-
ελα ρε τι ρομαντικο! ανατριχιασα! πωπω δυστηχως εγω δεν τον ειχα γνωρισει τοτε, πηγαιναμε μαζι αρμονιο κ διαφορα αλλα εξωσσχολικα αλλα δεν καναμε παρεα...
Μακαρι να τον ειχα γνωρισει νωριτερα! απτην αλλη καθε πραγμασ τον καιρο του κ ο Γιαννης...το Νοεμβρη :D
pantvws θα με ειχε γλιτωσει απο πολλους χαζους ερωτες, αδοξες σχεσεις κ κλαμα, ανουσιο σεξ κ πολλα αλλα...απτην αλλη αν δεν τα ειχ ακανει αυτα θα τον ειχα εκτιμησει>?
-
Εγω παντως οταν τον γνωρισα δεν συμπαθομασταν, αντιθετα
μισιομασταν θανασιμα!
Τον εβλεπα και αλλαζα δρομο..
αλλα μετα...σαν να εφαγα τηγανι στο κεφαλι...ντααααν..και παρτην κατω!
-
χαχαχχα πραγματικα σαν απο ταινια!
σου ευχομαι παντα ολα παραμυθενια! κ οταν νιωθεις ασχημα να θυμασαι το δικο σας μπλουζ στο γαμο σας!
κ ο ανδρας σου παροτι ακεφαλος φαινεται εξισου ωραιο παιδι! να φοραει τη βερα ε? :D
-
Εκεινος την φοραει, δεν την εχει βγαλει ποτε.
Εγω που φουσκωνω και ξεφουσκωνω σαν μπαλονι, μια εγκυμοσυνες,
μια κιλα, ολο τη βαζω και την βγαζω.
Τωρα δεν την φοραω, με στενευει.
Να αλλος ενας καλος λογος για να αδυνατισω...να ξαναβαλω τη βερα μου!
-
σορυ επρεπενα βγω επσευσμενα.ετσι σωστη!
σε νιωθω πολυ, τα κιλα μας ενωνουν πιφ
(εννοειται οτι αστειευομουν με το ακεφαλος, δεν μου τον εχεις δειξει. ομως νιωθω σα να σας εχω δει...πρεπει ναστε πολυ ωραιο ζευγαρι!
κ μονο οτι φευγει για δουλεια ειναι αξιεπαινος, κ πρεπει ναναι υπεροχος μπαμπας οσο ειναι κει κ που αναπληρωνει τον χαμενο χρονο...
Κ πρεπει ναναι κ πολυ στοργικος αφου ταχει μαζι σου. Σαυτα επεσα μεσα ή μονο στο μπλουζ κ το συμμαθητη?
-
Ρε Πυθια εσυ εισαι?
Χαχαχαχαα!
Οντως εχεις πεσει μεσα...στα περισσοτερα.
Τωρα για το ωραιο ζευγαρι δεν ξερω...θεομουρλο σιγουρα.
-
χεχε :P ε φαινεσαι καλη κοπελα, μονο ενας καλος ανδρας θαταν διπλα σου!
εγω παλι πολυ bad, σε σημειο που παλι δεν εκανα νηστεια. Τελευταιο γευμα 9 ακριβως. Θα κανω 14ωρη νηστεια εστω... κατι ειναι κ αυτο!
ουτε 14ωρη δεν εχω καταφερει να σταυρωσω τοσο καιρο...θελω να δω 7777777777777777777777 :S
-
καλημερες! πρωτο γευμα 10 ακριβως αρα 13 ωρες μονο...τελοσπαντων τουλαχιστο κρατηθηκα κ δεν εφαγα το βραδυ αργα λογω...νηστειας!
-
bad γιατι δεν δοκιμαζεις μια μερα να πεις "δεν θα κανω νηστεια"?
Τοτε μπορει και να κανεις, το εχεις σκεφτει?
-
σωστη, μακαρι να πιασει, το βπροβλημα δεν ειναι η νηστεια αλλα οτι χωρις αυτη καραδοκει το βουλιμικο...χθες πως τη γλιτωσα...
-
Ασε κι εγω στα προθυρα ημουν χθες αλλα πηγα για υπνο.
Εχω ενα θεμα εγω καθε χρονο τετοιες μερες.
Πλησιαζουν τα γενεθλια μου και με πιανουν τα ψυχολογικα μου...
ξερεις κανω απολογισμους της χρονιας που περναει..κανω σκεψεις..
διαφορα κουλα που στην τελικη με χαλανε!γμτ
-
katebavse διακοπτη κ μη σκεφτεσαι τιποτα!
εγω τωρα ειμαι δουλλεια, ο κοσμος καιγεται κ ειμαι στο νετ. Καλα κανουν κ μου φωναζουν οτι εχω το χαβα μου χαχαχααχ
-
-
3 παρα το βραδυ τελευταιο γευμα χεχε αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια να τραφω σωστα κ σε σωστα χρονικα πλαισια.
δε πειραζει κ αυριο μερα ειναι. ουφ
-
χααχαχαχαχααχα
ρε bad εχεις πολυ πλακα!
δεν πειραζει μωρε, καλη καρδια πανω απ ολα...
κι ας ειναι και χωρις νηστειες!