Ωραία Λόρα,σε ευχαριστώ!Βασικά μου φαίνεται πολύ απλή και εύκολη σαν δίαιτα και φοβάμαι μήπως δεν χάσω..
Γίνεται να τρώς όλα αυτά και να αδυνατίζεις??και γλυκα!!! :question:
Έχω ενθουσιαστεί!Μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά..!!
Printable View
Ωραία Λόρα,σε ευχαριστώ!Βασικά μου φαίνεται πολύ απλή και εύκολη σαν δίαιτα και φοβάμαι μήπως δεν χάσω..
Γίνεται να τρώς όλα αυτά και να αδυνατίζεις??και γλυκα!!! :question:
Έχω ενθουσιαστεί!Μακάρι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά..!!
γκρινιαρα και ελαφακι ελατε να γινουμε ...πολλες.:roll:
καλως ηλθατε στη ντουκανοπαρεα και οτι θελετε ,ρωτηστε μας να σας πουμε σχετικα με ντουκαν,εχω διαβασει και το χω ξεψαχνισει το θεμα οπως πιστευω και οι υπολοιπες κοπελες .οτι θελετε και κουβεντουλα εδω.
Γεια σου Angelaorangel και καλώς σε βρήκα και σένα !
Σ'ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου να βοηθήσεις και είμαι σίγουρη ότι θα σε χρειαστούμε σύντομα.
Τελειώνω σε λίγο την πρώτη μέρα της πρώτης φάσης, πρέπει να φάω για βράδυ λίγη πρωτείνη ακόμα και ειλικρινά ζορίζομαι γιατί πραγματικά δεν πεινάω καθόλου !
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έκανα ένα λάθος σήμερα. Έφτιαξα το ντουκανοκέικ της Λόρας και επειδή στη συνταγή της γράφει ότι είναι για δυο μέρες (λογικό και σωστό αλλά όχι για την πρώτη φάση που είμαι εγώ, ας πρόσεχα λοιπόν) έφαγα σήμερα το μισό και άφησα το άλλο μισό για αύριο. Όμως μετά θυμήθηκα ότι πρέπει να τρώω κάθε μέρα μόνο 1,5 κ.σ. βρώμη ενώ εγώ τρώγοντας το μισό έφαγα σε μια μέρα διπλή δόση. Ελπίζω αυτό να μη μου τα κάνει όλα μπάχαλο. Ευτυχώς το υπόλοιπο το μοίρασα στα δύο κι έτσι θα φάω τη κανονική ποσότητα αύριο και μεθαύριο.
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα εύχομαι σε όλους :wink2:
Γκρινιαρα μου ,ενταξει μην ανησυχεις τοσο, την εχω παθει κι εγω ετσι πολλες φορες- δεν νομιζω να ναι τραγικο το λαθος.
Παντως ειναι λογικο να μη πεινας γιατι η πρωτεινη χορταινει πολυ και δεν εχεις πολυ ορεξη αργοτερα για φαγητο.Συνεχισε κανονικα και αν παρεκτραπεις - που καλυτερα να το αποφυγεις οσο μπορεις- να κανεις λευκη μερα η 1 η 2 η και 3 μερες ακομα ,δηλαδη ασπραδια,κοτοπουλο,ψαρι,γα� �α,γιαουρτι.Πινε πολυ νερο και υγρα να καθαριζεις απο τις τοξινες των κρεατων ,εγω προσπαθω με τσαι και αφεψηματα πιο πολυ γιατι δεν ειμαι του νερου και ειδικα τετοια εποχη αλλα το παλευω.
Παντως σημερα νοιωθω το στομαχι μου καπως παραξενα ,σαν αναγουλα ενα πραμα ,σαν βαρυστομαχια,σαν πονος?δεν ξερω ,σαν να μου χει ερθει αηδια πια με τοση πρωτεινη.Και εχω παρατηρησει αν φαω αυγα του εμποριου ,αναγουλιαζω και νοιωθω ασχημα στο στομαχι οποτε προτιμω τα σπιτικα αυγα απο συγγενικο μου προσωπο.Ισως να φταιει και η περιοδος,αν και μεταξυ μας ,δεν το νομιζω.
Και αυριο ειναι pp μερα.Παλι κοτοπουλο και εχω στερεψει απο φαντασια.Θελω να προχωρησω το μηνα ( το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν λεει οτι θελω ενα μηνα ακομη στη δευτερη φαση για να φτασω στο επιθυμητο βαρος) και ειμαι περιεργη αν θα φτασω στο βαρος που θελω.Απο κει και περα πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα.
Φτανει μονο μην συνεχισει αυτη η χαλια αισθηση στο στομαχι...
Kαλημερα παιδες.Σημερα νοιωθω καλυτερα με το στομαχι ,ελπιζω να μην επιστρεψει παλι αυτη η απαισια αναγουλα.Σημερα ξεκινησα με ζεστο γαλατακι με βρωμη και για αργοτερα κοτοπουλο ψητο.Εσεις τι νεα?
angelaorangel ευχομαι σημερα να εισαι καλυτερα! σιγουρα και το γαλα με την βρωμη βοηθαει αλλα αν ξαναδεις ενοχληση χτυπα και κανενα χαμομηλακι...
και εγω κοτοπουλο ψητο θα φαω σημερα... με σαλατουλα
Καλημέρα!!Εγώ μέχρι στιγμής έχω καταναλώσει ένα linea καιι ετοιμάζω και το κοτοπουλάκι μου για το μεσημέρι...
Θα φτιάξω και αργότερα ένα κεκάγι που είναι για την πρώτη φάση και θα βάλω εκεί την βρώμη μου...
Αν φάω παραπάνω βρώμη απο οτι πρέπει είναι κακό??
Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να αντισταθώ στο κέικ..
angelaorangel αν έχεις βαρεθεί όλο κοτόπυλο ψητό για δοκίμασε να το κάνεις στο τηγάνι..Κόψτο σε μικρά κομματάκια και βάλε αλάτι κάρυ(αν σου αρέσει) και πρόσθεσε 2 κ. σ. γιαούρτι..δοκίμασε το αν δεν το έχεις κάνει..
Αυτο με το γιαουρτι το δοκιμασα εγω μια φορα και ψηθηκε το γιαουρτι και εγινε σαν τυρι. :puzzled: Ηθελα να γινει κατι σαν παραλλαγη κρεμας γαλακτος, τελικα το κανα με γαλα.
Εχω μπουτια κοτοπουλο ,αν ηταν φιλετο θα ειχα πιο πολλες επιλογες ,συνηθως παιρνω μπουτια κοτοπουλο ειναι και πιο οικονομικα αλλα θα πρεπει να παιρνω που και που και κανενα φιλετο -χορταινει πιο ευκολα ενω τα μπουτια τα τρωω δυο δυο αν ειναι σκετα.
καμια φορα τρωω κι εγω παραπανω βρωμη ,προσπαθησε ομως να το αποφευγεις ,τωρα αν καμια φορα φας και παραπανω κανε τα στραβα ματια...:wink1:Quote:
Originally posted by elafaki20
Καλημέρα!!Εγώ μέχρι στιγμής έχω καταναλώσει ένα linea καιι ετοιμάζω και το κοτοπουλάκι μου για το μεσημέρι...
Θα φτιάξω και αργότερα ένα κεκάγι που είναι για την πρώτη φάση και θα βάλω εκεί την βρώμη μου...
Αν φάω παραπάνω βρώμη απο οτι πρέπει είναι κακό??
Φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να αντισταθώ στο κέικ..
angelaorangel αν έχεις βαρεθεί όλο κοτόπυλο ψητό για δοκίμασε να το κάνεις στο τηγάνι..Κόψτο σε μικρά κομματάκια και βάλε αλάτι κάρυ(αν σου αρέσει) και πρόσθεσε 2 κ. σ. γιαούρτι..δοκίμασε το αν δεν το έχεις κάνει..
Περνε στηθος κοτοπουλο, ειναι πιο ακριβο σιγουρα αλλα αν το μαγειρεψεις και δεν το φας ολο μπορεις να το φας την αλλη μερα σαν σαλατα του Καισαρα.Quote:
Originally posted by angelaorangel
Εχω μπουτια κοτοπουλο ,αν ηταν φιλετο θα ειχα πιο πολλες επιλογες ,συνηθως παιρνω μπουτια κοτοπουλο ειναι και πιο οικονομικα αλλα θα πρεπει να παιρνω που και που και κανενα φιλετο -χορταινει πιο ευκολα ενω τα μπουτια τα τρωω δυο δυο αν ειναι σκετα.
angela αν έχεις ένα κοφτερό μαχαίρι δεν είναι δύσκολο να αφαιρέσεις το κόκκαλο από το μπούτι και να σου μείνει όλο ψαχνό!
Ναι ,καλα λες θα αρχισω να παιρνω κανα στηθος ,εχει πιο πολλες επιλογες για μαγειρικη.
Πως τα βλεπετε στη ζυγαρια?Χανετε καθολου?Εγω πρεπει να χασα κανα κιλο ακομα αλλα λογω περιοδου και λογω ...αστατης ζυγαριας ,δεν ανανεωνω το τικερακι ,το αφηνω για οταν σιγουρευτω.
Εσεις εχετε κανει αυτο το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν?Σας εδειξε ιδανικο βαρος παραπανω απο αυτο που θελετε?
http://www.dukandiet.co.uk/en/349-th...ue-weight.html
Αγγελουδακι αν εννοεις απο ωμο λιγο δυσκολο ,αν εννοεις απο ψημενο θα βγαλει λιγο κρεας και θα ναι πανω κατω το ιδιο ,τι να το ξεψαχνισω και να το βαλω στο τηγανι με γιαουρτι ,τι να το τρωω ετσι με σως γιαουρτι ,το ιδιο ειναι γευστικα.Ειναι και ppμερα σημερα και δεν εχω πολλες επιλογες.Αντε να ρθει η αυριανη μερα,εκει θα μεγαλουργησω:dork: με κανα λαχανικο.
Παντως μου αρεσει οταν βγαινω εξω να παραγγελνω φιλετο ψητο ,το κανουν ωραιο και ζουμερο ,πραγμα που αμα κανω εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!:rolleyes:
αν γίνεται σαν σόλα το ψήνεις πολύ και στεγνώνει!Ναι ωμό έλεγα να το ξεκοκαλίσεις,εγώ το κάνω πολύ συχνά και μόνο τις πρώτες φορές είναι λίγο δύσκολο μετά παίρνεις το κολάι :D
Εχεις οντως πολλες επιλογες, σουβλακι,"σνιτσελ" με πιτουρο σιταριου κτλQuote:
Ναι ,καλα λες θα αρχισω να παιρνω κανα στηθος ,εχει πιο πολλες επιλογες για μαγειρικη.
Πως τα βλεπετε στη ζυγαρια?Χανετε καθολου?Εγω πρεπει να χασα κανα κιλο ακομα αλλα λογω περιοδου και λογω ...αστατης ζυγαριας ,δεν ανανεωνω το τικερακι ,το αφηνω για οταν σιγουρευτω.
Εσεις εχετε κανει αυτο το τεστακι στο σαιτ του ντουκαν?Σας εδειξε ιδανικο βαρος παραπανω απο αυτο που θελετε?
Εγω μετα απο τις διακοπες που την χαλασα, δυσκολευτηκα πολυ να μπω σε προγραμμα, περιμενω και περιοδο αστα να πανε.Το κανα το τεστ και οντως μου δειξε πιο πολλα απο οσα θελω να φτασω, 72 με δειξε.Για να πω την αληθεια και 75 να φτασω θα μαι πολυ ευχαριστημενη.
Περνεις τη μπριζολα σου και τη βαζεις σε ενα ταψακι και βαζεις απο πανω ντοματες ροδελα, κρεμμυδι σε ροδελα και πασπαλιζεις με λιγη ρηγανι.Σκεπαζεις με αλουμινοχαρτο και ψηνεις για 1 ωρα και 45λεπτα στους 200.Μετα ανοιγεις το αλουμινοχαρτο και ξαναβαζεις μεσα για λιγο μεχρι να κοκκινησουν και απο τις δυο πλευρες οι μπριζολες.Δεν φανταζεσαι ποσο μαλακες γινονται.Quote:
εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!:rolleyes:
Quote:
Originally posted by sourkouna
Αυτο με το γιαουρτι το δοκιμασα εγω μια φορα και ψηθηκε το γιαουρτι και εγινε σαν τυρι. :puzzled: Ηθελα να γινει κατι σαν παραλλαγη κρεμας γαλακτος, τελικα το κανα με γαλα.
Ωχ αλήθεια?και θα το έκανα για αύριο..με σώνεις!
Θα το κάνω και εγώ με γάλα :thumbup:
Α και κάτι άλλο έψαχνα στο super market για ζαχαρίνη αλλά δεν βρήκα..
Πήρα τις γλυκαντικές ταμπλέτες Natreen.Τις ξέρετε?είναι το ίδιο?
Λέει οτι είνα χωρίς θερμίδες και χωρίς ασπαρτάμη..
Κάνει?? :question:
ναι κανει επερνα και εγω natreen σε σκονη αλλα μετα ειδα μια αλλη μαρκα ζαχαρινης του σουπερμαρκετ και πηρα αυτην που ηταν πιο φτηνη και διπλασια ποσοτητα,αυτη του carefour μονο που εχει και ασπαρταμη.Quote:
ωπα τις!:thumbup: θα το δοκιμασω ,πιστευω οτι θα βγει πολυ ωραιο.:thumbup:Quote:
Originally posted by sourkouna
Περνεις τη μπριζολα σου και τη βαζεις σε ενα ταψακι και βαζεις απο πανω ντοματες ροδελα, κρεμμυδι σε ροδελα και πασπαλιζεις με λιγη ρηγανι.Σκεπαζεις με αλουμινοχαρτο και ψηνεις για 1 ωρα και 45λεπτα στους 200.Μετα ανοιγεις το αλουμινοχαρτο και ξαναβαζεις μεσα για λιγο μεχρι να κοκκινησουν και απο τις δυο πλευρες οι μπριζολες.Δεν φανταζεσαι ποσο μαλακες γινονται.Quote:
εγω ψητο το φιλετο θα ναι σα σολα ,το ιδιο και με τις μοσχαρισιες!:rolleyes:
παιδια εδω δειτε πως μπορουμε να φτιαξουμε τυρι στο σπιτι με λιγα λιπαρα και πολυ πολυ ευκολα χωρις πυτια.θα το δοκιμασω βαζοντας γαλα 1,5% προσοχη θελει φρεσκο απο το σουπερμαρκετ και οχι το μακρας διαρκειας γιατι καπου καποια κοπελα το εκανε με μακρας διαρκειας και δεν επηζε αλλο.Λεγεται τυρι πανιρ η λεμονοτυρο και φαινεται πανευκολο.θα το κανω κι εγω με τη πρωτη ευκαιρια και θα σας πω εντυπωσεις.
δειτε τα παρακατω λινγκς
http://juanitalaquejica.blogspot.com...0/part-ii.html
http://mikrikouzina.blogspot.com/201...g-post_11.html
http://fugazigr.wordpress.com/2011/0...4%CE%B9%CE%AC/
Ωραιο φανεται.Οταν το φτιαξεις πες μας, ανκαι δεν ξερω απο που μπορουμε να βρουμε αυτο το ρουχο που το στραγγιζεις...
μπορεις να το στραγγιξεις και σε ασπρο πανι κουζινας ,οποιοδηποτε λευκο πανι αρκει να μην μυριζει απο μαλακτικο και μυριζει μαλακτικο και το τυρι:D
Επισης καπου αλλου ειδα οτι βαλαν μυρωδικα η μπορεις να βαλεις και λιγο μπουκοβο.
Το εκανε και μια κοπελα στο pareadukan και λεγαν οσοι το δοκιμασανε οτι βγηκε τελειο.
Τωρα μενει να δοκιμασω και εγω.:spin:
ναι κανει επερνα και εγω natreen σε σκονη αλλα μετα ειδα μια αλλη μαρκα ζαχαρινης του σουπερμαρκετ και πηρα αυτην που ηταν πιο φτηνη και διπλασια ποσοτητα,αυτη του carefour μονο που εχει και ασπαρταμη. [/quote]
ok angelaorangel,ευχαριστώ!
έφτιαξα σήμερα ένα κεικ και επειδη δεν είχα βρει σε σκόνη έβαλε αυτη που είναι σε κυβάκια και μαλλόν δεν υπολόγισα καλά την ποσότητα και βγήκε πολύ πικρό!!
Υπάρχει περίπτωση να είναι η πικρίλα απο περισσότερη δόση ζαχαρίνης?
Καλησπέρα κορίτσια κι αγόρια !
Δεύτερη μέρα της πρώτης φάσης και όλα βαίνουν καλώς μέχρι στιγμής. Αν εξαιρέσεις μια ελαφριά πείνα που μ'εκοψε κατά τις 14:30 στο γραφείο παρ'ότι είχα φάει αρκετά μέχρι εκείνη την ώρα (1 ποτήρι γάλα, 1 αυγό, 2 φέτες γαλοπούλα και ντουκανοκεκάκι !!!).
Λέω όμως στον εαυτό μου για να παρηγοριέμαι ότι οφείλεται στις παραπάνω καύσεις που κάνω για να αδυνατίσω :smilegrin: Τι να κάνω η έρμη κάτι πρέπει να σκεφτώ.
Έφαγα και δυο μπριζολίτσες πριν από λίγο που γύρισα (πες σόλες καλύτερα) αλλά θα το ψάξω να βρω καμμιά συνταγή γιατί με περιμένουν άλλες δύο στον καταψύκτη.
Κατά τ'άλλα όλα μια χαρά ούτε αδυναμία ούτε αναγούλα τίποτα. Μόνο λίγο το στόμα μου το ένιωθα κάπως αλλά μάλλον είναι και απ'το τσιγάρο.
Μιας και έχω αποφασίσει να κάνω τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πρώτη φάση (10 μέρες) λέω να προσπαθήσω να μη ζυγιστώ πριν περάσει το 10ημερο για να μου φανεί μετά πιο πολύ το αποτέλεσμα. Αν φυσικά αντέξω να μην έρθω σε επαφή με την ζυγαρίτσα μου στο μεσοδιάστημα.
Υ.Γ. Απορία. Αυτά τα ζελέ τα light που υπάρχουν στο super market κάνουν για την πρώτη φάση ?
Έγώ πήρα την Slim Line ''Ζωγράφος'' την κοίταξα και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά (και ασπαρτάμη) με την Canderel. Την Canderel μου την είχε συστήσει παλιότερα διαιτολόγος. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει σίγουρα τι κάνει και τι όχι απ'αυτα τα γλυκαντικά ? Σήμερα πήρα κι άλλο βάζο Slim Line, αν δεν κάνει να την επιστρέψω πριν την ανοίξω.Quote:
ναι κανει επερνα και εγω natreen σε σκονη αλλα μετα ειδα μια αλλη μαρκα ζαχαρινης του σουπερμαρκετ και πηρα αυτην που ηταν πιο φτηνη και διπλασια ποσοτητα,αυτη του carefour μονο που εχει και ασπαρταμη.Quote:
Βρε παιδιά χίλια συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε μια ακόμα απορία.
Διάβαζα ξανά την μετάφραση της Migg στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και γράφει για 3 κ.σ. πίτουρο βρώμης την ημέρα από την πρώτη φάση. Εγώ έχω την εντύπωση ότι κάπου διάβασα στην πρώτη φάση 1,5 κ.σ. και 2 κ.σ. στη δεύτερη φάση.
Επειδή μπλέχτηκα μπορεί να βοηθήσει κανεις ?
[ Έγώ πήρα την Slim Line ''Ζωγράφος'' την κοίταξα και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά (και ασπαρτάμη) με την Canderel. Την Canderel μου την είχε συστήσει παλιότερα διαιτολόγος. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει σίγουρα τι κάνει και τι όχι απ'αυτα τα γλυκαντικά ? Σήμερα πήρα κι άλλο βάζο Slim Line, αν δεν κάνει να την επιστρέψω πριν την ανοίξω. [/quote]
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γκρινιάρα μου..
είδα τις έφαγες και μπροστά σε αυτά που έφαγα εγώ μου φαίνονται λίγα..
εφαγα περίπου ένα κοτόπουλο ψητό,1/3 ενός κεικ που έφτιαξα(αλλά δεν τρωγόταν.σκέτη πίκρα) και ένα linea..
μήπως τρώω πολύ και δεν χάσω?
το κεκάκι εσύ πως το κάνεις?σου βγήκε καλό?
Νομίζω πως είναι 3 κουταλιές τελικά..Quote:
Originally posted by griniara
Βρε παιδιά χίλια συγνώμη που σας ζαλίζω αλλά μόλις μου δημιουργήθηκε μια ακόμα απορία.
Διάβαζα ξανά την μετάφραση της Migg στην πρώτη σελίδα του φόρουμ και γράφει για 3 κ.σ. πίτουρο βρώμης την ημέρα από την πρώτη φάση. Εγώ έχω την εντύπωση ότι κάπου διάβασα στην πρώτη φάση 1,5 κ.σ. και 2 κ.σ. στη δεύτερη φάση.
Επειδή μπλέχτηκα μπορεί να βοηθήσει κανεις ?
Εγω αγορασα το βιβλιο το Σαββατο και λεει τη 1τη φαση 1,5κου πιτουρο και τη 2ερη φαση 2κου.
Δεν ξερω αν μπορει η Λορα να βοηθησει πιο πολυ.
elafaki οσο και να τρως απο τα επιτρεπομενα εισαι οκ.Αλλωστε το βιβλιο γραφει "as much as you like"
[quote]Originally posted by sourkouna
Εγω αγορασα το βιβλιο το Σαββατο και λεει τη 1τη φαση 1,5κου πιτουρο και τη 2ερη φαση 2κου.
Δεν ξερω αν μπορει η Λορα να βοηθησει πιο πολυ.
Sourkouna μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και γω έτσι σκέφτομαι να το συνεχίσω, αν μπορούν όμως και η Λόρα και η Migg ας μας δώσουν κι αυτές τα φώτα τους.
Quote:
[ Έγώ πήρα την Slim Line ''Ζωγράφος'' την κοίταξα και έχει ακριβώς τα ίδια συστατικά (και ασπαρτάμη) με την Canderel. Την Canderel μου την είχε συστήσει παλιότερα διαιτολόγος. Δεν ξέρω βρε κορίτσια, υπάρχει κάποιος εδώ να μας πει σίγουρα τι κάνει και τι όχι απ'αυτα τα γλυκαντικά ? Σήμερα πήρα κι άλλο βάζο Slim Line, αν δεν κάνει να την επιστρέψω πριν την ανοίξω.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γκρινιάρα μου..
είδα τις έφαγες και μπροστά σε αυτά που έφαγα εγώ μου φαίνονται λίγα..
εφαγα περίπου ένα κοτόπουλο ψητό,1/3 ενός κεικ που έφτιαξα(αλλά δεν τρωγόταν.σκέτη πίκρα) και ένα linea..
μήπως τρώω πολύ και δεν χάσω?
το κεκάκι εσύ πως το κάνεις?σου βγήκε καλό? [/quote]
Βρε Elafaki μη στεναχωριέσαι δεν έφαγες πολύ. Ένα κοτόπουλο όταν το τρως σκέτο τι να σε πιάσει. Εγώ υπό νορμάλ συνθήκες έτρωγα το μισό μαζί με σαλάτα και ψωμί ή πατάτες !!! ʼλλωστε είπαμε θα κάνουμε αυτή τη δίαιτα για να τρώμε όσο αντέχουμε. Και 1 και 2 και 3 κοτόπουλα (σαν τα παιδιά του Πειραιά ένα πράμα) άμα τα τραβάει η όρεξη μας. Και μη συγκρίνεις τις ποσότητες που τρως εσύ με τις δικές μου γιατί εγώ ποτέ δεν έτρωγα ποσότητα απλά μασουλούσα όλη μέρα οτιδήποτε γλυκό και αλμυρό βρισκόταν στο πέρασμα μου, ακόμη χειρότερο αυτό και πίστεψε με πολύ πιο δύσκολο να το κόψεις.
Για το ντουκανοκέικ ακολούθησα πιστά την συνταγή της Λόρας, δες αυτόν τον σύνδεσμο που γράφει ακριβώς η Λόρα τη συνταγή
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=3312&page=1
και έβαλα 10 κ.γ. Slim Line Ζωγράφος και κανελίτσα για άρωμα. Νομίζω ότι το λάθος σου ήταν καθαρά και μόνο στη ποσότητα του γλυκαντικού. Μόνο που το άφησα να ψηθεί λίγο παραπάνω από 25 λεπτά που γράφει η Λόρα γιατί ο φούρνος μου έχει ένα θεματάκι. Εσύ ξαναφτιάξτο και άστο να ψηθεί μέχρι να πάρει αρκετό χρωμα κι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά.
ναι κλα το έκανα και μου λεει οτι στα 79,5 θα ειμαι ιδανικη και οτι τα 75 που θελω να φτασω ειναι πολλα κιλα χαμενα! τι να πω, βλέποντας και κανοντας, ποσα σου ειπε εσενα?Quote:
:yes:elafaki ισως να υπαρχει περιπτωση οπως λες να ειναι πιο πικρο απο τη ποσοτητα,δεν γνωριζω κι εγω σιγουρα να σου πω γιατι πριν δεν επαιρνα τη διαιτα , ζαχαρινες.
:yes:γκρινιαρα πιστευω οτι δεν πειραζει να τρως ζελε λαιτ- αλλα σιγουρεψου κοιτωντας τι περιεχει στα συστατικα του - οσο για τις ζαχαρινες επιτρεπονται γιατι δεν εχουν σχεδον καθολου θερμιδες.Ολα αυτα ιδια ειναι ,απλα αλλαζει η μαρκα.Για το πιτουρο βρωμης ετρωγα 1,5 στη πρωτη φαση και τωρα που ειμαι στη δευτερη τρωω δυο,αν φας παραπανω ειναι σαν tolereted οπως το κακαο και το κορν φλαουρ - παιρνεις λιγο παραπανω υδατανθρακες.Πιστευω οτι αυτο ειναι το σωστο και αφου το λεει και η σουρκουνα μας:yes:,που το διαβασε στο βιβλιο αρα ειμαστε σιγουροι για αυτο.
:yes:πιτσιρδελακι εμενα επεσε μεσα συν 300 γραμμαρια,λεει το ιδανικο βαρος για μενα ειναι 54.3 δηλαδη πανω κατω αυτο που ηθελα - 54 κιλα.Εγραφε σε ενα μηνα περιπου οτι θα το πετυχω με τη ντουκαν , στις 29-10.Τωρα λογικα πανω κατω σε ενα μηνα χανονται τα κιλα μου ,αλλα δεν το πολυπιστευω γιατι δεν ειμαι και τοσο αυστηρη με τον εαυτο μου στο φαγητο.Σημερα παραεφαγα ντουκανοφαγητα με παραπανω κορν φλαουρ και κακαο ,ισως με κολλησει αυτο στη ζυγαρια.
Ευτυχως η ζυγαρια τωρα τελευταια δε παει και πολυ καλα οποτε δεν ζυγιζομαι και δεν αγχωνομαι.
καλημερα σας!!! πολυ προβληματισμο βλεπω... λοιπον για να μη μπερδευομαστε η διαιτα αυτη εχει πολλες εκδοχες για τον λογο οτι ο γιατρος ολο την εξελισει και μειωνει καποια πραγματα για να προσθεσει αλλα. εγω μια φορα τα κιλα μου τα εχασα με την αρχικη εκδοχη (αυτη ακριβως που εχει ποσταρει η εξαφανισμενη μιγκ...) ετσι απο την πρωτη κι ολας φαση ετρωγα καθημερινα 2κσ πιτουρο βρωμης και 1 πιτουρο σταριου ή οταν δεν ειχα το δευτερο 3κσ πιτουρο βρωμης.
σχετικα με το γλυκαντικο υπαρχουν καποια που δεν ειναι καταλληλα για ψησιμο και οταν ψηθουν ειναι σαν να μην τα εβαλες ή πικριζουν. αυτα που ειναι καταλληλα για ψησιμο το γραφουν στην συσκευασια. εγω χρησιμοποιω αυτα του λιντλ και γλυκιζουν μια χαρα! ειναι και οικονομικα...
το ζελε light επιτρεπεται σε ολες τις φασεις!
οσο για αυτα που πρεπει να τρωμε με προσοχη, τα γαλακτοκομικα το πολυ μεχρι 1 λιτρο , και με προσοχη κι οχι καθημερινα το κακαο το κορν φλαουρ. η απαχη πρωτεινη απεριοριστα! δεν επιτρεπεται να πειναμε σε καμια περιπτωση!!!
Βρε Elafaki μη στεναχωριέσαι δεν έφαγες πολύ. Ένα κοτόπουλο όταν το τρως σκέτο τι να σε πιάσει. Εγώ υπό νορμάλ συνθήκες έτρωγα το μισό μαζί με σαλάτα και ψωμί ή πατάτες !!! ʼλλωστε είπαμε θα κάνουμε αυτή τη δίαιτα για να τρώμε όσο αντέχουμε. Και 1 και 2 και 3 κοτόπουλα (σαν τα παιδιά του Πειραιά ένα πράμα) άμα τα τραβάει η όρεξη μας. Και μη συγκρίνεις τις ποσότητες που τρως εσύ με τις δικές μου γιατί εγώ ποτέ δεν έτρωγα ποσότητα απλά μασουλούσα όλη μέρα οτιδήποτε γλυκό και αλμυρό βρισκόταν στο πέρασμα μου, ακόμη χειρότερο αυτό και πίστεψε με πολύ πιο δύσκολο να το κόψεις.
Για το ντουκανοκέικ ακολούθησα πιστά την συνταγή της Λόρας, δες αυτόν τον σύνδεσμο που γράφει ακριβώς η Λόρα τη συνταγή
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=3312&page=1
και έβαλα 10 κ.γ. Slim Line Ζωγράφος και κανελίτσα για άρωμα. Νομίζω ότι το λάθος σου ήταν καθαρά και μόνο στη ποσότητα του γλυκαντικού. Μόνο που το άφησα να ψηθεί λίγο παραπάνω από 25 λεπτά που γράφει η Λόρα γιατί ο φούρνος μου έχει ένα θεματάκι. Εσύ ξαναφτιάξτο και άστο να ψηθεί μέχρι να πάρει αρκετό χρωμα κι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. [/quote]
μάλλον θα το ξανακάνω το κέικ γκρινιάρα..ευχαριστώ!
Καλημερουδια παιδες!Τι κανετε?:spin:
Τι εχει το μενου σημερα?
Σημερα για μενα ειναι pv και μαλλον για να αποφυγω το κρεας ,θα κανω μια ομελετιτσα και μια σαλατα λαχανο η και καμια ντοματα.Για ενδιαμεσα εφτιαξα χτες το βραδυ κρεμουλες βανιλια με βρωμη.
Για να πω την αληθεια και γω ξεκινησα ετσι ακριβως αλλα με το που αγορασα το βιβλιο μπερδευτηκα πιο πολυ :)Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
εγω μια φορα τα κιλα μου τα εχασα με την αρχικη εκδοχη (αυτη ακριβως που εχει ποσταρει η εξαφανισμενη μιγκ...) ετσι απο την πρωτη κι ολας φαση ετρωγα καθημερινα 2κσ πιτουρο βρωμης και 1 πιτουρο σταριου ή οταν δεν ειχα το δευτερο 3κσ πιτουρο βρωμης.
Καλημερα Angela.Σημερα μολις εφαγα το ποριτζ μου, μετα ομελετα με ασπραδια κρεμμυδι,γαλοπουλα και μανιταρια.Ενδιαμεσα κανενα γιαουρτακι.Το βραδυ δεν ξερω ακομα.
Καλημέρα Καλημέρα!!!!
εγώ θα φτιάξω σήμερα ομελετα ζήλεψα απο την angelaorangel χαχαχαχα.Με κοτόπουλο μέσα που έμεινε απο εχτές και για ενδιάμεσα φτιάχνω σοκολάτα παγωμένη τύπου λάκτα!Για να δούμε πως θα γίνει...