Είσαι δραστήριος και αγωνιστής, εύστροφος και ευπροσάρμοστος. Μπράβο σου. Πολλοί (κι εγώ μαζί) που θεωρούμε εαυτούς υποτίθεται έξυπνους ή φυσιολογικούς στο νου απλά, και μόνο γι αυτή σου την πορεία, σε ζηλεύουμε και σε θεωρούμε πρότυπο.
Printable View
Είναι κάποιες περιστάσεις της ζωής που αναρωτιέμαι αν είναι κατάρα ή κτυπητή σύμπτωση, που μου προκαλούν σαν κρίση πανικού (μπορεί και να ναι δηλαδή) και ξεσπώ όπως νομίζω πρέπον (όχι βίαια εννοείται). Θεωρώ νίκη το ότι ξέσπασα. Νίκη κατά του κακού εαυτού μου που με θέλει με σταυρωμένα τα χέρια να σπάζω από μέσα μου από τα νεύρα. Κι άμα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, δηλαδή μου δοθεί η εικόνα με αποδείξεις εννοείται, ότι δεν συνέβηκε τίποτα ή αυτό που συνέβηκε ήταν πολύ μικρότερο απ ότι το είχα αναγάγει, και πάλι έπειτα μου έρχονται κάποιες έστω αμυδρές αμφιβολίες. Είχα λύσει κάποια τεστ δύναμης ενστίκτου και μου βγαζαν αποτέλεσμα πως έχω πολύ δυνατό ένστικτο. Μόνο και μόνο απ αυτό ακόμα κι όταν ξεδιαλύνει μια κατάσταση, μέσα μου δεν παύει να υπάρχουν οι αμφιβολίες έστω πολυ αμυδρές. Γυναίκα για την οποία να νοιώθω πραγματικό έρωτα δεν έχω βγάλει, δεν είχα ποτέ. Τουλάχιστον όμως σε άλλα έστω και στο κατ ελάχιστο αντιδρώ έστω λάθος, κι αυτό είναι μια επιτυχία εν σχέση με το πως αντιδρούσα χρόνια πριν. Λείπει το να γίνω καθαρά αντικειμενικός της στιγμής.
Αν δεν μπορείς να αισθανθείς την Χάρη μέσα σου,δεν μπορείς να την βρεις ούτε και στους άλλους.
Το λοιπόν είστε όλοι άχρηστοι αντρεσ γυναίκες εγώ είμαι μερικώς χρήσιμος κι ο Θεός είναι ερημοσπιτης ο διάολος κάτι λέει αλλά μουφα θα είναι κι αυτός
Όσες φορές στη ζωή μου έννιωσα την ανάγκη για συμβουλή, για βοήθεια, για συμπαράσταση έβρισκα τον εαυτό μου μόνο του, είτε σε πανικό είτε σε μαράζι είτε σε δίλημμα.
Ουδέποτε είχα φίλους. Όλοι είναι γνωστοί τους οποίους αναγάγω σε φίλους. Κάποιοι που ήταν πραγματικά φίλοι, η μοίρα μας έταξε να μαστε μακριά ο ένας απ τον άλλο ή να χαθούμε.
Απ αυτά τα άτομα που προανέφερα, βαζω και τους δεύτερους που είναι μακριά, δεν με αναζητάνε ποτέ με δική τους πρωτοβουλία.
Εξ αρχής οι σχέσεις που είχα με ανθρώπους ήταν αποφυγής ή κακίας ή υποτίμησης. Έτσι, δεν πήρα ανατροφοδότηση σωστή από τους ανθρώπους ώστε να ξέρω που ακριβώς στέκω. Έτσι, πολλές αποφάσεις μου ήταν όντως επιπόλαιες. Μ' άλλους ανθρώπους που πραγματικά μου έδειχαν εκτίμηση έφτανα σε σημείο να πιστεύω ότι με κοροιδεύουν και στο τέλος να ψυχραινόμαστε.
Δεν μπορώ ούτε εύκολα να αλλάξω περιβάλλον. Φοβάμαι το άγνωστο, ίσως και να μαι σε καλά περιβάλλοντα και το ένστικτο μου με αποτρέπει από του να κάνω την αλλαγή.
Έχω γίνει πολύ επιφυλακτικός με τους ανθρώπους σε βαθμό που να κρατάω από όλους αποστάσεις ακόμα κι αν το ύφος και ο χαρακτήρας τους μου βγάζουν χωρίς αμφιβολία κάτι το θετικό.
Η ιστορία εξακολουθεί να επαναλαμβάνεται. Απλά ελπίζω συνέχεια κι απλά εύχομαι το μέλλον μου να ναι καλό.
Οι ανθρώπινες σχέσεις με έφεραν σε τέτοιο σημείο να επιζητώ διαρκώς αποδείξεις αν ο άλλος μου λέει την αλήθεια.
Κάποιος εδώ μου είχε πει δεν σου έμαθαν από μικρό τον ορθό τρόπο αντίδρασης, κι αυτό είναι σωστό.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν καλοσύνες, αλλά ευθύτητα και να καταλαβαίνουν πως δεν αστιεύεσαι, αλλιώς δεν θα σε σέβονται. Όποτε συναλλάσσονται μαζί σου, για οτιδήποτε κι αν μιλάμε, πάντα θα ψάχνουν τρόπο να σε ξεγελάσουν. Θα αντιδράσεις. Μα αυτό που θα φανεί θα ναι η αντίδραση σου κι εσύ θα σαι ο κακός.
Το ζήτημα είναι πως μεταβάλλεις αυτό τον τρόπο σκέψης - πράξης μετά από χρόνια για να μην σου συμβάινουν αυτά.
Καλά Ιωάννη κοίτα μην τρελαθείς αν μάθεις την αλήθεια κι άσε μας εμάς μην ασχολείσαι με άλλους κοίτα την πάρτυ σου
Όποιος νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει σε ένα γάμο αφήστε τα λεφτά λεφτά κλέβουμε κι εμείς από θέμα χαρακτήρα λέμε είναι πολύ γελασμένος κι αν τον βρείτε να μου πείτε κι εμένα μπας κ παντρευτώ
Αυτά από το μέτωπο
Που δούλεψα
Αγρότης γαλατιστα
Στοχοφορος έργο 3
Τηλεφωνητής ΟΤΕ αγ. Σοφίας Θεσσαλονίκη
Ανταλλακτικά μηχανών motor1
Ηλεκτρολόγος σε έργο Λαζαρίδης
Ηλεκτρονικός intraweigh Σίνδος
Στρατό με βρίζανε
Πτυχίο ανωτέρας με κορόιδευαν στη σύνδο
Αγρότης 2009- 2024 βοηθός αγρότη
Πάτε να βρείτε ΠΩΣ έγινα σα γάμω το στανιο μου ενώ δεν με ενοχλούσαν
Να μασ πει την αλήθεια το κράτος σχολείο δεν πάτε δεν δουλεύετε κ έχετε επίδομα 3.000 το μήνα κι εμένα γτ με βάλατε κ τα πέρασα όλα αυτά δεν είμαι εγώ καλός κι είστε εσείς άμα δεν δούλευα δε θα κάπνιζα το τσιγάρο το άρχισα στα 22 γιατί πείτε μου
Θα το πάμε τέρμα αν είναι δουλειά
Με συγχωρεις που δεν απαντησα, δεν ειδα ποτε αυτο το μηνυμα, καλα ενα ταγκ δεν εχει βρε παιδι μ να ειδοποιουμαι. Νιωθω ασχημα καθως εχω γραψει απο τοτε αλλα δεν απαντησα εδω.
Καταλαβαινω αυτο που λες με την σκια και μου φαινεται λογικο! καμια φορα ομως και το να μην διορθωνονται σε φτανει σε μια αποδοχη πως δεν μπορει να κανεις κατι μονος, χωρις τους αλλους παραγοντες! ειναι μια αναγεννησιακη παραιτηση.
Ελπιζω να βρεις την ελευθερια στην μοναξια σου τωρα!
επισης ελπιζω, να μπορεσεις να "πεταξεις" οπως το θες!
η ευθανασια ειναι επισης μεγαλο θεμα οπως και η θανατικη ποινη. Σε καποιες περιπτωσεις και τα 2 θα ηταν ευλογα.
γι τον πατερα σου λυπαμαι που εχασες εναν πραγματικο φιλο!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΙΣΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΛΟΙ
Θα σασ πω κ το άλλο μυστικό εμείς έχουμε οργανικό πρόβλημα στο νευρικό σύστημα από ΤΙΣ καταχρήσεις στους δεξιούς το θεραπεύουν στους αριστερούς το αφήνουν να ξέρετε είναι μυστικό κι αυτό
@mixedgirl
φανταζομαι οτι εν γνωσει σου εβαλες το θεμα σου "τρέλλες" ή "τρελλές" σε φορουμ που δεν επιτρεπονται οι απαντησεις, ε;
Γεια σου Remedy! Nαι, γιατι θελω να κανω "χαρτογραφιση" τα επομενα επισοδεια, αν τυχουν, δεν νομιζω οτι εβγαζε νοημα καποια συζητηση γι αυτο το θεμα, τουλαχιστον για την περιπτωση μου, αφου ξερω οτι οντως δεν με ενδιαφερει ο ανθρωπος. Αλλα αν καποιος εχει παρομοιες "εμπειριες" θα σχολιαζα το θεμα του.
βγαζει νοημα τι λεω?
ναι, βγαζει
Άμα πληρωθώ καλά θα είναι
βελαξατε
Γεια σε ΤομΜορέλλο, sumac, Ρεμ, και last but not least, my dear George! Πώς τα πάτε; Όλα καλά; Βράζει ο τόπος, ούτε η νύχτα δε φέρνει δροσιά.
Παππούς είμαι καλά κάνετε κ δεν με αγαπάτε δεκτό αλλά αγαπάτε ολουσ τουσ αντιδραστικους άρα είσαι γύρω στα 30 μετά δε θα αγαπάτε ούτε αυτουσ ούτε εμάς κ θα μάθετε την αλήθεια γιατί πρέπει να κόψεις το σεξ για να μάθεις την αλήθεια
Γειά σε όλα τα κακά κορίτσια τα καλά να πάνε στον παράδεισο
Ξέχασα και user και Harley. Γεια ρε αλάνια.
Ποιος είναι ο καλύτερος ψυχίατρος για την διπολική στην Ελλάδα. Ειρωνία της τύχης εκεί που πίστευα πως τον βρήκα διάβασα ένα ποστ εδώ μέσα που είπα δεν κάνει αυτός, που σπάνια πετυχαίνεις όνομα γιατρού εδώ και όμως βρήκα το όνομα εδώ.
Λοιπόν αν τυχόν κάποιος ή κάποια έχει ψυχίατρο εδώ μέσα από το Αιγινήτειο, αν θέλει και δεν έχει πρόβλημα, θα ήθελα με ντιεμ να μου στείλει το όνομα του και την άποψη του για αυτό τον γιατρό.
Σας ευχαριστώ πολύ καλές βουτιές να έχετε, όσοι κάνετε τέλος πάντων.
Κουφόβραση λέμε. Το μόνο που μας σώζει είναι η σωματική άσκηση. Τρεις μπλούζες φεύγουν αέρα.
https://www.youtube.com/watch?v=Tu1C8zK7QA0
Αξίζει όμως.. γιατί μετά έρχεται η αίσθηση δροσιάς ηρεμίας και ευφορίας.
Ξαναλέω δουλεύω για να γίνω καλά γίνομαι καλά σε 3 ημέρες παίρνοντας τα φάρμακα για να σασ βγάλουνε θεραπεία θελαν ένα 40αρη να δουλευει να το ξεπεράσει για να έρθει σε σας αυτό έγινε εμένα μου ταξανε είτε πάω φυλακή η όχι δουλειά όλα αυτά που κάνουν είναι για να καλύψουν όλες ΤΙΣ περιπτώσεις
Αυτά από το μέτωπο
Τον πόλεμο αυτό τον παίξαμε στην αλάνα από εκεί ξεκίνησαν όλα να ξέρετε κατά τα άλλα εγώ δουλεύω 30 χρόνια και δεν ανακατεύομαι σε ξένες δουλειές αν δεν με προκαλέσεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μαλάκια σασ άρεσε η διαφθορά σασ άρεσαν οι μαλακιες πάρτε τα παπαρια μου τώρα εγώ φυλακή δεν πάω είναι όλο στημένο εδώ κ 40 χρόνια να ξέρετε
Δεν με ήθελαν οι άντρες οι γυναίκες δεν είχαν πρόβλημα αλλά δε με ήθελαν οι αντρεσ αυτά ξέρω εγώ για την περίπτωση να ξέρετε
Τουσ έλεγα εγώ ότι είμαι αριστερός κ μου λέγανε όχι είσαι δεξιός ρε ξεκοληστε όχι καλά το πάμε αγώνα κάντε τι θέλετε κι εγώ θα το φτιάξω καλά καλά κάνουνε τι θενε και τους λέω με τη γυμναστική τα ξεπερνάω όλα και παίξαμε κ χάσανε
Οποιος έχει γευθεί τα επουράνια,εύκολα περιφρονεί τα επίγεια.
Η μεγάλη θεραπεία είναι αναισθητικό με κορτιζονη
Η άλλη θεραπεία είναι νορτζεσικ με αλγκοφρεν
Τα συμπληρώματα βοηθάνε μαγνήσιο με βιταμίνη ντε
Κι επιπρόσθετα επειδή εγώ γινόμουν καλά σε μια μέρα με βάλανε να δουλέψω δηλαδή ότι πιεσ τι θεσ φάε σκατα μόνο κάνε γυμναστική με ότι κι αν τρως κ πίνεις κ σήμερα το πέτυχα κάνεις δεν το πίστευε κι έτσι έγινε καλύτερη η δουλειά εγώ τα έκανα όλα οπωσ μου τα ζήτησαν να ξέρετε κ στις 2 δουλειές
Αυτά από το μέτωπο