Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 215
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 215 of 379 FirstFirst ... 115165205213214215216217225265315 ... LastLast
Results 3,211 to 3,225 of 5673
    Senior Member
    Πάτε να βρείτε ΠΩΣ έγινα σα γάμω το στανιο μου ενώ δεν με ενοχλούσαν

Senior Member
    Να μασ πει την αλήθεια το κράτος σχολείο δεν πάτε δεν δουλεύετε κ έχετε επίδομα 3.000 το μήνα κι εμένα γτ με βάλατε κ τα πέρασα όλα αυτά δεν είμαι εγώ καλός κι είστε εσείς άμα δεν δούλευα δε θα κάπνιζα το τσιγάρο το άρχισα στα 22 γιατί πείτε μου

Senior Member
    Θα το πάμε τέρμα αν είναι δουλειά

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Χεχε, συνέχεια το ακούω. Στο ριπίτ.
    Mixedgirl, δεν μπορώ να σου στείλω πμ, γι αυτό στο γράφω εδώ. Μου λείπει η μητέρα μου με έναν κούκου τρόπο, αφού ήταν χάλια ως μητέρα. Μια γνωστή είπε μια φράση που με έκανε για λίγο να σταθώ να το σκεφτώ "δε σου λείπει η μητέρα σου, σου λείπει η σκιά της". Φυσικά ήθελε σκέψη, γιατί σκιά, χα χα, αλλά νομίζω πως καταλαβαίνω τι ήθελε να πει, μου λείπει όχι η ίδια εκείνη, αλλά το ιδεατό που πλέον δεν έχει τρόπο να υπάρξει, να διορθωθεί. Καταλαβαίνεις; Όσο κάποιος ζει, υπάρχει η δυνατότητα για οτιδήποτε, μετά παύει. Από την άλλη, παύει και να προστατεύω τα άλλα μέλη της οικογένειας από τις συμπεριφορές της, παύει η κακοποίηση με διάφορες μορφές και τρόπους, αλλά το δουλεύω και νιώθω καλύτερα και πιο δυνατή όλο και περισσότερο. Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, είχαμε διάφορα κοινά και μπορούσαμε να λέμε γι αυτά με τις ώρες, τη φύση, επιστήμη, κτλ. Και ο θάνατός του ήταν πολύ τραυματικός για μένα, καθώς εγώ ήμουν εκεί την ώρα που πέθανε, πέθανε στα χέρια μου, κι εγώ είχα το καθήκον να τον ηρεμήσω και να νιώσει πως ήμουν εκεί και όλα θα πάνε καλά για όσους αφήνει. Ήταν δύσκολο πολύ το ταξίδι για το τέλος. Επώδυνο, φριχτό. Η ευθανασία θα έπρεπε να νομιμοποιηθεί, είναι έγκλημα που δεν είναι ακόμη επιλογή του ανθρώπου.
    Με συγχωρεις που δεν απαντησα, δεν ειδα ποτε αυτο το μηνυμα, καλα ενα ταγκ δεν εχει βρε παιδι μ να ειδοποιουμαι. Νιωθω ασχημα καθως εχω γραψει απο τοτε αλλα δεν απαντησα εδω.

Καταλαβαινω αυτο που λες με την σκια και μου φαινεται λογικο! καμια φορα ομως και το να μην διορθωνονται σε φτανει σε μια αποδοχη πως δεν μπορει να κανεις κατι μονος, χωρις τους αλλους παραγοντες! ειναι μια αναγεννησιακη παραιτηση.
    Ελπιζω να βρεις την ελευθερια στην μοναξια σου τωρα!
    επισης ελπιζω, να μπορεσεις να "πεταξεις" οπως το θες!
    η ευθανασια ειναι επισης μεγαλο θεμα οπως και η θανατικη ποινη. Σε καποιες περιπτωσεις και τα 2 θα ηταν ευλογα.

γι τον πατερα σου λυπαμαι που εχασες εναν πραγματικο φιλο!

Senior Member
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΙΣΕΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΟΛΟΙ

Senior Member
    Θα σασ πω κ το άλλο μυστικό εμείς έχουμε οργανικό πρόβλημα στο νευρικό σύστημα από ΤΙΣ καταχρήσεις στους δεξιούς το θεραπεύουν στους αριστερούς το αφήνουν να ξέρετε είναι μυστικό κι αυτό

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Θα σασ πω κ το άλλο μυστικό εμείς έχουμε οργανικό πρόβλημα στο νευρικό σύστημα από ΤΙΣ καταχρήσεις στους δεξιούς το θεραπεύουν στους αριστερούς το αφήνουν να ξέρετε είναι μυστικό κι αυτό
    ελις, δεν ξερω αν βοηθαει σε κατι αυτο που λεω, και μαλλον οχι, αλλα εχει πολυ καιρο που γραφεις ασυναρτησιες και παραλογισμους.
    δεν πας πια στον γιατρο;

Senior Member
    @mixedgirl
    φανταζομαι οτι εν γνωσει σου εβαλες το θεμα σου "τρέλλες" ή "τρελλές" σε φορουμ που δεν επιτρεπονται οι απαντησεις, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    @mixedgirl
    φανταζομαι οτι εν γνωσει σου εβαλες το θεμα σου "τρέλλες" ή "τρελλές" σε φορουμ που δεν επιτρεπονται οι απαντησεις, ε;
    Γεια σου Remedy! Nαι, γιατι θελω να κανω "χαρτογραφιση" τα επομενα επισοδεια, αν τυχουν, δεν νομιζω οτι εβγαζε νοημα καποια συζητηση γι αυτο το θεμα, τουλαχιστον για την περιπτωση μου, αφου ξερω οτι οντως δεν με ενδιαφερει ο ανθρωπος. Αλλα αν καποιος εχει παρομοιες "εμπειριες" θα σχολιαζα το θεμα του.
    βγαζει νοημα τι λεω?

Senior Member
    ναι, βγαζει

Senior Member
    Άμα πληρωθώ καλά θα είναι
    βελαξατε

Senior Member
    Γεια σε ΤομΜορέλλο, sumac, Ρεμ, και last but not least, my dear George! Πώς τα πάτε; Όλα καλά; Βράζει ο τόπος, ούτε η νύχτα δε φέρνει δροσιά.

Senior Member
    Παππούς είμαι καλά κάνετε κ δεν με αγαπάτε δεκτό αλλά αγαπάτε ολουσ τουσ αντιδραστικους άρα είσαι γύρω στα 30 μετά δε θα αγαπάτε ούτε αυτουσ ούτε εμάς κ θα μάθετε την αλήθεια γιατί πρέπει να κόψεις το σεξ για να μάθεις την αλήθεια

Senior Member
    Γειά σε όλα τα κακά κορίτσια τα καλά να πάνε στον παράδεισο

Senior Member
    Ξέχασα και user και Harley. Γεια ρε αλάνια.