ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 807
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 807 of 1380 FirstFirst ... 3077077577978058068078088098178579071307 ... LastLast
Results 12,091 to 12,105 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by icecream View Post
    ναι ήταν για πάνες ακράτειας :-)
    ναιιιιιιι αλλα ειχα βρει καποιες διαφημισεις σλιπαντ και δεν ηταν καμμια απο αυτες. Μηπως ηταν αλλη μαρκα? λολ
    Βασικα φλασια της στιγμης ηταν που περασε, αλλα αμα τη βρεις στειλε μου το λινκ για οταν μου ξαναερθει να χρησιμοποιησω το σλογκαν :P
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    εγω αυτο που θα θελα περισσοτερο ειναι να σταματησουν μερικοι μερικοι να νομιζουν οτι θα χρησιμοποιησουν τις γνωσεις τους στη ψυχολογια για να με πλασουν οπως θα ηθελαν εκεινοι να ειμαι η κυριως να νομιζουν οτι με κολπα θα αποφασισω να αναζητησω αλλους ανθρωπους να μιλω οτι και να κανουν θα το αντιληφθω και θα το προσπερασω

Senior Member
    Δώσε πόνο Αλέκο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Σκέφτομαι τι θα γίνω όταν μεγαλώσω.
    Έχω μεγαλώσει έχω σπουδάσει και δουλεύω περίπου πάνω στο αντικείμενο μου αλλά συνεχώς σκέφτομαι τί άλλο θα μπορούσα να γίνω τι θα μπορούσα να κάνω...

Εστάλη από ALE-L21 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Συμβουλή προς τις γυναίκες στους άντρες αρέσουν τα γυμνασμενα κορμιά μετά τριάντα όταν λέμε γυμνασμενα ενοουμε σφιχτά μέχρι συν δέκα κιλά κι ας έχει πέσει ο πωποσ αυτά είναι τα γυμνασμενα όχι τα σιξ πακ κλπ τα αδύνατα μετά τα τριάντα νομίζω τα θέλουν λίγοι επίσης να έχετε κ λίγο δύναμη για να καταλαβαίνουμε ότι έχουμε γυναίκα να τρώτε ένα πιτογυρο κι άμα θέλετε να καντηλιασετε καντηλιαστε αυτά μετά τα τριάντα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

βοηθεια!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σαπουνάκι μπάνιου View Post
    βοηθεια!!!
    Τι επαθες;;;;

Ψάχνω για καλή κουβέντα από κάπου, από κάποιον, για να μου ανέβει η διάθεση. Λέτε το πρόβλημα να ειναι οργανικό δλδ έλλειψη πρωτεινών, ουσιών κλπ από τον εγκέφαλο ή μήπως πρεπει να αναζητησω τις αιτιες στα θεματα της καθημερινότητας μου?
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Ψάχνω για καλή κουβέντα από κάπου, από κάποιον, για να μου ανέβει η διάθεση. Λέτε το πρόβλημα να ειναι οργανικό δλδ έλλειψη πρωτεινών, ουσιών κλπ από τον εγκέφαλο ή μήπως πρεπει να αναζητησω τις αιτιες στα θεματα της καθημερινότητας μου?
    Νομιζω το δευτερο.

λουλούδι, κι εγώ αυτό πιστεύω πως ισχύει! Διότι το πρώτο παραπέμπει στην ευκολη λύση που είναι τα φάρμακα.
    Ξεδιαλύνοντας τις αιτίες μεσα από τα θέματα της καθημερινότητας μου, βρίσκει κανείς το σωστό δρόμο, κατευθύνει τα βήματα του σ αυτα που ποθεί και βρίσκει τρόπους να αποκλείσει ή να απωθήσει αυτα που δεν τον συμφέρουν.
    γιάννης

Senior Member
    Ολοι εχουμε αναγκη απο την κοινωνικη συναναστροφη, ανθρωπους να μας ακουν και να μας καταλαβαινουν ή ακομα καλυτερα να μας ενθαρρυνουν και να μας κινητοποιουν.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ολοι εχουμε αναγκη απο την κοινωνικη συναναστροφη, ανθρωπους να μας ακουν και να μας καταλαβαινουν ή ακομα καλυτερα να μας ενθαρρυνουν και να μας κινητοποιουν.
    Συμφωνώ απόλυτα! Όμως το να βρούμε τετοιους ανθρώπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορεί να μιλήσεις με 50 άτομα σε μια μερα αλλά κανείς να μην ανήκει σ αυτη την κατηγορία.
    γιάννης

Senior Member
    Ναι ετσι ειναι. Ή συνηθως μπορει να παρει αρκετο καιρο για να φτασει μια σχεση σε τετοιο επιπεδο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    λουλούδι, κι εγώ αυτό πιστεύω πως ισχύει! Διότι το πρώτο παραπέμπει στην ευκολη λύση που είναι τα φάρμακα.
    Ξεδιαλύνοντας τις αιτίες μεσα από τα θέματα της καθημερινότητας μου, βρίσκει κανείς το σωστό δρόμο, κατευθύνει τα βήματα του σ αυτα που ποθεί και βρίσκει τρόπους να αποκλείσει ή να απωθήσει αυτα που δεν τον συμφέρουν.
    Δεν ζητας κατι παραλογο!! Επικοινωνια σε λογικα επιπεδα ζητας και λογικο αν δεν την εχεις να πεφτει η διαθεση σου! Το ιδιο εχω κι εγω σε πιο μεγαλο βαθμο ομως!! Αλλα δεν με βοηθανε τα φαρμακα, ηδη παιρνω, απλως οσο πιο πολλα αλυτα προβληματα η συσσωρευμενα συναισθηματα εχεις, τοση πιο πολυ επικοινωνια εχεις αναγκη μαλλον!

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Δεν ζητας κατι παραλογο!! Επικοινωνια σε λογικα επιπεδα ζητας και λογικο αν δεν την εχεις να πεφτει η διαθεση σου! Το ιδιο εχω κι εγω σε πιο μεγαλο βαθμο ομως!! Αλλα δεν με βοηθανε τα φαρμακα, ηδη παιρνω, απλως οσο πιο πολλα αλυτα προβληματα η συσσωρευμενα συναισθηματα εχεις, τοση πιο πολυ επικοινωνια εχεις αναγκη μαλλον!
    Συμφωνώ!! Τη λύση δεν τη δίνουν τα φαρμακα (το πολύ πολύ να σε μετατρέπουν σε αφασία ή φυτό όσο είσαι από την επίδραση τους), αλλά η καλη επικοινωνία που μας φτιάχνει τη διάθεση με αισιοδοξία και μας λύνει τα χέρια από την καταπτωση.
    γιάννης