανό. Πάντως σήμερα που ζυγίστηκα off the record, η ζυγαριά έδειξε -100gr... Μάλλον για αυτό σύμφωνα με το πρόγραμμα λέει κάτι του στιλ "όταν φτάσετε περίπου στα κιλά που θέλετε, μόνο το ένα από τα τρία γεύματα να είναι υποκατάστατο".
γεια τι κανετε?????σορρυ που χαθηκα αλλα ειχα πολλεσ δουλειεσ. αδιαθετησα κιολασ χθεσ οποτε θα ζυγιστω οταν τελειωσει η περιοδοσ μου κατα τα αλλα μια χαρα παω στα 84 κιλα ειμαι ακομα αλλα δεν πειραζει παμε γερα και δυναταααααααα!!!!!!!!
καλησπερα σε όλους!!!
Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ κιλα μπορει να χασει κάποιος με το prevent, και σε ποσο καιρο αν παιρνει πρωι και βραδυ το ροφημα και μεσημερι τρωει ενα γευμα χωρις υπερβολες και περιττα λιπη???
Και η δευτερη ερωτηση μου ειναι αν μπορει κανεις να ξεκινησει με το basic και να παραλειψει το start.
Απ'οτι καταλαβαινω το start το παιρνεις στην αρχη για 3-4 μερες και το ροφημα το κανεις μιξη με νερο και οχι με γαλα ή αλλο γαλακτοκομικο. Και το basic ειναι που το αναμιγνυεις με γαλα ή αλλο γαλακτοκομικο.
πειραζει να ξεκινησω απευθειας με το basic? ρωταω γιατι για να παρω το ενα απο τα δυο.να μην παρω και τα 2 και μου βγουν 70-80ευω. Αν παρω το basic Μονο θα μου βγει 40 ευρω...
βοηθηστε με!
Καλησπέρα zoinama! Καλό θα ήταν να κλείσεις αρχικά ραντεβού με κάποιον γιατρό - διαιτολόγο (αν πάρεις τηλέφωνο, θα σε ενημερώσουν για κάποιον που βρίσκεται κοντά στην περιοχή σου). Όοοοολα αυτά που ρωτάς, έχουν να κάνουν ανάλογα με τη σύσταση του σώματός σου, τα αρχικά κιλά σου, το βάρος που θα πρέπει να έχεις κ.λ.π.. Το διατροφολόγιο που σου δίνεται, διαμορφώνεται ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες - και μαθαίνεις να τρως και σωστά (σωστούς συνδυασμούς τροφών κλπ). Το start ενεργεί για την "ρύθμιση νερού σώματος-αποβολή γλυκογόνου", επομένως θεωρώ ότι έχει "λόγο ύπαρξης". Σε κάθε περίπτωση όμως, το πιο συνετό είναι να ξεκινήσεις με ιατρική παρακολούθηση. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα σκεύασμα που κάνει θαύματα - αν δεν προσέχουμε και τρώμε χωρίς μέτρο, δεν κάνουμε την όποια μορφή άσκησης, όταν σταματήσουμε το υποκατάστατο και αρχίσουμε και καταναλώνουμε τροφές όοοοοσο θέλουμε και όοοοοοοποτε θέλουμε, δεν πρόκειται να διατηρήσσουμε τα όποια αποτελέσματα (τα λέω για να τα ακούω και εγώ...)...
pumyra σε υπερευχαριστω για την απαντηση. Ναι φυσικα και εχεις απολυτο δικιο σε οοοολα! Απλα δεν μπορω να παω σε γιατρο γιατι δεν εχω τα χρηματα να το υποστηριξω αυτη τη στιγμη. Γιαυτο ρωτησα και αν ειναι απαραιτητο το start. ΝΑι λογικα εχει λογο υπαρξης...ειπα ομως να ρωτησω ΠΟΣΟ κακο θα εκανα αν ΔΕΝ το αγοραζα. Εγω ειμαι 1.70 με 81 κιλα.Εχω 13 κιλα παραπανω απο το επιθυμητο (σε μενα) βαρος.Δε θελω να χασω παραπανω..
Εχω κοιλιστα και μπρατσακια.Τα ποδια μου δεν ειναι χοντρα ολως παραδοξως.
ΣΚεφτηκα να κανω αυτη τη διαιτα ετσι λιγο πιο προχειρα οπως ξεκιναμε καθε Δευτερα ολοι μας κλασικα και καθε Τριτη τη χαλαμε...
χαχαχα
:lol: Συνήθως ναι, έτσι είναι οι δίαιτες της "Δευτέρας"...! Απλά επειδή δεν είναι απλά και μόνο ότι "τρώω λιγότερο", ίσα ίσα, αλλά πρόκειται να πάρεις κάποιο υποκατάστατο γεύματος-δεν πρέπει να συμβουλευτείς κάποιον γιατρό; Δεν πρέπει να βάζουμε σε κίνδυνο και να κάνουμε πειράματα με την υγεία μας-όχι ότι είναι κάτι επικίνδυνο, βιταμίνες είναι κυρίως, αλλά δεν ξέρεις πως αντιδράει ο κάθε οργανισμός... Εξάλλου το basic είναι για αυτούς που θέλουν να χάσουν μέχρι 7 κιλά. Κάποιος που χρειάζεται να χάσει περισσότερα, ακολουθεί άλλο πρόγραμμα και άλλη διατροφή...! Όπως και να είναι, έστω, κάνε 2-3 επισκέψεις με τις εξετάσεις που χρειάζονται σε γιατρό και από εκεί και πέρα βλέπεις... Τουλάχιστον να πάρεις τις σωστές αναλογίες και συνδυασμούς για τα γεύματά σου...
Καλως ηρθες φιλη στη παρεα μας, ευλογη η ερωτηση σου, αν δεν διαθετεις χρηματα αρχισε μονη σουQuote:
Originally posted by zoinama
pumyra σε υπερευχαριστω για την απαντηση. Ναι φυσικα και εχεις απολυτο δικιο σε οοοολα! Απλα δεν μπορω να παω σε γιατρο γιατι δεν εχω τα χρηματα να το υποστηριξω αυτη τη στιγμη. Γιαυτο ρωτησα και αν ειναι απαραιτητο το start. ΝΑι λογικα εχει λογο υπαρξης...ειπα ομως να ρωτησω ΠΟΣΟ κακο θα εκανα αν ΔΕΝ το αγοραζα. Εγω ειμαι 1.70 με 81 κιλα.Εχω 13 κιλα παραπανω απο το επιθυμητο (σε μενα) βαρος.Δε θελω να χασω παραπανω..
Εχω κοιλιστα και μπρατσακια.Τα ποδια μου δεν ειναι χοντρα ολως παραδοξως.
ΣΚεφτηκα να κανω αυτη τη διαιτα ετσι λιγο πιο προχειρα οπως ξεκιναμε καθε Δευτερα ολοι μας κλασικα και καθε Τριτη τη χαλαμε...
χαχαχα
Αν δεν εχεις καποιο προβλημα υγειας δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα
Ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο να αρχισεις με το start - για μενα ηταν επωδεινο- αρχισε με το primium αφου θελεις να χασεις πανω απο 7 κιλα
Σιγουρα θα δεις αποτελεσμα αρκει να τη τηρησεις και να μην εχεις προβλημα να μεινεις 4 ωρες χωρις φαγητο
καλημερα σε ολους
με τα πολλα την ξεκινησα τη διαιτα με το πρεβεντ.
την κανω 5 μερες μεχρι σημερα και εχασα 1,700 γραμμ ενώ περιμένω σημερα να αδιαθετησω, και θα επρεπε υπο φυσιολογικες συνθηκες να ειμαι 1-1,5 κιλο πανω απο τα αρχικα μου κιλα.
Ξεκινησα τη διαιτα στα 81,7 κιλα.
και με εδειξε σημερα το πρωι 80 κιλα.
τωρα ειναι πολυ αρχη για να πω οτιδηποτε, δεδομενου οτι αυτα ισως ειναι υγρα και ολι λιπος...δε ξερω...
εγω διατηρω τις αποστασεισ 4-6 ωρεσ μεταξυ των γευματων, οπως οριζει η διαιτα με το ροφημα.Παιρνω το πρωι και το βραδυ το ροφημα και μεσημερι τρωω ενα γευμα ωστενα χορτασω σκεπτομενη οτι πραγματικο φαι θα φαω την επομενη μερα ξανα... Το γευμα μου ειναι μονο πρωτεινες και αν τυχει πολυ λιγο υδατανθρακες.Τους αποφευγω.
Ως τωρα παει καλα....
καλημερα ζοιναμα ...μην αγχωνεσαι για τιποτα ...να τυρεισ το προγραμμα να πινεισ 1,5 με 2 λιτρα νερο την ημερα και ολα θα πανε υπεροχα. εγω ξεκινησα χωρισ γιατρο. πηρα το σταρτ και μετα το πριμιουμ.εχω χασει 5 κιλακια αλλα εχω χασει και πολοθσ ποντουσ...
ελπιζω να σε βοηθησα.
Εffaki για να πω την αληθεια νερο δεν πινω τοσο,κανα δυο ποτηρια τη μερα. ειναι τοσο σημαντικο το νερο και βοηθαει στην καυση λιπους?
σε ποσο καιρο εχασες 5 κιλα?
pumyra συγχαρητηρια...που εφτασες στα κιλα που ηθελες...καλο παραδειγμα για ολους μας εδω μεσα.
τωρα εισαι στο δυσκολο επισης κομματι της συντηρησης αν καταλαβα καλα!Ελπιζω ολα να πανε καλα... τωρα πρεπει να αρχισεις να αντικαθιστας τα ροφηματα με φαγητο ε? πωωωω δυσκολο πραγμα να διατηρησεις τις σωστες θερμιδες και σωστη διατροφη. Και παλι μπραβο σου! Μου δινεις κουραγιο!