Καλημερα 101.0 μετα απο ξενυχτι και φαγητο 4 το πρωι
Printable View
Καλημερα 101.0 μετα απο ξενυχτι και φαγητο 4 το πρωι
καλημερες,καλη κυριακη ,,77,7
καλημερα 100.1
77,6 γεια σας
Καλημέρα! Σήμερα 83,5
Καλημέρα, απο αύριο ζυγίσματα :crazy:
Καλησπερα κι απο μενα, παλια καραβανα εδω μεσα, ειχα μπει οταν ημουν 57 και παλευα να χασω ενα εφτακιλο, ειχα φτασει 51.5, μετα εμεινα εγκυος και σημερα 63,8... Πλεον στοχος δεν ειναι τα 50... Ειναι οσα μπορεσω να χασω για να μπω και παλι στα ρουχα μου.
Καλημερα! 63,4 σημερα. Να σας ρωτησω τι διατροφη κανετε; εγω εχω βρει καποια σελιδα, που καταρτιζει δωρεαν το εβδομαδιαιο σου προγραμμα και σου δινει μεγαλη ευελιξια στο τι θας φας. Δυστυχως δεν ειναι εξατομικευμενο, οσα κιλα και να εισαι σου βγαζει προγραμμα με τις ιδιες θερμιδες. Παντως με εχει βοηθησει πολυ
Καλημέρα ειμαι 68,4 και θελω να πάω στα 55 με τη διαιτα των σωστών συνδιασμων"....
-400 σημερα και 63 στρογγυλα. Καλημερα!
georgia σημερα ξεκινησες? Αν ναι, καλη αρχη!Quote:
Originally posted by mbgeorgia
Καλημέρα ειμαι 68,4 και θελω να πάω στα 55 με τη διαιτα των σωστών συνδιασμων"....
καλησπερα, +300 σημερα στα 63.3 . Λογικο, 800 γρ που εχασα σε δυο μερες παραηταν καλα
Μαλλον μονη μου ειμαι εδω περα!! Αυτο παει να πει "εγω τα λεω, εγω τα ακουω!" -400 σημερα στα 62,9. Καλα παμε, αν και σημερα το μενου εχει ceasar's και βλεπω να κανω κατακρατηση με το τυρι.
Γεια!!! Καλη δυναμη!!! Ηρθα κι γω, το αποφασισα μπαινω σε διατροφη, το εχω παρααφησει το θεμα. ΑΑυριο θα ζυγιστω
Geia sou Leny!!! Μετραω θερμιδες, τις μερες που δε προλαβαινω να μετρησω προσπαθω να παιρνω το βραδυνο μου σε ταπερακι ωστε γυρνοντας σπιτι αργα το βραδυ να μην τρωω και ξεφυγω τελειως. Γενικα με τις θερμιδες μονο κανω διαιτα. Οταν δεν μετραω θερμιδες δεν προσπαθω να χασω βαρος αλλα να μη παρω. Ελπιζω να αρχισω παλι διαιτα. Δε με παιρνει για διατροφες και διαλειμματα!!! Αρχισαν οι ζεστες!