ναιιιιιιι αλλα ειχα βρει καποιες διαφημισεις σλιπαντ και δεν ηταν καμμια απο αυτες. Μηπως ηταν αλλη μαρκα? λολ
Βασικα φλασια της στιγμης ηταν που περασε, αλλα αμα τη βρεις στειλε μου το λινκ για οταν μου ξαναερθει να χρησιμοποιησω το σλογκαν :P
Printable View
εγω αυτο που θα θελα περισσοτερο ειναι να σταματησουν μερικοι μερικοι να νομιζουν οτι θα χρησιμοποιησουν τις γνωσεις τους στη ψυχολογια για να με πλασουν οπως θα ηθελαν εκεινοι να ειμαι η κυριως να νομιζουν οτι με κολπα θα αποφασισω να αναζητησω αλλους ανθρωπους να μιλω οτι και να κανουν θα το αντιληφθω και θα το προσπερασω
Δώσε πόνο Αλέκο
Σκέφτομαι τι θα γίνω όταν μεγαλώσω.
Έχω μεγαλώσει έχω σπουδάσει και δουλεύω περίπου πάνω στο αντικείμενο μου αλλά συνεχώς σκέφτομαι τί άλλο θα μπορούσα να γίνω τι θα μπορούσα να κάνω...
Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App
Συμβουλή προς τις γυναίκες στους άντρες αρέσουν τα γυμνασμενα κορμιά μετά τριάντα όταν λέμε γυμνασμενα ενοουμε σφιχτά μέχρι συν δέκα κιλά κι ας έχει πέσει ο πωποσ αυτά είναι τα γυμνασμενα όχι τα σιξ πακ κλπ τα αδύνατα μετά τα τριάντα νομίζω τα θέλουν λίγοι επίσης να έχετε κ λίγο δύναμη για να καταλαβαίνουμε ότι έχουμε γυναίκα να τρώτε ένα πιτογυρο κι άμα θέλετε να καντηλιασετε καντηλιαστε αυτά μετά τα τριάντα
βοηθεια!!!
Ψάχνω για καλή κουβέντα από κάπου, από κάποιον, για να μου ανέβει η διάθεση. Λέτε το πρόβλημα να ειναι οργανικό δλδ έλλειψη πρωτεινών, ουσιών κλπ από τον εγκέφαλο ή μήπως πρεπει να αναζητησω τις αιτιες στα θεματα της καθημερινότητας μου?
λουλούδι, κι εγώ αυτό πιστεύω πως ισχύει! Διότι το πρώτο παραπέμπει στην ευκολη λύση που είναι τα φάρμακα.
Ξεδιαλύνοντας τις αιτίες μεσα από τα θέματα της καθημερινότητας μου, βρίσκει κανείς το σωστό δρόμο, κατευθύνει τα βήματα του σ αυτα που ποθεί και βρίσκει τρόπους να αποκλείσει ή να απωθήσει αυτα που δεν τον συμφέρουν.
Ολοι εχουμε αναγκη απο την κοινωνικη συναναστροφη, ανθρωπους να μας ακουν και να μας καταλαβαινουν ή ακομα καλυτερα να μας ενθαρρυνουν και να μας κινητοποιουν.
Ναι ετσι ειναι. Ή συνηθως μπορει να παρει αρκετο καιρο για να φτασει μια σχεση σε τετοιο επιπεδο.
Δεν ζητας κατι παραλογο!! Επικοινωνια σε λογικα επιπεδα ζητας και λογικο αν δεν την εχεις να πεφτει η διαθεση σου! Το ιδιο εχω κι εγω σε πιο μεγαλο βαθμο ομως!! Αλλα δεν με βοηθανε τα φαρμακα, ηδη παιρνω, απλως οσο πιο πολλα αλυτα προβληματα η συσσωρευμενα συναισθηματα εχεις, τοση πιο πολυ επικοινωνια εχεις αναγκη μαλλον!