Results 1,246 to 1,260 of 2414
-
28-01-2011, 02:29 #1246
Κοιταω εφημεριδες και παιρνω τηλεφωνα για δουλειες...γυμναζομαι...μιλα ω με φιλους και γενικα ανθρωπους στο ιντερνετ, παιζω μουσικη (κιθαρα) σπιτι, κανω διαφορες δουλειες...και προσφατα περιμενω να περασει η ωρα να σταματησει το διαβασμα η κοπελα για να μπει ονλαιν να τα πουμε...και βεβαιως κανω δρακοντεια υπομονη να βρω δουλεια και κοπελα...και εννοειται βγαινω καποια βραδια και καποια μεσημερια για καφεδακια
- 28-01-2011, 02:29 #1247
doraki μου εσυ ! ;)
jimmaster,
ο αυνανισμος 'τυφλωνει΄που λενε, δεν σημαινει οτι τυφλωνει.... Σημαινει οτι 'ΤΥΦΛΩΝΕΙ' , με την εννοια οτι σε ριχνει σε ΛΗΘΑΡΓΟ...
Σου κλεινει τα ματια, ο χρονος περναει, πας 23, πας 25, πας 27, πας... και δεν κανεις τιποτα... απλα εισαι θεατης στην ζωη!!!
μου αρεσει που βλεπω μια φλογα να αναβει μεσα σου...
Ενα σου λεω: απαξ και ανεξαρτητοποιηθεις , θα πεις ενα μεγαλο 'ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ' .... Καποιοι φιλε, μενουν στην σκλαβια μια ζωη!!
αλλοι πινουν αλκοολ, αλλοι κανουν ναρκωτικα...
μπορει να εχουν πηδηξει 20 . 30 . 40 κοπελες, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!
Δεν εισαι ο μονος που αναζητα το φως...
οι πιο πολλοι ανθρωποι πως ειναι;;; ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ; ΠΟΣΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ;
ελαχιστοι!!!
και κανουν χιλιαδυο αλλα, που απλα περνα ο χρονος διχως αγαπη...
jimmaster, η οικονομικη κριση θα φυγει σε 50 -60 χρονια ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...
ο θεος (οποιος και αν ειναι αυτος) σου εδωσε 70-90 αντς ως 100 χρονια ζωης. ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ;
κανε ο,τι ναναι...
πωλητης...
ταβερνα (φιλος σε ταβερνα το μηνα ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ 1500.......πως σου ακουγεται;;; και εχει και ωραιο μωρακι διπλα του... το μωρακι ΧΕΣΤΗΚΕ που ο φιλος δεν εχει πτυχιο... ειναι απο ιεκ το παιδι.. ε και; απο σενα πιο χαρουμενος ειναι! και αν θες να ξερεις, με τους γονεις του μια χαρα σχεσεις εχει. Η ανεξαρτησια περνα απο την .. ανεξαρτησια.. Δεν ειναι οι γονεις εμποδιο για αυτο. Ποδια εχεις.. φευφεις μια μερα και δουλευεις. ΑΝ ΔΙΨΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΗΝ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ, ΕΣΥ ΘΑ 'ΤΥΦΛΩΘΕΙΣ΄ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ...ουτε καν θα ασχοληθεις με την κριτικη...)
γι'αυτο μην χανεις αλλο χρονο..
ναι οντως.. να μιλαμε με λογια αληθινα: ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΧΡΟΝΟ... ΝΑι... Εδω βλεπεις 19χρονα κοριτσια εξω και ειναι μουρλια... και εσυ μεσα κλεισμενος ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΡΜΕΣ...
και εχεις πηδηξει ολες τις πορνοσταρ ... (στα ονειρα σου.. με βοηθεια παλαμης.. ή αλλου βοηθητικου μεσου δε ξερω τι κολπα εχεις εφευρει απο τα 10 + χρονια καθημερινης μαλακιας)..
γι' αυτο εχω να πω ενα πραγμα:
ανελαβε τις ευθυνες σου..
ασε τους γονεις σου και σεβασου τους.. ειναι απο αλλη γεννια... οι ανθρωποι ειναι 50ρηδες .. τι ασχολεισαι ; δε πα να σου λενε οτι θελουν... αστους.. αλλη γεννια...
σου λεω.. εχεις καιρο ακομα...
αλλα μην τον χασεις.. κριμα θαναι...
και ασε το αυτομαστιγωμα...
κανε γρηγορα αλλαγες και αν το παρεις αποφαση θα δεις οτι ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ... ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ (μουρλια σου λεω...)..ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.. ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ... "να μαλακα!!! " σκεφτομενος τις αμφιβολιες σου... περι κουφιας ομοφυλοφιλιας...
ξυπνα και δες τι χανεις...
ημουν εξω το απογευμα και τι γκομενακια ειδα αλλο πραγμα.... ειδα που λες μια ομορφουλα ,με εναν τυπα που λες "καλα ρε φιλε με δουλευει";
και μου λες εσυ για γυμναστηρια αγορι μου;;;
ασε τις θεωριες και τραβα...
αποκολλησου .. τα δεσμα εσυ τα εβαλες...αντε μη χανεις αλλο χρονο.. 27ριζεις συντομα!!!
28-01-2011, 02:30 #1248
28-01-2011, 02:32 #1249
28-01-2011, 02:37 #1250
Με κανεις να βαζω τα κλαματα ρε μαλακα....
Τι να πω ετσι ειναι.... δεν την παλευω αλλο...ολα αυτα τα θελω...τι να σου πω τωρα....
Γαμωτο! Θελω να ξεφυγω...τα ειπες ολα ρε bro...ξερεις κατι?? εγω ειμαι και μουσικος και απ τους καλους κιθαριστες του βολου.... δεν ξερω τι ειχα παθει.... θελω να τη φτιαξω την κωλοζωη μου....δεν παει αλλο... τωρα κλαιω που στα γραφω...ειναι τοσος ο καιρος...δε θελω να χασω αλλο...ολα τα εκανα και τα κανω σε προσομοιωση εξ ου και μαλακια, παιζω κιθαρα για 4 τοιχους...
απο μικρος φοβομουν την αποτυχια την εκθεση...θεωρουσα πως αν δεν εισαι καλος μαθητης εισαι και αποτυχημενος....και ολοι αυτοι που ειχαν το σχολειο γραμμενο ειναι τωρα πολυ πιο ετυχισμενοι απο μενα....εγω ειμαι στο μηδεν...εγω που πιστευα οτι επιασα τον παπα απ τα γενια...
28-01-2011, 02:37 #1251
κατι ακομα...
Θα σου πω γιατι... γιατι το γεγονος οτι ημουν εξυπνος σαν παιδι εκανε τους αμορφωτους ηλιθιους γονεις μου να μου φερονται σαν βασιλιας...! Βασικες αναγκες δεν βλεπανε οι μαλακες οτι παραμελουσα? την κατηθλιψη που περασα ως εφηβος δεν την εβλεπαν? να με πανε σε ενα γιατρο? Αλλα που να βγαλεις ακρη με την αμορφωσια και το αγχος μονο για τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
ΡΕ 27ΡΗ , ΑΚΟΥ...
οι γονεις σου , κανΑνΕ ο,τι μπορουσανε ΠΡΩΤΟΝ, και ο,τι μαθανε απο τους δικους τους γονεις ΔΕΥΤΕΡΟΝ...
ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΛΑ, ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ - ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ - ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ... ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ...
αντι να κατηγορεις αλλους, ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ -ΠΑΨΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΕ ΠΡΑΞΗ...
κοψε τα υποκαταστατα που σου μειωνουν την ορμη...
αντε να βλεπω ανασταση στην ψυχη σου...
αντε ρε κοιμισμενε νεε.. ξυπνα και ασε ελευθερο το περιστερι να πεταξει απο μεσα σου...
ελευθερωσε το...
θελουμε να δουμε συντομα νεα σου...
ολα θα γινουν ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ...
και προσεξε: μην πεσεις στο τρυπακι να κατηγορησεις γονεις...
ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΥΘΥΝΗ....δεν φταινε σε τιποτα οι μεροκαματιαρηδες που εσυ ειχες βολευτει .
Τρεχα μη χανεις αλλο χρονο με ανουσιους πολεμους (δε θα σε βγαλει καπου ο πολεμος στους γονεις. Ενοχες θα γεμισεις και θα κλαις.. γιατι κατα βαθος τους πονας ρε φιλε τους ανθρωπους.. τους πονας...καλα ανθρωπακια ειναι.. σκεψου τους να εργαζονται.. να πονανε... σκεψου τους.. και θα πας και θα τους κατηγορησεις; ελεος... σηκω και προχωρα.. αντε αγορι μου.. σηκω... και οταν βρεις την ευτυχια σου, τν κοπελιτσα σου τοτε θα θες μονο να πας να τους αγκαλιασεις και να τους πεις 'ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΓΟΝΕΙΣ. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΝΑΤΕ Ο,ΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ , ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ' )
μην πεσεις λοιπον στην παγιδα της προσκαιρης οργης...
ηΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...
ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ...
ΣΗΚΩ, ΑΝΑΣΤΗΣΟΥ...
28-01-2011, 02:43 #1252
Εννοειται τους ποναω ρε...εννοειται γαμωτο....ξερεις τι εχουν περασει για να μεγαλωσω εγω?
Σφιγκεται το στομαχι μου και με πιανουν λυγμοι γαμωτο το ξερεις? Το θελω τοσο πολυ να αναστηθω...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πιεσμενα εχω ζησει
συνεχεια με μια πετρα να μου πλακωνει το στηθος
28-01-2011, 02:45 #1253
και μεχρι αυριο να κλαιω δεν θα χω ξεπλυνει ολη την πικρα...
http://www.youtube.com/watch?v=j0pVe...E2A027B57567B0
28-01-2011, 02:46 #1254
ξερεις ποσο αναγκη το ειχα αυτο το κλαμα?
28-01-2011, 02:47 #1255
σταματα μαρθα βουρτση!αντε ολα καλα θα πανε,εισαι σε καλο δρομο!εγω σου εχω εμπιστοσυνη,σε πιστευω!
καληνυχτα τζιμ,παιδια να εχετε καλο ξημερωμα.
28-01-2011, 02:48 #1256
Θελω τη ζωη μου πισω
κι αν ησουν εδω τωρα θα εκλαιγα και θα σε αγκαλιαζα....
και τωρα κλαιω...πολυ βαθια
28-01-2011, 02:49 #1257
28-01-2011, 02:52 #1258
Ερμ, συγνώμη που θα χαλάσω το πάρτι και σεβόμενος και διασκεδάζοντας λιγάκι με τις παρεμβάσεις του εσωτερική δύναμη, τίποτα δεν θα αλλάξει.
Δυστυχώς νομίζω ότι και πάλι θα πρέπει να στηριχτείς στους γονείς σου γιατί πρέπει να σου πληρώσουν ειδικό και να πηγαίνεις. Η δύναμη της αδράνειας είναι τεράστια και δεν θα σπάσει το απόστημα από μερικές γραμμές σε ένα φόρουμ. Αύριο θα κάνεις τα ίδια φίλε μου. Αν θες σοβαρά να ξεκολλήσεις χρειάζεται παρέμβαση, κι είναι ωραίο που η φλόγα άναψε αλλά πρέπει να ανάψεις πολλά κεριά παράλληλα. Και μπορείς.
Συμφωνώ με εσωτερική δύναμη ότι υπάρχουν ακόμα και παντρεμένοι με μυαλουδάκια σαν μικρά παιδιά, από την άλλη, όχι δεν βλέπω κανένα ονόρε στα "ρεμάλια". Δεν χρειάζεται να γίνεις τέτοιος για να βγάλεις γκόμενα. Έλεος :)
Καταλαβαίνω πως το λέει ο εσωτ. αλλά επισημαίνω. Μη πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο.
28-01-2011, 02:52 #1259
Ξερεις κατι?
Τους εχω πατησει τον λαιμο τους ανθρωπους με τις μαλακιες μου...ολοι υπεφεραν απο μενα...
δεν υπαρχει δικαιολογια....εφταιξα και το πληρωνω
και την αγαπη τους δεν την αξιζω...
Ολους τους καταπιεζα...ειχα καλους φιλους που ενδιαφεροντουσαν για μενα...ειχα κοπελες μου νε νοιαστηκανε...ολα τα αφησα με τον κωλοχαρακτηρα μου
ας με βλεπει ολη η ελλαδα τωρα να κομματιαζομαι....μου αξιζει...δεν εχω να κρυψω κατι...
μου ρχεται να τα πω ολα παντου...φοβηθηκα τη ζωη και αν και εζησα στην αθηνα 5μιση χρονια στην ουσια απ το σπιτι μου δεν εφυγα ποτε...
28-01-2011, 02:54 #1260