Originally Posted by
λουλούδι
Εγω νομιζω παλι φταιει αυτος που προκαλει πρωτος. Και στην περιπτωση μας προκαλεσε η στελλα. Το καρκινος στο αιμα δεν το λες για κανεναν, ειναι οτι χειροτερο, χειροτερο απο οσα ειπωθηκαν, γιατι αν το παθει και υπηρχε θεος τοτε δεν θα ξεπλενονταν με τιποτα οι αμαρτιες. Λεμε τωρα για το να υπηρχε θεος. Τεσπα. Και η κυκνος μετα προκαλεσε γιατι την ειπε σκατοψυχη και να παρει τον πουλο, αλλα ειχε λογο. Τωρα εμενα η savatage δεν μου καθεται καλα και δεν θα την υπερασπιζομουνα ποτε, ομως η κυκνος θιχτηκε και γι'αυτο το εκανε. Μετα πηρε ασχημη τροπη η συζητηση και ειπωθηκαν και απο τις δυο πλευρες πολυ βαριες κουβεντες που δεν λεγονται. Και οι δυο ξεσπασαν το θυμο τους νομιζω, οχι μονο η κυκνος, και ναι, δεν λες στον αλλον γεννηθηκες σε μπουρδελο, αλλα και το γεροντοκορη 45 χρονων που δεν σε θελει ουτε η γατα σου μπορει εξισου να πληγωσει!! Και οι δυο ειπαν παρα πολλα αλλα δικαιολογουνται λογω θυμου. Το θεμα ειναι να μην ειχε ξεκινησει καν απο την αρχη. Εγω αρχικα πειραχτηκα μολις διαβασα σκατοψυχη και παρε τον πουλο, ομως αν ειπε καρκινο στο αιμα το αλλο μελος τοτε καταλαβαινω και γιατι θιχτηκε η κυκνος. Το θεμα ειναι οτι απο ολο αυτο επηρεαστηκε πιο πολυ η κυκνος και δεν μπορει να ηρεμησει, και θελει βοηθεια τωρα, οχι κατακραυγη η κατηγοριες. Εγω ειμαι μαζι της γιατι οσο και να εφταιγε δεν εφταιγε μονο αυτη και στην τελικη ακομα δεν το εχει ξεπερασει δεν φταιει τιποτα τωρα να την εχει επηρεασει τοσο πολυ.