καλοριζικο και απο μενα...πολλα φιλια σε ολους!!
καλοριζικο και απο μενα...πολλα φιλια σε ολους!!
Παλια εκανες διαγραφη μηνυματος μεσα σε 3 μερες νομιζω,τωρα δεν γινεται διαγραφη;
Εχω ενα προβληματακι...μου βγαζει πανω δεξια στο σημειωσεις...αιτηματα ενταξης στις δημοσιες ομαδες σας.
Προφανως υπονοει το group που εχω φτιαξει...με παει στο group αλλα εγω δεν βλεπω κανενα αιτημα και δεν μπορω να βγαλω και τη σημειωση αυτη.
Ποιος μου εκανε αιτημα και πως θα το δω?:P
please...ας με βοηθήσει κάποιος....:(
υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω κάπου τα υ2υ μου για να αδειάσει ο φάκελος χωρίς να τα χάσω?
κι εγώ το έψαχνα αυτό..
Έφτιαξα ένα άλλο φάκελο για να κρατήσω εκεί μερικά, αλλά και πάλι μετράνε μέσα στο όριο των 50.
Μπορείς να διαλέξεις όσα θέλεις να κρατήσεις, να τα ξεχωρήσεις σε νέο folder και να αδειάσεις μετά το inbox σου,
ή να διαγράφεις ένα ένα ξεχωριστά τα μηνύματα, ή τελικά να τα αντιγράψεις σε αρχείο word και να τα αποθηκεύσεις στο pc σου.
:)
ο κακο ειναι πως τα θελω αυτουσια.....:(.....
υπαρχει τροπος να αποκλειεις καποιον απο το να σου στελνει υ2υ, να διαβαζεις ομως κανονικα τα δημοσια μηνυματα του στο φορουμ?
νομιζω οτι οταν μπλοκαρεις καποιον, δεν βλεπεις ουτε τα μηνυματα
μμμ!!!! ρεμ :)
και δικια μου ερωτηση ,ετσι ειναι δε βλεπεις τα δημοσια .Υπαρχει τροπος ??
Λοιπον πηγα να κανω εντιτ την υπογραφη μου, ωστε να ειναι λιγοτερο σεντονι (3 γραμμες απο 5 που ειναι τωρα). Παρ' ολα αυτα δεν με αφηνει, γιατι τοσο η παλια οσο και η νεα βερσιον ξεπερνα το οριο των 200 χαρακτηρων που εχει τεθει. Βεβαια, φαινεται πως αυτο δεν εμποδισε την αυτουσια μεταφορα της υπογραφης μου απο το παλιο φορουμ! =Ρ Προσωπικα οι 200 χαρακτηρες μου φαινονται πολυ λιγοι. Για να δειτε τι εννοω, δοκιμαστε να βαλετε μια υπογραφη 200 χαρακτηρων να δειτε ποσο μικρη φανταζει μπροστα στο τεραστιο και ευρυτατο table που πλαισωνει το καθε ποστ... Αλλο να θετουμε ενα οριο ωστε να αποφευγονται οι υπογραφες-σεντονια κι αλλο να επιβαλλεται προτιμηση για μικρες και μονο υπογραφες, που δεν πιανουν ουτε μιση σειρα ενος κανονικου ποστ σε συγκριση. Εκτος κι αν αυτο θελετε φυσικα.
Αν παλι διαφωνειτε οι διαχειριστες, ας μου κανετε εντιτ την υπογραφη μιας και εγω δεν εχω το κουραγιο, το ψυχολογικο σθενος και το gumption να την σβησω =Ρ
Χαχαα, gumption! LOL
Κι εγώ θέλω να βάλω μεγαλύτερη υπογραφή, στο μέγεθος των μισών απάντων του Σεφέρη, αλλά προσπαθώ να περάσω ένα μινιμαλίστικ ανιμαλίστικ στυλάκι στην καθόλου μίνιμαλ περσόνα μου. Δεν τα καταφέρνω καλά πάλι, ε? muax
Το δικό μου ερώτημα για σήμερα, όταν δεν μπορώ να στείλω σε κάποιο μέλος u2u, είναι το δικό μου χαρτοφυλάκιο γεμάτο ή το δικό του/ ή και τα δύο -ακόμη χειρότερα? Kαι πώς θα το ξέρω αυτό?
:p
Ασε... Πηραμε την υπογραφη μας λαθος. Αμ πως θα αλλαξουμε ειναι το θεμα.
Οσο για το χαρτοφυλακιο, βασικα περιμενεις να δεις ποιες μετοχες θα ανεβουν - οσες ανεβαινουν, ειναι να "φευγουν". Τωρα αν αρχισουν ολες και πεφτουν... Ε τι να κανουμε, ετσι ειναι αυτα. Rules of the game, them's the breaks κλπ.
=0)
Α επισης κι εγω θα ηθελα black list ανεξαρτητη απο την ignore (καλοδεχουμενη ασφαλως και η τελευταια, ειναι κατι που ελειπε)
Αν του κανει το παπουτσι τοτε ειναι το δικο του... τελος.
Καλησπερα.Αν μπορει καποιος να μου στειλει σε μηνυμα πληροφοριες για καποιον ψυχολογο ή ψυχιατρο στη Θεσσαλονικη για ψυχαλαλυτικου τυπου ψυχοθεραπεια,για καταθλιψη.Θελω να αρχισω αλλα δεν ξερω σε ποιον και τι θα συναντησω.Αν καποιος συμβουλευεται καποιον ειδικο,και ειναι ικανοποιημενος,παρακληση να μου στειλει το όνομά του.
μπορει αν θελει να μου απαντησει καποιος σε μια απορια
δεν ξερω αν υποθηκε
ειναι η εξης:
τι νοημα εχει η προταση και αποδοχη φιλιας εδω?
τι προσφερει?
επισης ο φιλος που αποδεχεσαι τη φιλια του μπορει να δει προσωπικα σου μηνυματα???
ευχαριστω τρελο διαμαντι!!!!
στην αρχη σιχαθηκα και φοβηθηκα και δε μου αρεσε καθολου ο νεος τυπος του φορουμ
ελεγα ολο μπλιαχ μπλιαχ και δε θα συμμετεχω
αλλα τωρα κανενα προβλημα
μη σου πω μ αρεσει και πιο πολυ
αν απορριπτω αιτηματα φιλιας ειναι γιατι δεν ξερω την χρησιμοτητα αυτων των αιτηματων
δεν θελω να παρεξηγηθω
αν μου εξηγησει καποιος την χρησιμοτητα
θα το σκεφτω
:) :)
Τελικα σε ποσα διαφορετικα ατομα πρεπει να δωσουμε ρεπ για αν μπορεσουμε να ευχαριστησουμε ξανα το ιδιο ατομο? δεκα? 15?
ασχετο με το φορουμ αλλα μηπως ξερει κανεις
εναν ιστοτοπο να ανεβαζεις βιντεακια
να τα βλεπεις μονο εσυ που τα ανεβαζεις
και μονο αυτοι στους οποιους δινεις την διευθυνση
και ολο αυτο δωρεαν?????
βιντεακια απο το υ ΤυΒΕ η απο τον υπολογιστη σου?
δικα μου
απο τον υπολογιστη και την μηχανη μου την φωτογραφικη την ψηφιακη
απο του τιουμπ ξερω
επειδη δεν θελω να ριξω καντηλια μπορει να μου πει καποιος πως αποκλειω καποιον στα πμ??
νομιζω το βρηκα!θα δειξει!
ειναι πολυ ευκολο κι αφου το βρηκες, οκ.
το θεμα ειναι ομως οτι το ιδιο ατομο δεν μπορεις να το βλεπεις και στις δημοσιευσεις του στο φορουμ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ υ2υ.ετσι δεν μπορεις να διαβαζεις οτι αλλο γραφει εδω (τα παθηματα με το μανιταρι-εξκαλιμπερ για παραδειγμα. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)
ελπιζω να διορθωθει αυτο καποια στιγμη και να μπορει κανεις να αποκλεισει καποιον μονο απο τα υ2υ του... (αντμιν????????)
Να ρωτήσω κάτι τη διαχείριση? Τι γίνεται όταν κάποιος σου στέλνει αηδιαστικά μνμ με τον κίνδυνο να κάνεις εμετό πρωί-πρώι?
Υπάρχει περίπτωση ένα τέτοιου είδους μέλος, (που ενοχλεί κατά κόρον κόσμο), να διαγραφεί από το φόρουμ?
Επειδή όμως αυτό είναι τεχνικά δύνατο, μήπως να βρισκόταν μια λύση? Τον κάνω μπλογκ αλλα με μπερδεύει αυτό στα θέματα και αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία θα δεν θα το κρατήσω για πολύ κλειστο το στόμα μου.
Εχω δυο αιτηματα ενταξης στις δημοσιες ομαδες μου ...και δεν βλεπω πως τα διαχειριζομαι!!!!!!
οκ το βρηκα:)
Χθες και σήμερα έκανα επεξεργασία σε ποστ μου και δε φάνηκε ότι τα μνμ ήταν τροποποιημένα από κάτω.
Τώρα, μετά τη δημοσίευση ενός ποστ παρατήρησα πως δε φαίνεται η υπογραφή μου !!!! και εννοείται δε μπήκα καν στο προφίλ μου.
Μετά μπήκα για να δω αν υπάρχει ακόμα εκεί συμπληρωμένη.
Γιατί?????
σ' αυτό το νήμα βγήκε η υπογραφή εντομεταξύ.... !!????
οχι δεν βγηκε η υπογραφη σου εδω
θελουμε οι διαχειριστες να συμμετεχουν πιο ενεργα στο φορουμ, να γραφουν και τιποτα