Ξαδερφουλη άδειασε φάκελο δεν μπορω να στείλω
Printable View
Ξαδερφουλη άδειασε φάκελο δεν μπορω να στείλω
σκεφτομαι πως χειροτεροι τυραννοι απ'τους γονεις δεν υπαρχουν. ειδικα οταν εχουν την απαιτηση απ'τα παιδια τους να ξερουν πραγματα που γι'αυτους θεωρουνται δεδομενα, χωρις να εχουν κατσει να τα μαθουν. πχ το μαγειρεμα, αφου δεν εκατσες ποτε να δειξεις στο παιδι σου ουτε πως ανοιγει ο φουρνος, γιατι περιμενεις να ετοιμασει μονο του φαγητο ? και τα σχολεια μια απ'τα ιδια, ουτε σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση, ουτε καμια ενημερωση, μονο ενα σωρο αχρηστα πραγματα να φραξει ο εγκεφαλος, να αγχωθει, να προβληματιστει, και μετα να βγει στη κοινωνια ετοιμος με ψυχολογικα. ποσο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ειναι ολες οι ελληνικες οικογενειες. ακομα χειροτερα αυτες που δεν βοηθαν τα παιδια τους να σταθουν στα ποδια τους λογο τσιγκουνιας, και κατανταν 30χρονοι και 40χρονοι να ζουν ακομα μαζι με τους 60χρονους και να πεθαινουν στα χερια τους.
το ξερω γι'αυτο πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι κοινωνια
ναι ειναι λιγο παλια, του 1973. τσεκαρε The Shawshank Redemption, Groundhog Day ή το γνωστο Fight Club τοτε.
Καλημερα Ιωαννη!πωσ εισαι;ελπιζω καλα:-)Μην το λες.. Εξαρτάται απο πολλα.. Πάντως τότε που δούλευα εγω( έχει γύρω στα δυο χρόνια) η κατάσταση ήταν αφόρητη , γι'αυτο κ τα παράτησα ( για να είμαι ειλικρινής σε αυτο μεγάλο ρόλο έπαιξε ότι δεν άντεχαν το ξανυχτι ,μιλάμε για τρελό ωράριο, εννοείται χάλια περιβάλλον- για τα δικα μου δεδομένα τουλαχιστον .. ) πάντως αν ο άλλος είναι " γυφτο-πεφτουλας" δεν κολλάει πουθενά ...
σκεφτομαι οτι ερχεται δυσκολο σαββατοκυριακο και δε ξερω πως θα το αντεξω. πρεπει να εφοδιαστω με νεες ταινιες και μουσικες παλι αλλιως δε τη βγαζουμε με τετοια ζεστη και ψυχολογια. σκοτωσε κι εσυ εναν κωλογερο, μπορεις! απ'το να σκοτωσει ο ιδιος ενα παιδι, που καταντα καρκινος και του τρωει τη ζωη, προτιμοτερο ειναι.
χρειαζομαι μια βοτκα
τοτε θα παρω με τη βια βοτκα
http://www.neolaia.gr/wp-content/upl.../dolofonos.jpg
κανα Αβανα παιζει στο μαγαζι????