AXAXAXAXAXAXAAXA ! ας κρατησουν οι χοροι και θα δουμε...
Printable View
AXAXAXAXAXAXAAXA ! ας κρατησουν οι χοροι και θα δουμε...
ρε παιδιά είστε λίγο υπερβολικοί.
ντάξει, να διαφωνείς με κάποιον και το επιχειρημά σου να είναι "είσαι αγάμητη" (γιατί εμμέσως πλην σαφώς αυτό της είπες ρε συ λήθη) είναι κάπως άκυρο. ειδικά μεταξύ γυναικών.
αυτά συνήθως τα λένε οι άντρες για να μας μειώσουν...
Βλέπεις που μπερδεύεσαι?
Είσαι σε ένα δημόσιο φόρουμ, το έχεις καταλάβει αυτό?
Έχει ο ΚΑΘΕΝΑΣ το δικαίωμα να διαφωνεί μαζί σου, όπως και ευτυχώς να εκφράζει διαφορετική άποψη από κανα-δυο που σε σιγοντάρουν για δικούς τους λόγους και όχι επειδή συμφωνούν μαζί σου, απλά επειδή διαφωνουν ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Όσο για τα ανόητα κατεβατά, στο επιστρέφω, καθώς ΕΣΥ ήσουν αυτη που δεν είχες απαντήσεις και άρχισες τις προσβολές σεξουαλικού τύπου.
Οτι τυφλα να εχουν κ οι εκπομπες της Πανια........
Για την ολη συζητηση Θοφανια..... Για μενα που μπαινω αραια οταν εχω κατι να βγαλω απο μεσα μου ολη αυτη η συζητηση με ξενιζει..... Εχουμε τοσα πραγματα μεσα στο κεφαλι μας...τοσα πανω στο κεφαλι μας..μπαινουμε εδω για να αποφορτιστουμε κ αντι γι αυτο διαβαζουμε καβγαδες...... αυτα μου ηρθαν στο μυαλο οταν αρχισα να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα......
Είμαι σε διακοπές και εδώ πιο κάτω έχει ένα κοτέτσι. Εκτός από καλαμπόκι τι άλλο τρώνε οι κότες; Άμα τους πετάξω ντομάτα θα τη φάνε; Ξέρει κανείς;
για όλα υπάρχει λύση...θα σου πω την πιο απλή: δεν ασχολείσαι.
Αν θες να πεις τη γνώμη σου, πεστην επι του θεματος και όχι κρίνοντας πέντε σελίδες ενός διαλόγου που μπορεί για σένα να είναι απίπεδο πάνιας, αλλά για άλλους οχι.
Δεν γράφει στους όρους χρήσης πως πρέπει να διαβάζουμε ΟΛΑ τα θεματα.
Προτιμώ να είμαι πιο λιτός. Ότι ήταν να πω το είπα με λίγες λέξεις : απλά σχολίασα την συμπεριφορά σου. Ίσως απλά να ήσουν σε κακή στιγμή βέβαια, παρόλα αυτά σε εκείνο το ποστ έπεσα , εκείνο είδα , εκείνο σχολίασα. Στο φόρουμ δεν μπαίνω συχνά γενικά , αν έβλεπα άλλο ποστ σου ίσως να σχημάτιζα εντελώς διαφορετική εικόνα για εσένα.
Κατι τι θα πει ότι δεν με ξέρεις? Σίγουρα μπορεί να μην έχουμε πιεί μαργαρίτες μαζί παρόλα αυτά αυτό δεν μου αφαιρεί την δυνατότητα να σχολιάσω κάτι που είναι γραμένο σε έναν ανοιχτό χώρο συζητήσεων. Και πρόσεχε, μίλησα για δυνατότητα, όχι για δικαίωμα.
Το θεμα Θεοφανια ηταν τι σκεφτεστε.... κ εγραψα την σκεψη μου.... με ρωτησες ...απαντησα...... Δεν προκειτε να μπω σ αυτη την διαδικασια που εχετε μπει... :)
Τελικα με εκεινο το πεπονι τι εγινε?
Α είσαι και τρελή! Είμαι σε διακοπές με το λαπ σε κήπο που βλέπει θάλασσα και εδώ πιο κάτω έχει κοτέτσι. Σκέφτηκα να μην πετάξω τις ντομάτες που αφήσαμε από την σαλάτα και να τις δώσω στις κότες, αλλά δεν ξέρω τι τρώνε οι κότες. Θα τα βάλες και με τις κότες τώρα; Συμβολίζουν κι αυτές κάτι; Δεν πάμε καλά! Το τι θα κάνω στις διακοπές μου είναι δική μου δουλειά και δεν σε αφορά ώστε να σχολιάζεις εσύ!
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙ ΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ?
Δεν είμαι του χεριού σου!
Μπα…Εγώ πάω να κάνω μια τελευταία βουτιά γιατί έχει γίνει ο πισινός μου ριγέ στην καρέκλα και άμα σκοτεινιάσει τελείως δεν λέει. Αργότερα θα το φάω το καρπουζάκι μου. Καμιά φορά, αναγκάζεσαι να φας και μάπα καρπούζι. Τι να κάνουμε; Να αρχίσουμε τις σφαλιάρες;
οκ...τώρα που ηρέμησαν τα πνεύματα, μπορώ να πω και γω την παπάντζα μοτ άνετα...
έφτιαξα ένα ιμάμ - μπαϊλντί όνειρο!!!
Τι ωραία που είναι η ανάσα όταν έχει αέρα! Μέσα στη ζέστη αυτό το αεράκι είναι όαση.
Οτι θα ηθελα να πιω τοσο ωστε να μην καταλαβαινω τιποτα κ να μην μπορω να σκεφτω τιποτα......
Πιές μαζί μου.. δικτυακά εννοώ.. αυτή τη στιγμή πίνω Gin
!
carrot κερασε κι εμενα ρε συ !! εγω προτιμω μοχιτο μεντα !!
σκεφτομαι οτι επιτελους δροσισε λιγο γιατι κοντευαμε να κλαταρουμε απο τη ζεστη.....
Αχ σε ευχαριστω !!!!!
Μακαρι να μπορουσα να σπασω την οθονη, να μεταμορφωθει σε αληθινο κ να το πιω !!
Ειλικρινα σου μιλαω !!!
Παρε κι εσυ αυτο !!
http://www.posiesplace.net/wp-conten...-and-Tonic.jpg
Ευχαριστώ! :-) Τι είναι;
μπορώ να έχω μια Πίνα Κολάντα παρακαλώ???
gin n tonic ειναι βρε !!! :) Μαλλον καμια σχεση με αυτο που πινεις λολ !!
Βεβαιως !!!
http://www.foodland.gr/recipes/recimages/pinacolada.jpg
(Εγω το διαδικτυακο γκαρσονι λολ !!)
Πίνω Gin χωρίς όμως Tonic, ούτε καν πάγο. Μου αρέσει έτσι. Λένε πως ένα συστατικό του Gin είναι τα μώβ μούρα. Πιο ωραίο από το Whiskey, πιο ταιριαστό για το καλοκαίρι.
α το προτιμας σκετο !! ρε συ χωρις παγο ?? μωβ μουρα αχ τελειο το φανταζομαι !!
whiskey καλοκαιρι δεν λεει ρε συ !!