Σε καταλαβαινω...
Καπου εδω ειναι επιτακτικη η αναγκη για χαλαρωση και ξεκουραση! Διεκδικησε τα γιατι το χρωστας στον οργανισμο σου!
Printable View
26/9/2013
Η Χριστινα εχει ηδη παντρευτει δυο φορες και εχει και διδυμα (αν ξεκινησεις απο τωρα, προλαβαινεις, τα μετρησα)..
(Και πως ξερει οτι θα παντρευτει σε ενα χρονο;)
ΕΝΤΙΤ--> τωρα κατάλαβα...Εχει προγραμματισει να παντρευτει σε ενα χρονο. Δηλ. ειναι η περιοδος της προετοιμασια τωρα.
Ηταν απο τις καλυτερες κοτσανες που εχω πεταξεΙ μεχρι τωρα..Shit happens..
Σοβαρα τωρα, γιατι σου προκαλεσε λυπη; Χαρά οκ, αλλα λύπη;
ενταξει....η αναγγελλια γαμου μιας αλλης κοπελας σε ολα σχεδον τα κοριτσακια προκαλει...μια νοσταλγια....αυτο δεν σημαινει πως δεν χαιρονται κιολας....σκεφτονται συνηθως ποτε θα ρθει και η δικη τους σειρα....so sweet !! :)
Έλα μου ντε! :/ Σε προηγούμενο ποστ ως απάντησή στην φλου είναι η απάντηση... περίπου :D
Επίσης θέλω να ξεκαθαρίσω οτί δεν κυνηγάω γάμους και διάφορα τέτοια. Ούτε θέλω να βιαστώ και γι αυτό δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα παροτι είχα προτάσεις. Και κάτι τελευταίο.. δεν θέλω να μιλάω για γάμους. :)
δεν κανει τιποτα...! :)
δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο πισω.....κι ουτε χρειαζεται να ειναι κατι που το σκεφτεσε καθε μερα....
απλη νοσταλγια ειναι.....κατι σαν αυτοματη αντιδραση...σα να κανεις ενα απολογισμο εκεινη την ωρα της δικιας σου ζωης....τιποτα αλλο....θα περασει...:)
:D Γεια σου Αλιάκι μου!
Χαχαχαχα! Όχι δεν είμαι από τα άτομα που αντιπαθούν εύκολα κάποιον και δεν μπαίνω σε διαδικασίες έγκρισης.. Δεν ξέρω! Ίσως σκέφτηκα αν έχω μέλλον με το αγόρι μου γενικά και αν με καλυπτει κλπ κλπ. Ίσως μπήκα σε κρίση... :( γμτ τι σκέφτομαι βραδιάτικα και δεν μπορώ να κοιμηθω! Μπα βλακείες θα είναι. Δεν πρέπει να σκέφτομαι...
Eιπα και μια κοτσανα πριν,το διορθωσα.
Προφανως αυτο που ειπε η φλου ειναι και σου ευχομαι να κανεις αυτο που σε κανει ευτυχισμενη.
Θα σου πω μια δικια μου περιπτωση χαρμολυπης.
Όταν μαθαινω για καποια φιλη μου που ειναι εγκυος, περα απο τη χαρα, νιωθω και μια λυπη γιατι σκεφτομαι, αραγε θα νιωθω ποτε τοσο σιγουρη, τοσο υγιης, τοσο δυνατη, ωστε να παρω μια τετοια αποφαση; Τον ερχομο ενος παιδιου τωρα, εφοσον θελεις να κανεις παδια, τον θεωρω κομβικο σημειο σε μια ζωη, τι να λεμε.. που για μενα προαπαιτει καποια πραγματα. Και με πιανει παραπονο, γιατι μια ζωη ανασφαλης και αδυναμη νιωθω...Δηλαδη, που πας ρε καραμητρο;;;
πφφ..
Ειναι καλο γενικα να μην τσουβαλιαζουμε! Οι γυναικες σκεφτοναι αυτο... οι γυναικες σκεφτονται το αλλο και μπλα μπλα! Καθενας εχει τον δικο του αυτονομο τροπο σκεψης κι αυτα τα περι γαμου θεωρω οτι βρισκονται καπως πισω πια... δεν ειναι ακριβως θεμα ρομαντισμου, μην το παιρνεις ετσι.
Αυτο το συζητουσα προχθες με δυο κοπελες, που μου λενε οτι ηταν ενα μαρτυριο...Αυτο το να σε κοιτανε ολοι..
Εγω φλου σκεφτηκα να παντρευτω, όταν ημουν ηδη με καποιον 7-8 χρονια. Γενικα δεν ημουν ουτε υπερ ουτε κατα..Πηραμε αδελφια και γονεις (οι φιλοι ηταν πολλοι, ηθελα να ειμαστε λιγοι, ποιον να πρωτοδιαλεγα;) και πηγαμε μια Τριτη πρωι στο δημαρχειο..Κι εκανε τοσο κρυοοοο...Μετα πηγαμε για καφεδακια και σοκολατοπιτες :)...
Τωρα γιατι ηθελα να παντρευτω, αφου ηδη συζουσα, ειναι άλλο..Αλλα το πώς, εσυ το διαλεγεις..
Ίσως επειδή κρύβεται ένας ρομαντισμος από πίσω σου??? :) Τέλος πάντων σίγουρα ο καθένας το κάνει όπως θέλει. Και εγώ ας πούμε θα ήθελα όσο πιο απλά γίνεται με πολύ λίγα άτομα ίσως και σε ένα δημαρχείο αντί για εκκλησία και μετά άντε καμιά ταβέρνα εμεις κ εμεις για φαι....
Είμαι παραδοσιακή και ρομαντική (όσο χρειάζεται γιατί δεν τα μπορώ τα πολλά μέλια) γυναίκα τι να κάνουμε?! :D
δεν ειναι κακο...να το θελεις...ο καθε ανθρωπος ειναι καλο να κανει αυτο που τον ευχαριστει!!!!!
για μενα οπως σου ειπα και πριν...ειναι πως σε κατι τετοιες φασεις που ακους για ενα καθοριστικο και οριακο σημειο στην ζωη καποιου...μπαινεις στην διαδικασια να κανεις απολογισμο και της δικης σου ζωης...ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο....
Ναι, Χριστινα, μπορει να ειναι ρομαντισμος. Δηλαδη μακαρι, γιατι νιωθω και ασχημα για το μη ρομαντισμο μου ώρες ωρες...Απλα ηθελα..Με αυτον τον ανθρωπο μονο, πριν δεν το ειχα σκεφτει ποτε...
Φλου, διπλο εσπρεσο σκετο και σοκολατοπιτα...Ιδανικη γευση, για ολες τις ωρες και τις περιστασεις..
Γενικα, αν θελουμε, να το κανουμε, αν οχι, να μην το κανουμε. Κι αν μας αρεσει και γαμος υπερπαραγωγη, παλι καλως..Ο,τι μας γεμιζει..
χαχαχα.....αληθεια τωρα....θεωρω τον γαμο μια τελειως περιττη διαδικασια.....για μενα...
για τους αλλους οκ...
ξερεις ομως κατι...μπορει και να συμβαινει απλα γιατι εχω χασει το μεγαλο παθος για την ζωη και την πιστη μου σε ολα εδω και πολλα χρονια...
αν καθησω και σκεφτω...οταν ερωτευτηκα αληθινα για πρωτη φορα ...μπορει και να μαρεσε...σαν ενωση με ενα προσωπο λατρεμενο...
μετα απο αυτο....ολα ειναι επιπεδα :)
Παιδιά σας καληνυχτίζω και σας ευχαριστώ πολύ! :)
Φιλάκια! :*********
ναι...οντως περασα στα βαρια....:(
ναι ειμαι με εναν ανθρωπο που τον αγαπαω και με αγαπαει....
αλλα ειμαι κατα καποιο τροπο ενα καινουργιο εγω...αυτο συμβαινει οταν περασει απο μεσα σου μια λαιλαπα και τα καψει ολα.....
οτι ξαναφυτρωσει ειναι κατι ζωντανο...αλλα κατι αλλο...ποτε το ιδιο....
"ποτε πια η ιδια"..Αυτο ειναι το παραπονο μου πια, τωρα που ειμαι καλύτερα..Και με θυμωνει τοσο πολύ..Αλλα εμαθα κιολας πολλά πραγματα.Θα μπορουσα να τα ειχα μαθει κι αλλιως βεβαια. ΕΕ, δεν εκατσε έτσι, τι να κανω..Δεν ξερω αν ποτε επανερχεσαι πληρως...Κι αν επανηλθα, το χρωσταω κυριως σε αλλον. κι ας μη με τιμαει και πολυ αυτο, οτι δεν τα καταφερα ολομαναχη. Δεν πειραζει, τιμαει τον αλλον..
ουσιαστικα ...εσυ το καταφερες...αμα δεν ηθελες να το πολεμησεις θα ησουν ακομα εκει...ο αλλος ηταν απλα ενας καθρεφτης...
κοιτα...μπορει με καποιο τροπο ...αυτο που εισαι/ειμαι τωρα να ειναι καλυτερο...
κατι χανεις ..κατι κερδιζεις....αλλωστε ποιος θελει να κυνηγαει ανεμους με την αποχη....ισως τωρα ειναι καλυτερα...:)
Ναι, φλου, εχεις δικιο...Κατι εχασα, κατι κερδισα...Αλλα λιγο στα κλεφτα, θα τους κυνηγαω τους ανεμους ακομα, το θελω..