Το τυρί δεν νομιζω πως κάνει κατακρατήσεις. Οι πρωτεϊνες γενικά νομιζω δεν κανουν κατακρατησεις. Οι υδατάνθρακες φημίζονται για αυτή τους την ιδιότητα :P
Printable View
Το τυρί δεν νομιζω πως κάνει κατακρατήσεις. Οι πρωτεϊνες γενικά νομιζω δεν κανουν κατακρατησεις. Οι υδατάνθρακες φημίζονται για αυτή τους την ιδιότητα :P
Όσο για τις ζέστες, το καλοκαιρι θα βγαλουμε όλες μαζί τις κορμάρες μας στην παραλία :D Ελα δεν θέλω να πέφτει το ηθικό!!! Θα σκίσουμε λέμε :D
Oi sws και τα τυρια κανουν κατακρατησεις γιατι εχουν αλατια, ειδικα τα εξω που ειναι μαπα.....εμενα μου κανουν! Οι υδατανθρακες δε μου κανουν οταν ειναι καλοι κι οχι ψωμαρες και γλυκα...
Γεια και σε σενα sweet October! Κι εγω κανονικα θερμιδες μετραω, απλα αυτη τη φορα τις μετρησεις τις κανει το προγραμματακι αντι για μενα. Το βραδυνο συνηθως το παραλειπω τωρα που κανω διαιτα γτ γυρναω αργα απο τη δουλεια (μετα τις 10 το βραδυ). Φροντιζω ομως να τρωω αργα το απογευματινο μου, για να μη πειναω. Καλη αρχη!Quote:
Originally posted by sweetOctober
Geia sou Leny!!! Μετραω θερμιδες, τις μερες που δε προλαβαινω να μετρησω προσπαθω να παιρνω το βραδυνο μου σε ταπερακι ωστε γυρνοντας σπιτι αργα το βραδυ να μην τρωω και ξεφυγω τελειως. Γενικα με τις θερμιδες μονο κανω διαιτα. Οταν δεν μετραω θερμιδες δεν προσπαθω να χασω βαρος αλλα να μη παρω. Ελπιζω να αρχισω παλι διαιτα. Δε με παιρνει για διατροφες και διαλειμματα!!! Αρχισαν οι ζεστες!
Σπιτικη η σιζαρς, επομενως προσθεσα 10γρ τριμμενο τυρι (40 θερμιδες). Θα φανει αυριο αν εχει κανει την βρωμοδουλεια του! Οι υδατανθρακες εμενα δεν μου κανουν κατακρατηση, τουλαχιστον οχι τοση ωστε να το βλεπω στη ζυγαρια.Quote:
Originally posted by Scarllet_D
Λενυ επετρεψε μου να σου πω πως ειναι λαθος να παραλειπεις γευμα, κανε το νωριτερα στη δουλεια. Γυρναω πολλες φορες και 12 και 1 αλλα αν δεν εχω φαει θα φαω. Φροντιζω τις περιοδους που ξερω οτι θα γυρισω αργα (συνηθως γυριζω κατα τις 10 κι γω) να εχω μαζι το βραδυνο μου η να φαω κατι απεξω νωρις σαν βραδυνο και να εχω μαζι σαλατα σε ταπερ για συμπληρωμα.
Συνηθως παραλειπω το πρωινο γευμα γιατι δεν προλαβαινω, ομως το παραλειπω μονο σαν ωρα, οχι σαν ειδος. Δηλαδη ενω μπορει πχ απο 10 το βραδυ μεχρι το μεσημερι να μη φαω τιποτα, εχω κανει ολα τα αλλα γευματα μου κανονικα. Δηλ και στις 4 να γυρισω σπιτι το μεσημερι θα παρω το πρωινο μου... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. Δεν το κανω να γλιτωσω θερμιδες.... Πρεπει να τρωμε ενα σεβαστο ποσο θερμιδων για να λειτουργει το σωμα.
Κι γω με προγραμμα τις υπολογιζω, εσυ με ποιο?
ειμαι καθηγητρια, αρα πρακτικα δν μπορω να φαω το βραδυνο μου στη δουλεια. εχω πεντε λεπτα διαλειμμα οπου κι εκει δν μπορω να φαω μιας κ μεχρι να βγει η μια ταξη, εχει μπει η αλλη. Ασε που προχτες, ειχα παρει το ταπερακι με τις φραουλες μαζι, τα παιδακια δεν ελεγαν να φυγουν απο την ταξη κι ετσι το ανοιξα μπροστα τους. Αρχισαν αμεσως να λενε ποσο τους αρεσουν οι φραουλες και κυριολεκτικα επρεπε να συγκρατηθω για να μην αρχιζω να τις μοιραζω.. το προγραμμα που χρησιμοποιω τωρα ειναι απο το www.dietup.gr. Εσυ ποιο ακολουθεις;Quote:
Λενυ επετρεψε μου να σου πω πως ειναι λαθος να παραλειπεις γευμα, κανε το νωριτερα στη δουλεια. Γυρναω πολλες φορες και 12 και 1 αλλα αν δεν εχω φαει θα φαω. Φροντιζω τις περιοδους που ξερω οτι θα γυρισω αργα (συνηθως γυριζω κατα τις 10 κι γω) να εχω μαζι το βραδυνο μου η να φαω κατι απεξω νωρις σαν βραδυνο και να εχω μαζι σαλατα σε ταπερ για συμπληρωμα.
Συνηθως παραλειπω το πρωινο γευμα γιατι δεν προλαβαινω, ομως το παραλειπω μονο σαν ωρα, οχι σαν ειδος. Δηλαδη ενω μπορει πχ απο 10 το βραδυ μεχρι το μεσημερι να μη φαωm τιποτα, εχω κανει ολα τα αλλα γευματα μου κανονικα. Δηλ και στις 4 να γυρισω σπιτι το μεσημερι θα παρω το πρωινο μου... δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη. Δεν το κανω να γλιτωσω θερμιδες.... Πρεπει να τρωμε ενα σεβαστο ποσο θερμιδων για να λειτουργει το σωμα.
Κι γω με προγραμμα τις υπολογιζω, εσυ με ποιο?
Καλημερα! +100γρ σημερα και 63 στρογγυλα. Πως ειστε sweetOctober και Scarllet_D?
Καλημερα και παλι! -100 σημερα, στα 62,8.. Δεν δουλευει το τικερακι μου....
καλημερα 99.6!
μειον ενα κιλο; μια χαρα! ασε που εσπασες κ το φραγμα !!Quote:
καλημερα 99.6!
Υγρα ειναι επειδη αρχισα τωρα κι επειδη πηρα νωρις τοβραδυνο μου. Μακαρι να ηταν πραγματικη απωλεια λιπους! Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μη φαω βλακειες, σκεφτομαι παγωτο, με γλυκο κουταλιου αποπανω χαχα σκεφτομαι και τη ζυγαρια αυριο και λεω αστο!! Καληνυχτα πολυ νυστα
Ναι αλλα και παλι, δεν σου φτιαχνει την ψυχολογια που βλεπεις το 9 μπροστα? Γλυκα του κουταλιου ε?? Ελα απο δω που μου περισσεψαν 2 βαζα γλυκο πορτοκαλι! Παντως στη δικη μου διαιτα, επιτρεπει ενα κουταλακι γλυκο μαζι με μισο γιαουρτι σαν δεκατιανο η απογευματινο. Νταξει, δεν ειναι παγωτο αλλα... Εγω προχτες εβλεπα στο ονειρο μου οτι εκανα υπερφαγικο επισοδειο με κορν φλεικς! Καμμενη τελειως!Quote:
Υγρα ειναι επειδη αρχισα τωρα κι επειδη πηρα νωρις τοβραδυνο μου. Μακαρι να ηταν πραγματικη απωλεια λιπους! Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μη φαω βλακειες, σκεφτομαι παγωτο, με γλυκο κουταλιου αποπανω χαχα σκεφτομαι και τη ζυγαρια αυριο και λεω αστο!! Καληνυχτα πολυ νυστα
Α, και για να μη ξεχνιομαστε, σταθερα σημερα στα 62,8
Καλημερα! Σταθερα 5η μερα στα 62.8... χωρις παρασπονδιες, αλλα με ελαχιστη καταναλωση νερου. Θα προσπαθησω να πιω 3 ποτηρια τουλαχιστον σημερα.
Καλημερα! Και ναι ναι ναι, ξεκολλησα απο το 62.8! 62.7 σημερα! Χαχα!
Που ειστε δεσποινις SweetOctober????