Ελα εσύ έχεις ένα δύο κιλά για το 9 :P Εγώ έχω 10!
Printable View
Ελα εσύ έχεις ένα δύο κιλά για το 9 :P Εγώ έχω 10!
εγω ομως εχω στομαχι που θελει φαι! :P μη συγκρινεις καν! Θα δεις οτι δε θα εχεις καμμια σχεση με το πως εχανες πριν, 10-10 τα χανουν οι χειρουργημενοι!
Ισχύει την πρώτη βδομάδα είχα χάσει 8 :3
Ειδες, κατι ξερω κι γω! Μεσα εδω ολα τα μαθαινεις, θα παρω και πτυχιο σε λιγο. Ασε που αμα αδυνατισω παλι θα νομιζουν οτι εκανα χειρουργειο. Ετσι και την προηγουμενη φορα, νομιζαν οι γνωστοι μου χειρουργηθηκα! Τοτε ομως τα εχασα σε λιγους μηνες, οχι σε λιγα χρονια :P
Καλημερα, 100.7 σημερα
99.9 ακριβωςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πεθαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αδιαθετη και ξεφουσκωτη, ε ποτε!
καλημερα, 100.3
Προχθες 101.6 απο υπερφαγικο
Χθες δε ζυγιστηκα
Ονειρευομαι την ωρα που θα ξαναδω 9, μα ηταν τοσο ομορφο ! :fake sniffle:
Καλημερα 100.1
αααντεεε 200γραμμάρια για το 9 !μπορεί να το δεις και μες στη μέρα, μην το αφήσεις να ξαναφύγει αυτή τη φορά!Εγώ σταθερηη
BRAVISSIMO!!!!!!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Καλημερα 100.1
ευχαριστωωω δε θα ξαναζυγιστω, εκτος κι αν νιωθω παρα πολυ αναλαφρη. Τοθεμα ειναι οτι τελειωνει η περιοδος κι εχει πεσει πεινα. Αναποδος ανθρωπος ακομα και σε αυτο ειμαι :P
Σε εσας αξιζουν χιλια μπραβο, για εμενα 200 γρ ειναι πολυ πιο ευκολο να χαθουν...
με μπριζωσατε, ζυγιστηκα 3 φορες, τις 2 εδειξε 100 και τη μια (την τελευταια) 99.9! Ειμαι με πρωινο και 2 ενδιαμεσα γευματα, και 3 ροφηματα! Ειμαι ευτυχισμενη :starhit:
καλημερα 101.5 μετα απο εξοδο, λαδερο και πολυ αλατι!
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα και εγώ να μπω στην παρέα σας.
ξεκίνησα με 91κιλά είμαι στην 2η εβδομάδα με τον διαιτολόγο
θέλω και πρέπει να τα καταφέρω.
Χτές είμουν 88 κιλά
και ελπίζω σταθερά και σωστά να φτάσω το στόχο μου!!!!