H μαμά μου λέει ότι οι παλαιοημερολογίτες δεν με κάνουνε παρέα γιατί είμαι χειρότερη από αυτούς.
Printable View
H μαμά μου λέει ότι οι παλαιοημερολογίτες δεν με κάνουνε παρέα γιατί είμαι χειρότερη από αυτούς.
Ε ναι πολύ πιθανό να συμβεί για την κάθε κοπέλα, αλλά εσύ τι θες να δείξεις με αυτό?
Τις πουτ@νες στην ψυχή να φοβάσαι , συγγνώμη και για την έκφραση, όχι τις άλλες που τις αποκαλεί ανήθικες η κοινωνία γιατί έχει τους δικούς της κανόνες.......
Εγώ αυτό είχα να πω μόνο......δηλαδή η φίλη της δελφίνι μπορεί να μην υπήρξε και τόσο θύμα της , αναλόγως τους ανθρώπους πάντα..........
To μαύρο πρόβατο προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην ομάδα καθώς η ύπαρξή του θίγει θέματα συλλογικής ταυτότητας. Στην πραγματικότητα, το μαύρο πρόβατο εμφανίζεται όταν η ομάδα δείχνει την προτίμησή της προς κάποια μέλη, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την δυσαρέσκειά της προς άλλα. Ο ρόλος αυτός δηλαδή χαρακτηρίζεται από μία πόλωση ανάμεσα στα «καλά» μέλη και το «κακό» μέλος.
http://psyhismos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_24.html
Οτι λετε χαζομαρες εκ του ασφαλους.
Και συ πουτανες θα τις ελεγες αν πηγαιναν με τον δικο σου.Quote:
Τις πουτ@νες στην ψυχή να φοβάσαι , συγγνώμη και για την έκφραση, όχι τις άλλες που τις αποκαλεί ανήθικες η κοινωνία γιατί έχει τους δικούς της κανόνες.......
Εγώ αυτό είχα να πω μόνο......δηλαδή η φίλη της δελφίνι μπορεί να μην υπήρξε και τόσο θύμα της , αναλόγως τους ανθρώπους πάντα..........
Με τους αντρες των αλλων εισαι large,οπως η Νοβια.
Οι γενικεύσεις είναι φασίζουσες σε κάθε περίπτωση είτε είσαι απο την πλευρά του «θύτη», είτε του «θύματος». Κάθε περίπτωση κρίνεται εξατομικευμένα. Σε όλους μας έχουν συμβεί διάφορα. Προσωπικά δεν θα την έπεφτα ποτε σε άντρα φίλης μου γιατί μ' αρέσει και θεωρώ ότι μπορώ να έχω/κάνω τις προσωπικές μου επιλογές. Χάθηκαν οι άντρες;; Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί να σου σκάσει έρωτας χωρις να το θέλεις -αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά αλλά συμβαίνει- και να μην ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Απο εκεί και πέρα μια γυναίκα που κατέστρεψε τη μιση ζωή της απο τύψεις για μια ξεπέτα π...να και ανήθικη δεν την λές.
Ναι δίκιο έχεις, το πιο πιθανό θα ήταν να την έλεγα πουτ@να , τώρα όμως που δεν έχει συμβεί σε εμένα ας είμαι αντικειμενική , ότι δηλαδή μπορεί η δελφίνι να μην είναι η πουτ@να της υπόθεσης..........και να είναι η άλλη!!!!! Κατανοητό ελπίζω........Μίλησα για την ηθική της κοινωνίας ως τρίτο άτομο, όχι τι θα έλεγα εγώ αν ήμουν η φίλη της δελφίνι............
Πάντως εγώ με τους παλαιοημερολογίτες πέρασα ένα δράμα με όλα αυτά που συνέβησαν εκεί μέσα!!! Η μαμά μου λέει είναι καλοί άνθρωποι οι παλαιοημερολογίτες και ότι τους ζηλεύω και δεν μπορώ να τους φτάσω και ότι είμαι χειρότερη από αυτούς για αυτό δεν με κάνουνε παρέα κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα με τον χειρότερο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αρρωσταίνω όταν πηγαίνω στην εκκλησία.
ρε δελφινι δεν γινεται..πραγματικα δεν γινεται λες τα ακριβως τα ιδια εδω και 500 ποστ....πραγματικα απορω με τα ατομα που σ απαντανε...δλδ ελεος....
δεν το βλεπεις οτι επαναλαμβανεσαι?
επιτελους πορχωρα μπροστα περασαν τα χρονια πια
Πάντως οι γονείς μου κάνανε δυο παιδιά τζιμάνια το ένα έμπλεξε με τα ναρκωτικά (τώρα βέβαια είναι μια χαρά) και το άλλο έμπλεξε με τους παλαιοημερολογίτες. Τουλάχιστον εγώ θα έπρεπε να ήμουνα καλή. Τι ήθελα και έμπλεκα??? :(