αγαπαω δελφινι και θελω να μου δειξει πωσ κολυμπαει στο νερο
γιατι εγω δεν ξερω πολλα απο κολυμπι
Printable View
αγαπαω δελφινι και θελω να μου δειξει πωσ κολυμπαει στο νερο
γιατι εγω δεν ξερω πολλα απο κολυμπι
Αυτό πριν πόσα χρόνια σου συνέβη?
Αρκετα με αυτο το θεμα εγινε καλως η κακως αλλα τωρα ανηκει στο παρελθον σου.Γελα,τραγουδα,χορευε,βγ ες εξω και περνα καλα,διασκεδαζε πες αλλα θεματα να συζητησουμε.
Αυτος ο δολιος ο γκομενος θα εχει πεθανει απο το λοξυγκα!! Ποσο τον λυπαμαι!!
Εμενα με κολλουσε μια γκομενα της φιλης μου..μετραει?
Δελφινι δεν αρκει να πεις το ονομα της μαμας σου πρεπει να πεις και το δικό σου το πραγματικο όνομα αφού δεν σε λένε Ολγα και σε λένε αλλιώς.Διαφορετικά δεν θα πιασει το ξεμάτιαγμα και δεν θα μπορείς να γίνεις ξανα ελαφριά και να πετάξεις.Θα μπορείς όμως να πιεις redbul για να βγάλεις φτερά η να φορεσεις σερβιεττες με φτερά κατευθειαν.
Είμαι καθυστερημένη δεν ξέρω τι να κάνω για να βγω από το αδιέξοδο και την μιζέρια. Ότι δεν θα παντρευτώ είναι σίγουρο αλλά δεν ζω και ευτυχισμένη. Είμαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι όλη μέρα και τρώω σαν το βόδι και παχαίνω. Ποιος φυσιολογικός άνθρωπος τα κάνει αυτά; Δεν το περίμενα αυτό από μένα ότι θα έβγαινα τέτοιο αγγούρι. Τρώω και κοιμάμαι όλη την μέρα και δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα.
ο τροπος που χρησημοποιεις τον λογο, δειχνει οτι δεν εισαι καθυστερημενη.
απλα εισαι μαζοχα και δεν αγαπας τον εαυτο σου.
Είμαι καθυστερημένη γιατί έχω καταφέρει να βρεθώ σε αδιέξοδο : θα μείνω γεροντοκόρη και δυστυχισμένη για μια ζωή δεν μπορώ να κάνω τίποτα όλοι γελάνε και εγώ κλαίω
Το θέμα είναι ότι βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση κολλημένη εδώ και χρόνια. Όλοι ζουν και βασιλεύουνε και εγώ κλαίω κάθε μέρα μέσα στην απογοήτευση και την μιζέρια και δεν μπορώ να βγω από αυτήν την κατάσταση να χαρώ και να χαρούνε και οι γονείς μου μαζί μου. Είμαι μια συμφορά που πάει την ζωή της από το κακό στο χειρότερο. Δεν μπορώ να κάνω ούτε τα απλά πράγματα που κάνει όλος ο κόσμος που παντρεύεται βρίσκει δουλειά και έτσι το βλέπω να πηγαίνει και δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Θα βλέπω τους άλλους να προοδεύουνε και εγώ θα τους κρατάω το φανάρι μέσα στην ζήλια και την κακία. Και είχανε έρθει βολικά όλα στην ζωή μου τόσο ωραία ήμουνα όμορφη και όλοι ήτανε στα πόδια μου και εγώ τα έριξα όλα μια κλωτσιά γιατί δεν έχω μυαλό και ζω στην μιζέρια. Δεν με κόβει να ζω να ευτυχισμένη είναι γεγονός. Έχω κολλήσει στο γεγονός ότι πριν 20 χρόνια έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και δεν λέω να ξεκολλήσω. Αυτή όταν πάμε στην εκκλησία δεν μου μιλάει μου λέει ένα μόνο γεια και ζει και βασιλεύει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά της και εγώ μιζεριάζω και καταθλίβομαι. Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω την ζωή μου; Δεν ξέρω και τι μπορώ να κάνω.
Το 2013 έγραψε πως το περιστατικό με τον γκόμενο συνέβη πριν 12 χρόνια.(2013-12=2001)Δηλαδή το 2001.Quote:
2013:Οταν ήμουν 24 χρονών πριν 12 χρόνια συνέβη το εξής περιστατικό που δεν μπορώ να το ξεπεράσω ακόμη λόγο τύψεων:
Xθες που την ρώτησα,μου απάντησε πως το περιστατικό συνέβη πριν 20 χρόνια.Άρα λέει ότι συνέβη το 1995!(2015-20=1995)
http://s21.postimg.org/6dtm5q5rr/delfini.jpg
Άρα μιλάμε για 6 χρόνια διαφορά στα λεγόμενα της!Κλασικό φαινόμενο τρολιάς,που από τα πολλά ψέμματα,στο τέλος μπερδεύονται και οι ίδιοι/ίδιες!