Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 109 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 1630
    Senior Member
    Αυτοί , το ζευγάρι, δεν νομίζω ότι έχουνε τους προβληματισμούς τους δικούς μου γιατί μια χαρά τα βρήκανε με τον εαυτό τους και συνέχισαν την ζωή τους. Η μεν παντρεύτηκε και έχει 2 παιδιά και ο άλλος δεν έχω ιδέα τι κάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Να σας πω βρε παιδιά όλο αυτό το σκηνικό με τους παλαιοημερολογίτες , που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου, που τους έβρισα και που αυτοί ήτανε τόσο παλιάνθρωποι και όλα αυτά, πιστεύω ότι ήτανε ένα σοβαρό κομμάτι στην ζωή μου και αρκετά δύσκολο για μένα που δεν είχα συνηθίσει στις δυσκολίες και όλα μου έρχονταν εύκολα στην ζωή μου και ήτανε λογικό κατά ένα μέρος να με επηρεάσει. Εσείς δεν έχετε την ίδια γνώμη??? Εγκλωβίστηκα για τόσα χρόνια.
    ε ναι πολυ λογικο να το σκεφτεσαι για 20 φευγα χρονια.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Σίγουρα η φίλη μου θα λέει ότι είχα μια φίλη που με υποτιμούσε συνέχεια (επειδή ήτανε ******* ) και μου έκλεψε τον γκόμενό μου και ο καμπαρετζής θα λέει κολλούσα την φίλη την γκόμενα της φίλης μου για πλάκα και αυτή το πήρε σοβαρά και μου έκατσε και με χώρισε από την γκόμενά μου.

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Ούτε εγώ λειτουργώ έτσι, σπάνια να μου αρέσει κάποιος κι αν ναι το πιάνω απο εδώ, το πιάνω απο εκεί στην περίπτωση αυτή δεν ξέρω τι είδα στον άνθρωπο αυτό, τι περίεργο κλίκ έγινε στο μυαλό μου κι έπεσα με τα μούτρα, δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου, είχα θολώσει, έβλεπα παντού ανταγωνίστριες, τον ζήλευα πάρα πολύ, μέχρι και με κάτι φίλες μου πλακώθηκα γιατί του έκαναν like ενώ δεν τις είχε στις επαφές του (καλές καργιόλες κι αυτές, δεν το μετανιώνω).
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...l=1#post630011

Τι εγινε ρε νοβια?Τι μισογυνιστικα σχολια ειναι αυτα?
    Καριολες οι κοπελες επειδη εκαναν like σε εναν που σου αρεσε?

Φαντασου να τα ειχατε και να πηγαιναν μαζι του.Τσκ τσκ.

Μα τι ψευτοηθικη,τι μισογυνισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ε ναι πολυ λογικο να το σκεφτεσαι για 20 φευγα χρονια.
    Ε τώρα κοροϊδεύεις εσύ?

Senior Member
    Έλα τώρα που θα γράψεις περί δικού μου ψευτο-φεμινισμου... εσύ αναφέρθηκες σε «ανήθικη» πράξη της δελφίνι αποδίδοντας χαρακτηρισμούς. Κανείς δεν επικροτεί την πράξη της ως προς το μέρος της προδοσίας απέναντι στη φίλη της, εννοείται πως δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, όπως και δεν μου άρεσε όταν μου το έκαναν και φυσικά καταστράφηκε η φιλία μας που ήταν φιλία 20ετίας και φυσικά την ξέχεσα όμως εκ των υστέρων κατάλαβα πως δεν ήταν η μόνη υπεύθυνη γι' αυτό, γιατί αν ο άνθρωπος αυτός με αγαπούσε πραγματικά δεν θα υπέκυπτε σε όποια πρόκληση προφανώς είχε ροπή σ' αυτό ή δεν ήμουν το καλύτερο του. Κι όπως λέει και το δελφίνι, χάρη της έκανε, την γλύτωσε απο έναν μ....κα. Κανονικά να την ευχαριστεί θα έπρεπε που τον ξεσκέπασε. Όλα τ' άλλα είναι του εγωισμού μας θέματα. Εγώ όταν αγαπάω έναν άνθρωπο, δεν έχω μάτια για άλλον, ούτε παρασύρομαι. Αν λοιπόν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας ήταν άλλοι π.χ αν μια γυναίκα ήταν «το μήλον της έριδος» μεταξύ δύο αντρών, το πιο πιθανόν να την είχαν βγάλει κ...λα που έπαιξε και με τους δύο και να είχαν γίνει best friends. Μου έχει συμβεί και αυτό. Είναι άλλο πράγμα να μην της μιλάει η φίλη της επειδή δεν συμπεριφέρθηκε ως φίλη και είναι άλλο πράγμα να στιγματίζεται και να χαρακτηρίζεται ως «ανήθικη» για αυτή της την πράξη απο ένα σύνολο ανθρώπων. Ένας σωστός σύντροφος δεν θα άφηνε ποτέ τέτοια περιθώρια, στην τελική εκείνη ήταν αδέσμευτη κι αν δεν ήταν το δελφίνι θα ήταν κάποια άλλη. Και ναι, έχει άμεση σχέση με το θέμα μας γιατί καταδεικνύει το πως αντιμετωπίζεται η γυναίκα κοινωνικά και δη μέσα σε τέτοιους συντηρητικούς χώρους όπως αυτοί της εκκλησίας.
    Πες τα χρυσόστομη! Τρελαίνομαι να ακούω γυναίκες να λένε ότι οι άλλες γυναίκες είναι οι τσ***ες και οι άντρες τους οι καημένοι δεν έφταιγαν σε τίποτα αφού η άλλη κούνησε την ουρά της. Δηλαδή θα τρελαθούμε τελείως. Ο άντρας είναι άβουλο ον που αν του κουνηθεί η άλλη ε τι θα κάνει θα ενδώσει, αλλά η γυναίκα έχει πάντα την επιλογή, ήξερε τι έκανε, δεν έχει δικαίωμα να κάνει λάθη. Η γυναίκα είναι πονηρή και ξέρει τι κάνει ενώ ο άντρας αθώος σε όλο αυτό και ένα άβουλο ον. Λολ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    @novia

Κοιταξε δε θα απολογουμαι για μισογυνιστικα πραγματα που ΔΕΝ ειπα,επειδη εχεις κομπλεξ και βλεπεις μισογυνισμο παντου.

Η ουσια ειναι οτι καμια σας δε θα ανεχοταν να παει μια φιλη σας με ενα αγορι σας no matter what.Εννοειται πως το αγορι της αλλης επρεπε να ειναι πιστο,αλλα στο φορουμ με την δελφινι μιλαμε οχι με το ζευγαρι.

Ολα τα αλλα τα λετε απο αντιδραση,για να εχετε κατι να πειτε,λογω ενος δηθεν φεμινισμου και δεν τα εννοειτε.
    Ο μισογυνισμός αγαπητέ μου υπάρχει και είναι διάχυτος σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας ακόμη και σε απλά πράγματα που δεν μπορούμε να τ' αντιληφθούμε είτε το πεις εσύ, είτε όχι έστω κι αν γίνεται ασυνείδητα. Όμως υπάρχει!

Σου εξηγώ και πάλι αλλα δεν θέλεις να καταλάβεις και συνεχιζεις και γραφεις τα περί «καμια σας δε θα ανεχοταν να παει μια φιλη σας με ενα αγορι σας» κτλ πως άλλο η σχέση της με την φίλη της και άλλο οι παρεμβάσεις τρίτων, τέταρτων και πέμπτων... μια ψευτοηθική κοινωνία που δεν κοιτάει τα μούτρα της παρά τάσσεται υπέρ ή κατά αυτοχρίζοντας τον εαυτό της λαϊκο δικαστή και προστάτη της ηθικής.

Senior Member
    Να σας ρωτήσω κάτι αν εσάς σας κολλούσε ο γκόμενος της φίλης σας, και δεν την είχατε σε εκτίμηση αυτήν, υπήρχε περίπτωση να κάνατε κάτι μαζί του????

Senior Member
    Ε τώρα κοροϊδεύεις εσύ?
    ε τι θες να κανω? δεν παρηγοριεσαι με τιποτα και 150 χρονια να περασουν εσυ εκει θα εισαι κολλημενη. μονο με καμια αμνησια θα σωθεις εσυ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ε τι θες να κανω? δεν παρηγοριεσαι με τιποτα και 150 χρονια να περασουν εσυ εκει θα εισαι κολλημενη. μονο με καμια αμνησια θα σωθεις εσυ.
    Λες ε? Μακάρι να το ξεχάσω εντελώς!!!! Μα εντελώς !!!

Senior Member
    Λες ε? Μακάρι να το ξεχάσω εντελώς!!!! Μα εντελώς !!!
    αμην και ποτε....

Ο μισογυνισμός αγαπητέ μου υπάρχει και είναι διάχυτος σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας μας ακόμη και σε απλά πράγματα που δεν μπορούμε να τ' αντιληφθούμε είτε το πεις εσύ, είτε όχι έστω κι αν γίνεται ασυνείδητα. Όμως υπάρχει!

Σου εξηγώ και πάλι αλλα δεν θέλεις να καταλάβεις και συνεχιζεις και γραφεις τα περί «καμια σας δε θα ανεχοταν να παει μια φιλη σας με ενα αγορι σας» κτλ πως άλλο η σχέση της με την φίλη της και άλλο οι παρεμβάσεις τρίτων, τέταρτων και πέμπτων... μια ψευτοηθική κοινωνία που δεν κοιτάει τα μούτρα της παρά τάσσεται υπέρ ή κατά αυτοχρίζοντας τον εαυτό της λαϊκο δικαστή και προστάτη της ηθικής.
    Εσυ τσακωθηκες με φιλες σου επειδη εκαναν like σε εναν που ουτε καν τα ειχατε,απλως σου αρεσε.Και τις ειπες και καριολες.

Μην το παιζεις ανετη λοιπον γιατι η ιδια εχεις κανει φασαριες για πολυ μικροτερα θεματα απ'οτι να παει μια φιλη σου με το αγορι σου.

Senior Member
    Εσυ τσακωθηκες με φιλες σου επειδη εκαναν like σε εναν που ουτε καν τα ειχατε,απλως σου αρεσε.Και τις ειπες και καριολες.

Μην το παιζεις ανετη λοιπον γιατι η ιδια εχεις κανει φασαριες για πολυ μικροτερα θεματα απ'οτι να παει μια φιλη σου με το αγορι σου.
    Να σου πω νομίζω ότι το ΘΥΜΑ της υπόθεσης ήμουνα εγώ !!! Ήμουνα η μόνη ΚΑΘΑΡΗ και βρωμίστηκα. Η μεν ήταν ******* και ο άλλος καριόλης !!! Εγώ δεν είχα καμιά δουλειά μαζί τους!!!

Να σου πω νομίζω ότι το ΘΥΜΑ της υπόθεσης ήμουνα εγώ !!! Ήμουνα η μόνη ΚΑΘΑΡΗ και βρωμίστηκα. Η μεν ήταν ******* και ο άλλος καριόλης !!! Εγώ δεν είχα καμιά δουλειά μαζί τους!!!
    Οντως ηταν ******* και καριολης.Αλλα και συ κατινα που πηγες μαζι του γιατι ζηλευες τη φιλη σου.

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...l=1#post630011

Τι εγινε ρε νοβια?Τι μισογυνιστικα σχολια ειναι αυτα?
    Καριολες οι κοπελες επειδη εκαναν like σε εναν που σου αρεσε?

Φαντασου να τα ειχατε και να πηγαιναν μαζι του.Τσκ τσκ.

Μα τι ψευτοηθικη,τι μισογυνισμος.
    Αγαπητέ, δεν χρειάζετε ν' ανατρέχεις σε παλιές μου δημοσιεύσεις για ν' αποδείξεις κάτι, ήδη στο αμέσως προηγούμενο σχόλιο σου αναφέρω ότι μου έχει συμβεί. Πίσω απο τα like που έγιναν υπάρχει μια ιστορία που αγνοείς και που δεν έχει καθόλου να κάνει με την ηθική ή μη ηθική αλλά με αίσθήματα φθόνου και ανταγωνισμού τα οποία αγνοούσα. Σε σχέση με μένα λοιπόν είναι κ...λες για το πως φέρθηκαν ως φίλες, που δεν ήταν, όχι σε σχέση με τον κόσμο και την γενικότερη ηθική. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Page 83 of 109 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast