Results 12,196 to 12,210 of 20693
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;
-
12-09-2017, 16:17 #12196
Λουλούδι στη savatage το είπε ναι...δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι κακό η savatage αλλά θα πρέπει να ήταν κάτι πραγματικά φρικτό για να της εύχεται καρκίνο...έχω χάσει τρεις συγγενείς από καρκίνο και ξέρω ότι είναι φριχτή αρρώστια...είναι ντροπή να το ευχόμαστε αυτό για κάποιον αν δεν μας έχει βλάψει κι εγώ τουλάχιστον απ' ότι διάβασα στο θέμα της η savatage της μίλησε ευγενικά...κι εγώ κάποτε το είχα κάνει σ' ένα θέμα της για να τη βοηθήσω και μου μίλησε πολύ άσχημα, δεν έχει τρόπους τι να λέμε τώρα;
Καλά κάνεις και λες την αλήθεια, αυτό είναι προσόν κι εκτιμώ την υποστήριξη σου πραγματικά...
Όσο για το πόσο με επηρέασε όσο την διάβασα δεν φαντάζεσαι, με τάραξε αφάνταστα κι ακόμα δεν έχω συνέλθει εντελώς...και δεν μου αξίζει αυτό γιατί ουδέποτε προκάλεσα πρώτη εδώ μέσα κανέναν...πάντα ήμουν ήσυχη, διαφωνείς;
Τέλος να προσθέσω πως δεν την ξέρω καν τη savatage αλλά σε όποιον και να το έλεγε οποιοσδήποτε αυτό με τον καρκίνο θα αντιδρούσα, παιδιά είναι πραγματικά φρικτό να το ευχόμαστε αυτό, καμία άλλη σωματική αρρώστια δεν σε κάνει να υποφέρεις τόσο, σκεφτείτε το λίγο...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
- 12-09-2017, 16:48 #12197
12-09-2017, 16:55 #12198
Εχεις δικιο, ναι. Και να προκαλεις καποιον αν εχει προκαλεσει πρωτος δεν φταις εσυ. Ισως ηταν βαρυ αυτο που της ειπε. Αλλα γιατι να χαλας την υγεια σου για αλλους δεν αξιζει....δηλαδη ενταξει, την λεει καποιος σε καποιον, αμα αναμειχθεις και εσυ και φας αδεσποτες, ειναι δυο που πληγωνονται και οχι ενας....μου 'χει τυχει να ειναι ολοκληρο φορουμ εναντιον μου και στο τελος να ερχονται 2-3 ατομα και να με σωζουν, δεν λεω οτι δεν το ηθελα, αλλα δεν θα ηθελα επισης να την πληρωσουν εξαιτιας μου. Και εσυ την πληρωσες πολυ ασχημα δυστυχως και σιγουρα δεν σου αξιζε να τα ακουσεις ετσι.
12-09-2017, 17:09 #12199WhyAlwaysMe?GuestΈδωσα χθες ένα αρκετά δύσκολο μάθημα και μακάρι να το περάσω!
12-09-2017, 17:11 #12200
12-09-2017, 17:15 #12201WhyAlwaysMe?Guest
12-09-2017, 17:30 #12202
Λοιπόν θα πω την άποψη μου σχετικα με αυτά που είδα που θα σε πειράξει. Δεν ξέρω τι είδους προηγούμενο είχες με την κοπελα αλλα από το λίγο που διάβασα στο θέμα που έγινε η φασαρία είδα ότι αρπαχτηκες επειδή έβρισε τη σαβατατζ που τις εκανε πολλές ερωτήσεις για κάτι που αφορούσε την ίδια. Οι ερωτήσεις ναι μεν εδειχναν ενδιαφέρον αλλά η Στέλλα δεν γουσταρε για τους δικούς της λόγους και την έβρισε κι έσυ βλέποντας αυτή της τη συμπεριφορά άρχισες να την βρίζεις. Ωραία το καρκίνος στο αίμα είναι άσχημη κουβέντα που κακώς το είπε αλλά θέλω κι εσύ να αναρρωτηθεις τι της ειπες. Κυριολεκτικά για μενα ειδικά στο σημείο που της ειπες εμένα η μάνα μου με μεγάλωσε με αρχές κι εσυ μεγάλωσες σε μπουρδέλο διχως μάνα και αν όντως η κοπέλα δεν μεγάλωσε με τη μητέρα της για τον χ ψ λόγο και γενικά όπως αναφέρει δεν έχει οικογένεια, είναι σταξιμο χολης. Και γενικά απ ότι είδα ο θυμος σου σε φέρνει σε ακραίο επίπεδο που βγάζει κακία. Είναι άλλο να λέει κάποιος εισαι μια γεροντοκόρη 45 χρόνων που ζει με τη γάτα της κι άλλο να λέει εσύ μεγάλωσες σε μπουρδέλο γτ δεν είχες μάνα. Και το μπινελικι τύπου σε κλανω το μουνι της μάνας σου μερικές φορές είναι άνευ σημασίας σε σχέση με τις εκφράσεις που τονιζουν γεμάτες μίσος και κακία κοινωνικά και οικογενειακά θέματα που πιθανόν να αντιμετωπίζει ο αλλος με στόχο να τον πληγώσει επειδή του χώσε ένα μπινελικι σε κλανω και σε κάνω. Και για μένα κακώς μπαναριστηκε μόνο η κοπέλα κανονικά για μένα και οι δύο έπρεπε απλά για να μπείτε και οι δύο στις θέσεις σας.
Γτ η κοπέλα μπορεί να πάρει το μάθημα της με το μπαν αλλά εσύ όχι. Κι αν τύχει και σου μιλήσει κάποιος άσχημα θα μπεις πάλι στο ίδιο τριπακι και θα χτυπάς αλύπητα μόνο και μόνο για να ξεσπάσεις το θυμό σου.
Εστάλη από Lenovo A6000 στο E-Psychology.gr Mobile AppΣτου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!
12-09-2017, 17:39 #12203
Για το μπανάρισμα θα πω το μόνο που ξέρω ότι πρέπει να έχεις συμπληρώσει κάποιους πόντους, αν δεν τους έχω συμπληρώσει τι να κάνουμε; Είναι που μου λέει ότι μιλάω συνέχεια άσχημα, αν συνέβαινε αυτό και δεν ήταν ακόμα ένα από τα ψέματα της όπως το ότι είμαι 45 χρονών τότε θα είχα μπαναριστεί κι εγώ...έφαγα όμως παρατήρηση οπότε πήρα κι εγώ ένα μάθημα, μην ανησυχείς...
Επίσης ίσως δεν διάβασες ότι με χτύπησε στο θέμα που με τρομοκρατεί σχετικά με το σεξ, που πραγματικά με τρομοκρατεί, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο και δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο...δεν περιγράφεται με λόγια, με παγώνει στην κυριολεξία, μου παγώνει το αίμα, με βλέπω να μην πλησιάζω αρσενική γάτα πια! Το διάβασες που είπε ότι τα γεννητικά μου όργανα θα έχουν γίνει νταμάρι και θα χρειάζεται φουρνέλο μετά από τόσο καιρό χωρίς σεξ; Αν το διάβασες και ξέρεις και την ιστορία μου κι εξακολουθείς να την δικαιολογείς πάω πάσο...αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα μετά απ' αυτό που μου είπε, κατά τη γνώμη μου της άξιζαν τα ακούσει αυτά...θα δεχτώ σαν συνέπεια ότι δεν με συμπαθείς πλέον αν τυχόν κι ήμουν ανάμεσα σ' αυτούς που συμπαθούσες, δεν ξέρω κιόλας γιατί δεν έχουμε μιλήσει πολλές φορές...είναι συνέπεια των λεγομένων μου και τη δέχομαι...αλλά δεν θα πω ψέματα για να κερδίσω ή να διατηρήσω συμπάθειες...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-09-2017, 17:43 #12204
Εγω νομιζω παλι φταιει αυτος που προκαλει πρωτος. Και στην περιπτωση μας προκαλεσε η στελλα. Το καρκινος στο αιμα δεν το λες για κανεναν, ειναι οτι χειροτερο, χειροτερο απο οσα ειπωθηκαν, γιατι αν το παθει και υπηρχε θεος τοτε δεν θα ξεπλενονταν με τιποτα οι αμαρτιες. Λεμε τωρα για το να υπηρχε θεος. Τεσπα. Και η κυκνος μετα προκαλεσε γιατι την ειπε σκατοψυχη και να παρει τον πουλο, αλλα ειχε λογο. Τωρα εμενα η savatage δεν μου καθεται καλα και δεν θα την υπερασπιζομουνα ποτε, ομως η κυκνος θιχτηκε και γι'αυτο το εκανε. Μετα πηρε ασχημη τροπη η συζητηση και ειπωθηκαν και απο τις δυο πλευρες πολυ βαριες κουβεντες που δεν λεγονται. Και οι δυο ξεσπασαν το θυμο τους νομιζω, οχι μονο η κυκνος, και ναι, δεν λες στον αλλον γεννηθηκες σε μπουρδελο, αλλα και το γεροντοκορη 45 χρονων που δεν σε θελει ουτε η γατα σου μπορει εξισου να πληγωσει!! Και οι δυο ειπαν παρα πολλα αλλα δικαιολογουνται λογω θυμου. Το θεμα ειναι να μην ειχε ξεκινησει καν απο την αρχη. Εγω αρχικα πειραχτηκα μολις διαβασα σκατοψυχη και παρε τον πουλο, ομως αν ειπε καρκινο στο αιμα το αλλο μελος τοτε καταλαβαινω και γιατι θιχτηκε η κυκνος. Το θεμα ειναι οτι απο ολο αυτο επηρεαστηκε πιο πολυ η κυκνος και δεν μπορει να ηρεμησει, και θελει βοηθεια τωρα, οχι κατακραυγη η κατηγοριες. Εγω ειμαι μαζι της γιατι οσο και να εφταιγε δεν εφταιγε μονο αυτη και στην τελικη ακομα δεν το εχει ξεπερασει δεν φταιει τιποτα τωρα να την εχει επηρεασει τοσο πολυ.
12-09-2017, 17:48 #12205
12-09-2017, 17:51 #12206
Ότι θέλω βοήθεια θέλω, δεν θα το αρνηθώ αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να μου την αρνηθούν οι άλλοι αν με θεωρούν κακιά...εξήγησα σε προηγούμενα ποστ μου γιατί μίλησα όπως μίλησα κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε...θα πληρώσω κι εγώ όντας ενήλικη το τίμημα των όσων είπα...
Αλλά μιας και μιλάμε για τίμημα πράξεων στα πλαίσια της βοήθειας που ζητάω αλλά όχι στο συγκεκριμένο θέμα σ' αυτό το δευτερόλεπτο που γράφω αυτή τη γραμμή θέλω να πω ότι έχω στο παρελθόν απειληθεί για πολύ άνιση τιμωρία για ένα λάθος που έκανα, που φυσικά κι έκανα λάθος και το αναγνωρίζω αλλά η τιμωρία που θα μου επιβάλλονταν ήταν δυσανάλογη, ευτυχώς για καλό μου ήταν μπλόφα...και τελικά πήρα και συγχώρεση...
Θέλω να πω και κάτι ακόμα, για μένα ο Θεός υπάρχει και μια μέρα θα μας κρίνει όλους κι εμένα μαζί...
Τέλος θέλω να πω ότι σήμερα είπα στην ψυχολόγο μου ότι αν αυτή η τόσο φριχτή ευχή έπιανε ένας άνθρωπος θα υπέφερε πάρα πολύ...κι εκείνη με ρώτησε αν πιστεύω ότι πιάνει ότι ευχόμαστε και δεν ήξερα τι να της απαντήσω, εσείς τι πιστεύετε;;;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-09-2017, 18:08 #12207
Εγω πιστευω οτι πιανει γιατι το εχω δει να συμβαινει. Οποτε δικαιως ενοχληθηκες. Αλλα ακομα και αν δεν το πιστευες εσυ οτι πιανει και παλι θεωρησες καποιον κακο με το να ευχηθει κατι τετοιο και γι'αυτο απλως το ανεφερες. Αλλα πιστευω οτι ολοι ειναι αδικοι μαζι σου γιατι εχεις περασει και εσυ πολλα. Αλλα ετσι ειναι η κοινωνια μας κυκνος, ξερεις ποσες φορες εχω βρεθει στη θεση σου; Απειρες. Και ονλαιν και απο κοντα. Γιατι ειναι πολυ αδικη η ζωη, καθενας ξεσπαει πανω σου αν εισαι ο πιο αδυναμος (δυνατος θα ελεγα) γιατι ειτε ζηλευει ειτε εχει δικα του προβληματα ειτε και τα δυο. Και μετα να σε βγαζουνε και φταιχτη; Ε οχι, αυτο παει πολυ, ξεκαθαρισε τη θεση σου, οτι εσυ πειραχθηκες με την καταρα και γι'αυτο "πεταχτηκες" και μετα ειπωθηκαν χοντρα λογια και απο τις δυο, οχι μονο απο σενα. Εγω ειμαι μαζι σου παντως γιατι εσυ πειραχθηκες πιο πολυ που σημαινει οτι σου αγγιξαν περισσοτερες ευαισθητες χορδες. Απλα να σου γινει μαθημα αλλη φορα να μην επιτιθεσαι πρωτη και οποιος σου επιτιθεται η σε σενα η σε καποιον που συμπαθεις η θεωρεις αδικη καποια μεταχειριση να πατας αναφορα. Αυτα απο μενα φιλικα και αν θες ελα να συζητησουμε σε προσωπικα μηνυματα γιατι δημοσια υπαρχει η εκθεση, και καλο ειναι να ξεφυγουμε λιγακι απο αυτο το θεμα, μιας και τη γνωμη μου την ξερεις πλεον, και να πουμε για τιποτα αλλο, πχ για την ψυχολογο σου. Αυτα απο μενα, ελπιζω να βοηθησα.
12-09-2017, 18:09 #12208
φυσικά και πιάνει αρκεί να το σμπρώξουμε και εμείς λίγο ε? Αν θες πχ να πάθεις καρκίνο θα καπνίζεις σαν φουγάρο και μπορεί να πάθεις.Αν ευχηθείς να κοιμηθείς και να μην ξυπνήσεις πάλι μπορείς να πάρεις μια ντουζίνα χάπια και μπορεί να μην ξυπνήσεις το πρωϊ.Αν ευχηθείς να πεθάνεις γενικότερα βγαίνεις στο μπαλκόνι και βοηθάς τον εαυτό σου έχοντας τα @@ να πηδήξεις ή να πέσεις μπροστά σε ένα αυτοκίνητο...
Γενικά ναι ότι εύχεσαι μπορεί να συμβεί...Αρκεί να έχεις λίγο το θάρρος να το κάνεις..
Αν τώρα κάθεσαι στην γωνίτσα σου και περιμένοντας απλώς να πεθάνεις..εκεί θα σε στεναχωρήσω εώς και προβληματίσω..Εκεί παίζει αυτό που εύχεσαι να το πάθει κάποιο άλλο φιλικό ή συγγενικό σου πρόσωπο και όχι εσύ..
12-09-2017, 18:15 #12209
Ναι, ναι, βοήθησες αρκετά...σ' ευχαριστώ! Θα έρθω σε λιγάκι, ναι...να περάσει λίγο η θολούρα που έχω στο κεφάλι μου και ο πόνος στην καρδιά, ψυχοσωματικό είναι λογικά, δεν νομίζω ότι σήμερα παθαίνω έμφραγμα...
Βρήκα και την ψυχολόγο μου στο τηλέφωνο και την ρώτησα κάτι σημαντικό που είχα ξεχάσει, άσχετο με το θέμα που συζητούσαμε ως τώρα, θα στο πω σε π.μ. σε λιγάκι...
Χρειάζομαι έναν καφέ τώρα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-09-2017, 18:19 #12210
Το έχω σπρώξει στο παρελθόν όσο μπορούσα...έχω πάρει πολλές φορές χάπια και την τελευταία φορά είχα πάρει δυο ή τρία κουτιά, δεν είμαι απολύτως σίγουρη πόσα κι ήμουν σίγουρη για την επιτυχία μου κι είχα ξαπλώσει και περίμενα να δράσουν αλλά μου έφεραν ανυπόφορη τάση για εμετό και σηκώθηκα για να πάρω αντιεμετικό για να σταματήσει αλλά μου είχε πέσει πολύ η πίεση, ζαλίστηκα κι έπεσα στο πάτωμα κι οι γονείς μου άκουσαν το θόρυβο...έκτοτε προσπαθώ να μην το ξανακάνω γιατί αν το προσπαθήσω πάλι και δεν πετύχει για τον α ή β λόγο η ψυχολόγος μου δεν θα με ξαναδεί και δεν θέλω να το ρισκάρω γιατί η ζωή χωρίς ψυχολογική στήριξη θα είναι ακόμα πιο αφόρητη...αυτά...
Πάω να κάνω καφέ μπας και συνέλθω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...