ρε δελφινι τα θελει ο κωλος σου μου φαινεται
Printable View
ρε δελφινι τα θελει ο κωλος σου μου φαινεται
Το ποστ αυτο,που ειναι μολις 3 εβδομαδων,αποδεικνυει οτι εισαι υποκριτρια.Δικαιολογεις το δελφινι,αλλα τις δικες σου φιλες τις κατεκρινες και τις απομακρυνες για πολυ μικροτερες αφορμες.
Η ηθικη ειναι μια για ολους,οχι ατομικη.Ο δολοφονος,ο ψευτης,ο προδοτης,ο κλεφτης κλπ, ειναι ετσι για ολους,οχι μονο για οσους πληττονται αμεσα απο αυτους.
Δελφίνι προσωπικά αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ερχόμουν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί ποτέ, η μόνη φορά με μια φίλη που τα ειχε με έναν π...ρα ο οποίος περνούσε κρίση ηλικίας και ήθελε να επιβεβαιωθεί και φλέρταρε με ότι πετούσε, περπατούσε και κολυμπούσε, φτάνει να ήταν γένους θηλυκού. Η φίλη έδειξε να πειράζεται κι έγινε επιθετική μαζί μου, προσπαθούσε να με μειώσει κτλ μόνο και μόνο απο τον τρόπο που μου μιλούσε αυτός όταν μου απεθυνόταν, ένας γλοιώδης τύπος που το έπαιζε και γκόμενος. Εμένα μου ήταν τελείως αδιάφορος για να μη σου πω ενοχλητικός και μ' έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση κάθε φορά που μ' έκοβε απο πάνω μέχρι κάτω σε σημείο να θέλω να του χώσω μπουνιά. Τελικώς, με τη φίλη διακόψαμε γιατί είχε αρχίσει να γίνεται απο τη ζήλια της για εκείνον πολύ μ.....ένη κι εγώ δεν μπορούσα να την ανεχτώ άλλο. Απ' ό,τι έμαθα εκ των υστέρων αυτός την έπεσε ως και στην ξαδέλφη της.
Και εγώ ήρθα σε πολύ δύσκολη θέση . Έπρεπε να του δώσω μια μπουνιά και εγώ . Εγώ έπεσα στην παγίδα ότι αφού αυτή ήτανε ******* αυτός που έτρεχε από πίσω της θα ήτανε καλό παιδί το καημένο και ότι αυτή τον κορόιδευε και τον λυπήθηκα κάπως.
Σου επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρεις την ιστορία διότι οι «φιλες» μου αυτές δεν τον ήξεραν καν τον τύπο, δεν είχαν διαπροσωπικές σχέσεις μαζί του, δεν είχαν μιλήσει μαζί του ποτέ, δεν είχαν γνωρίστει ποτέ, ό,τι ήξεραν το ήξεραν απο εμένα κι αυτό που έκαναν με τα like δεν το έκαναν επειδή όντως το γούσταραν, το έκαναν για να μου την σπάσουν, για πικάρισμα. Δεν τσατίστηκα εγώ επειδή μου έκλεψαν το γκόμενο αλλά επειδή δεν με σεβάστηκαν. Γιατί επιμένεις να μη θέλεις να το καταλάβεις;; Η δελφίνι ενδεχομένως να παρασύρθηκε, να γοητεύτηκε, δεν ξέρω τι.... εκείνες το έκαναν επι τούτου. Το έκαναν συνειδητά. Ήθελαν να με ταπεινώσουν επειδή ζήλευαν. Δεν πιστεύω ότι καν τους άρεσε ο συγκεκριμένος. Το θέμα τους ήταν μαζί μου.
Ε ναι οι αλλες τολμησαν και εκαναν like επειδη ηθελαν το κακο σου,ενω το δελφινι πηδηχθηκε μαζι του απο αγνα συναισθηματα.Ο,τι πεις.
Δεν τον θυμάμαι καλά τον τύπο , αλλά θυμάμαι πολύ καλά που η Μαρία έλεγε θετικά σχόλια για αυτόν ότι είναι όμορφος και καλό παιδί΄. Εγώ τον ήξερα χρόνια και τον λυπόμουνα και τον συμπαθούσα γιατί η Μαρία τον κεράτωνε με άλλους και αυτός έτρεχε από πίσω της. Μου είχε δώσει την εντύπωση αρχικά ότι ήτανε καλό παιδί. Από τις φίλες της Μαρίας δεν κολλούσε καμία άλλη παραμόνο εμένα, αλλά σίγουρα θα πήγαινε και με άλλες πχ τις πουτάνες από το καμπαρέ του πατέρα του. Ητανε κοινής χρήσης γκόμενος.
Καμπαρετζης πλην τιμιος
Οι άλλες για την ακρίβεια έφτιαξαν προφιλ στο fb ακριβως για να τον βρουν και να του κάνουν like. Αλλά υπάρχουν κι άλλα στην ιστορία που αγνοείς γι' αυτό μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Είναι άλλο πράγμα να γνωρίζεις έναν άνθρωπο προσωπικά, να έχεις επαφές μαζί του και κάποια στιγμή να παρασυρθείς ασχέτως του αν είναι σωστό ή λάθος αυτό και άλλο να τον προσεγγίζεις βάσει «σχεδιού» με απόλυτη συνειδητότητα του τι θέλεις να κάνεις. Και σου ξαναλέω, δεν τον γούσταρε απλώς να επιβεβαιωθεί απέναντι μου ήθελε. Μου συνέβαιναν όμορφα πράγματα κι εκείνη μόλις έιχε χωρίσει και άσχημα μάλιστα απο έναν τυπο που του έτρωγε τα λεφτα και τον κεράτωνε κιόλας. Η κοπέλα ήταν αποδεδειγμένα κ...λα με περικεφαλαία υπάρχουν και τέτοιες και μια χαρά σκ...διεται και τώρα, όχι σαν το δελφίνι που έχασε τη ζωή της για μια ανοησία.