Πιστεύετε στην γλωσσοφαγιά και στο κακό μάτι; Εγώ πάρα πολύ. Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί γινότανε χαμός αντιζηλία και φθόνος με το κιλό. Εγώ δεν μπόρεσα να παντρευτώ ούτε να βρω δουλειά και έμεινε η ζωή μου πίσω.
Printable View
Πιστεύετε στην γλωσσοφαγιά και στο κακό μάτι; Εγώ πάρα πολύ. Πήγαινα σε μια εκκλησία με το παλιό και εκεί γινότανε χαμός αντιζηλία και φθόνος με το κιλό. Εγώ δεν μπόρεσα να παντρευτώ ούτε να βρω δουλειά και έμεινε η ζωή μου πίσω.
Γινεται..φευγει το χρονιο ματι με χρονιο ξεματιασμα
αυτο το θεμα τωρα ετσι οπως το γραφεις αρχισε να μου θυμιζει μια που ηξερα που ελεγε κατι τετια που με τη πρωτη τσακωθηκαμε γιατι δε μπορουσα να καταλαβω πως ειναι δυνατον να περναγε τοσο καιρο απο τη ζωη της απασχολουμενη με ανουσια ζητηματα σαν αυτο
Εγω πιστευω στο κακο ματι και την γλωσσοφαγια . Πες μου Ολγα το ονομα της μανας σου , να σου ριξω ενα ξεματιασμα σπεσιαλ , ξερω να ξεματιαζω , αληθεια . Απο αυριο θα αισθανεσαι καλα , το παιρνω εγω το ματι , και μετα με εναν τροπο το αποβαλλω σε καρπερο δεντρι . .
Ποιον το κόλλησε ο γκόμενος της φίλης του;
Εμένα μου κόλλησε παλιότερα ο γκόμενος μιας φίλης μου,ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν Bisexual.Quote:
Poll:Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας?
Φυσικά τον απέρριψα και το ανέφερα στην φίλη μου,η οποία με συνοπτικές διαδικασίες τον χώρισε.
**Εσένα Δελφίνι σου έχει τύχει ποτέ αυτό???Πρώτη φορά το διαβάζω στο Forum!
Αν θες,ανέπτυξε το λιγάκι το Θέμα!