Καλημερα, καλο σαβ/κο, 101.2 με πολλες κατακρατησεις! Ειμαι σιγουρη ειμαι 100 + :) :) :) :) :)
Printable View
Καλημερα, καλο σαβ/κο, 101.2 με πολλες κατακρατησεις! Ειμαι σιγουρη ειμαι 100 + :) :) :) :) :)
ποσο ανυπομονω να ζυγιστω αυριο δε περιγραφεται με λογια, νομιζω οτι θα ζυγιστω αξημερωτα μολις σηκωθω :roll:
ελπιζω να μου εχει φυγει το πρηξιμο γιατι σε ποιοτητα δεν εφαγα καλα αυτες τις μερες, αν και σε θερμιδες ημουν εν ταξη
αν και ξεφυγα χθες βραδυ σημερα ζυγιστηκα, χωρις προσδοκιες βεβαια! απλη καταγραφη λοιπον 102.1
Καλημερα χρονια πολλα!!!! Χθες 102.6 και σημερα 102.7, πολυ φαι παιδια πολυ φαι. Σημερα ελπιζω μαζευομαι!
Καλημερα παιδακια! 103.1
εχω μαζευτει! που να μην ειχα :P
@@ εκανα, υπερφαγικο χθες ασχημο. 103.2, αρχιζω διατροφη χωρις τυψεις μεχρι να δω 100.2, ελπιζω οτι θα ειναι συντομα.
Μπορει να ειναι καακράτηση :) Δεν βαζεις βαρος απο ενα μονο υπερφαγικό :)
ολες τις προηγουμενες μερες ειχα ξεφυγει, ξεφυγα 1 μερα και μετα παλευα να μαζευτω. Η καταληξη ηταν τ υπερφαγικο. Τελευταια φορα που ημουν σε διατροφη λιγες μερες πριν ημουν 101.1 κιλα αυτο θυμαμαι.....
Εντάξει μην το πάρεις κατάκαρδα ομως γιατι θα σε πάει πίσω! Οτι εγινε έγινε, μπορείς να συνεχίσεις τωρα :)
Είδα 65 μπροστά σήμερα! Αλλά δεν το γράφω ακόμα, θα ζυγιστώ αύριο επισημα!
Αν και σήμερα θα πάω γυμναστήριο και συνήθως μετά το γυμναστήριο με δείχνει παραπάνω την επόμενη μέρα..
Μπράβοοοοο!!!
Μπραβο μπακλαβαδακι!!!!!! Μη μασας κατακρατησεις απο το γυμναστηριο! Φαε στεγνα και θα πεσεις!
Καθολου! Συνεχισα κι ανταμειφθηκα!Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Εντάξει μην το πάρεις κατάκαρδα ομως γιατι θα σε πάει πίσω! Οτι εγινε έγινε, μπορείς να συνεχίσεις τωρα :)
Σημερα 101.1! Και νιωθω πρησμενη φουλ! :starhit:
Καλημερα, χθες 102.1 σημερα 101.6 :starhit:
Εύγε εύγε!!!! Σε λίγο θα δεις και το πολυπόθητο 9!!!!!!!! (κι εγώ το ίδιο ελπίζω :P )
αμα δε το δεις εσυ γρηγορα τοτε αλιμονο σε μας :P