Originally Posted by
esoteriki_dynami
doraki μου εσυ ! ;)
jimmaster,
ο αυνανισμος 'τυφλωνει΄που λενε, δεν σημαινει οτι τυφλωνει.... Σημαινει οτι 'ΤΥΦΛΩΝΕΙ' , με την εννοια οτι σε ριχνει σε ΛΗΘΑΡΓΟ...
Σου κλεινει τα ματια, ο χρονος περναει, πας 23, πας 25, πας 27, πας... και δεν κανεις τιποτα... απλα εισαι θεατης στην ζωη!!!
μου αρεσει που βλεπω μια φλογα να αναβει μεσα σου...
Ενα σου λεω: απαξ και ανεξαρτητοποιηθεις , θα πεις ενα μεγαλο 'ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ' .... Καποιοι φιλε, μενουν στην σκλαβια μια ζωη!!
αλλοι πινουν αλκοολ, αλλοι κανουν ναρκωτικα...
μπορει να εχουν πηδηξει 20 . 30 . 40 κοπελες, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!
Δεν εισαι ο μονος που αναζητα το φως...
οι πιο πολλοι ανθρωποι πως ειναι;;; ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ; ΠΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;
ελαχιστοι!!!
και κανουν χιλιαδυο αλλα, που απλα περνα ο χρονος διχως αγαπη...
jimmaster, η οικονομικη κριση θα φυγει σε 50 -60 χρονια ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...
ο θεος (οποιος και αν ειναι αυτος) σου εδωσε 70-90 αντς ως 100 χρονια ζωης. ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ;
κανε ο,τι ναναι...
πωλητης...
ταβερνα (φιλος σε ταβερνα το μηνα ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ 1500.......πως σου ακουγεται;;; και εχει και ωραιο μωρακι διπλα του... το μωρακι ΧΕΣΤΗΚΕ που ο φιλος δεν εχει πτυχιο... ειναι απο ιεκ το παιδι.. ε και; απο σενα πιο χαρουμενος ειναι! και αν θες να ξερεις, με τους γονεις του μια χαρα σχεσεις εχει. Η ανεξαρτησια περνα απο την .. ανεξαρτησια.. Δεν ειναι οι γονεις εμποδιο για αυτο. Ποδια εχεις.. φευφεις μια μερα και δουλευεις. ΑΝ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ, ΕΣΥ ΘΑ 'ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ΄ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ...ουτε καν θα ασχοληθεις με την κριτικη...)
γι'αυτο μην χανεις αλλο χρονο..
ναι οντως.. να μιλαμε με λογια αληθινα: ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ... ΝΑι... Εδω βλεπεις 19χρονα κοριτσια εξω και ειναι μουρλια... και εσυ μεσα κλεισμενος ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΜΕΣ...
και εχεις πηδηξει ολες τις πορνοσταρ ... (στα ονειρα σου.. με βοηθεια παλαμης.. ή αλλου βοηθητικου μεσου δε ξερω τι κολπα εχεις εφευρει απο τα 10 + χρονια καθημερινης μαλακιας)..
γι' αυτο εχω να πω ενα πραγμα:
ανελαβε τις ευθυνες σου..
ασε τους γονεις σου και σεβασου τους.. ειναι απο αλλη γεννια... οι ανθρωποι ειναι 50ρηδες .. τι ασχολεισαι ; δε πα να σου λενε οτι θελουν... αστους.. αλλη γεννια...
σου λεω.. εχεις καιρο ακομα...
αλλα μην τον χασεις.. κριμα θαναι...
και ασε το αυτομαστιγωμα...
κανε γρηγορα αλλαγες και αν το παρεις αποφαση θα δεις οτι ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ... ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ (μουρλια σου λεω...)..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.. ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ... "να μαλακα!!! " σκεφτομενος τις αμφιβολιες σου... περι κουφιας ομοφυλοφιλιας...
ξυπνα και δες τι χανεις...
ημουν εξω το απογευμα και τι γκομενακια ειδα αλλο πραγμα.... ειδα που λες μια ομορφουλα ,με εναν τυπα που λες "καλα ρε φιλε με δουλευει";
και μου λες εσυ για γυμναστηρια αγορι μου;;;
ασε τις θεωριες και τραβα...
αποκολλησου .. τα δεσμα εσυ τα εβαλες...αντε μη χανεις αλλο χρονο.. 27ριζεις συντομα!!!