Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 109 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 1630
    Senior Member
    H μαμά μου λέει ότι οι παλαιοημερολογίτες δεν με κάνουνε παρέα γιατί είμαι χειρότερη από αυτούς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    H μαμά μου λέει ότι οι παλαιοημερολογίτες δεν με κάνουνε παρέα γιατί είμαι χειρότερη από αυτούς.
    ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μια γυναικα δεν μπαινει ποτε ως τριτο προσωπο στη σχεση που εχει μια φιλη της απο ανιδιοτελεια.Δεν υπαρχει καλο κερατο και κακο.Ουτε ειναι αβουλο ον για να παρασυρεται.

Δεν εχεις λογικο επιχειρημα,απλως η δελφινι πηγε με τον συντροφο αλλης,οχι με τον δικο σου,για αυτο το παιζεις λαρτζ.

Αν πηγαινε με δικο γκομενο θα την ειχες ξεμαλλιασει.
    Ε ναι πολύ πιθανό να συμβεί για την κάθε κοπέλα, αλλά εσύ τι θες να δείξεις με αυτό?
    Τις πουτ@νες στην ψυχή να φοβάσαι , συγγνώμη και για την έκφραση, όχι τις άλλες που τις αποκαλεί ανήθικες η κοινωνία γιατί έχει τους δικούς της κανόνες.......
    Εγώ αυτό είχα να πω μόνο......δηλαδή η φίλη της δελφίνι μπορεί να μην υπήρξε και τόσο θύμα της , αναλόγως τους ανθρώπους πάντα..........

Senior Member
    To μαύρο πρόβατο προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην ομάδα καθώς η ύπαρξή του θίγει θέματα συλλογικής ταυτότητας. Στην πραγματικότητα, το μαύρο πρόβατο εμφανίζεται όταν η ομάδα δείχνει την προτίμησή της προς κάποια μέλη, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει την δυσαρέσκειά της προς άλλα. Ο ρόλος αυτός δηλαδή χαρακτηρίζεται από μία πόλωση ανάμεσα στα «καλά» μέλη και το «κακό» μέλος.
    http://psyhismos.blogspot.gr/2011/11/blog-post_24.html

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ
    χαχαχαχαχαχαχα Novia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by cube View Post
    Ε ναι πολύ πιθανό να συμβεί για την κάθε κοπέλα, αλλά εσύ τι θες να δείξεις με αυτό?
    Οτι λετε χαζομαρες εκ του ασφαλους.

Τις πουτ@νες στην ψυχή να φοβάσαι , συγγνώμη και για την έκφραση, όχι τις άλλες που τις αποκαλεί ανήθικες η κοινωνία γιατί έχει τους δικούς της κανόνες.......
    Εγώ αυτό είχα να πω μόνο......δηλαδή η φίλη της δελφίνι μπορεί να μην υπήρξε και τόσο θύμα της , αναλόγως τους ανθρώπους πάντα..........
    Και συ πουτανες θα τις ελεγες αν πηγαιναν με τον δικο σου.
    Με τους αντρες των αλλων εισαι large,οπως η Νοβια.

Senior Member
    Οι γενικεύσεις είναι φασίζουσες σε κάθε περίπτωση είτε είσαι απο την πλευρά του «θύτη», είτε του «θύματος». Κάθε περίπτωση κρίνεται εξατομικευμένα. Σε όλους μας έχουν συμβεί διάφορα. Προσωπικά δεν θα την έπεφτα ποτε σε άντρα φίλης μου γιατί μ' αρέσει και θεωρώ ότι μπορώ να έχω/κάνω τις προσωπικές μου επιλογές. Χάθηκαν οι άντρες;; Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί να σου σκάσει έρωτας χωρις να το θέλεις -αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά αλλά συμβαίνει- και να μην ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Απο εκεί και πέρα μια γυναίκα που κατέστρεψε τη μιση ζωή της απο τύψεις για μια ξεπέτα π...να και ανήθικη δεν την λές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    χαχαχαχαχαχαχα Novia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Η μανούλα την έχει κάνει τη ζημιά να 'ξες!

Senior Member
    Η μανούλα την έχει κάνει τη ζημιά να 'ξες!
    εννοειταιιιιιιιιιιιιιι !!!

Senior Member
    Οι γενικεύσεις είναι φασίζουσες σε κάθε περίπτωση είτε είσαι απο την πλευρά του «θύτη», είτε του «θύματος». Κάθε περίπτωση κρίνεται εξατομικευμένα. Σε όλους μας έχουν συμβεί διάφορα. Προσωπικά δεν θα την έπεφτα ποτε σε άντρα φίλης μου γιατί μ' αρέσει και θεωρώ ότι μπορώ να έχω/κάνω τις προσωπικές μου επιλογές. Χάθηκαν οι άντρες;; Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ γιατί μπορεί να σου σκάσει έρωτας χωρις να το θέλεις -αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά αλλά συμβαίνει- και να μην ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Απο εκεί και πέρα μια γυναίκα που κατέστρεψε τη μιση ζωή της απο τύψεις για μια ξεπέτα π...να και ανήθικη δεν την λές.
    Πέστα γλυκιά μου!!!

Senior Member
    Δεν πάει να με πει ότι θέλει αυτή. Δεν κοιτάει το δοκάρι που έχει στα μάτια της??? Ποσώς με ενδιαφέρει η γνώμη της!!! Άλλωστε ******* εγώ δεν είμαι!!!

Banned
    Οτι λετε χαζομαρες εκ του ασφαλους.

Ναι δίκιο έχεις, το πιο πιθανό θα ήταν να την έλεγα πουτ@να , τώρα όμως που δεν έχει συμβεί σε εμένα ας είμαι αντικειμενική , ότι δηλαδή μπορεί η δελφίνι να μην είναι η πουτ@να της υπόθεσης..........και να είναι η άλλη!!!!! Κατανοητό ελπίζω........Μίλησα για την ηθική της κοινωνίας ως τρίτο άτομο, όχι τι θα έλεγα εγώ αν ήμουν η φίλη της δελφίνι............

Senior Member
    Πάντως εγώ με τους παλαιοημερολογίτες πέρασα ένα δράμα με όλα αυτά που συνέβησαν εκεί μέσα!!! Η μαμά μου λέει είναι καλοί άνθρωποι οι παλαιοημερολογίτες και ότι τους ζηλεύω και δεν μπορώ να τους φτάσω και ότι είμαι χειρότερη από αυτούς για αυτό δεν με κάνουνε παρέα κανείς δεν θέλει να κάνει παρέα με τον χειρότερο. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αρρωσταίνω όταν πηγαίνω στην εκκλησία.

Senior Member
    ρε δελφινι δεν γινεται..πραγματικα δεν γινεται λες τα ακριβως τα ιδια εδω και 500 ποστ....πραγματικα απορω με τα ατομα που σ απαντανε...δλδ ελεος....
    δεν το βλεπεις οτι επαναλαμβανεσαι?
    επιτελους πορχωρα μπροστα περασαν τα χρονια πια

Senior Member
    Πάντως οι γονείς μου κάνανε δυο παιδιά τζιμάνια το ένα έμπλεξε με τα ναρκωτικά (τώρα βέβαια είναι μια χαρά) και το άλλο έμπλεξε με τους παλαιοημερολογίτες. Τουλάχιστον εγώ θα έπρεπε να ήμουνα καλή. Τι ήθελα και έμπλεκα??? :(

Page 86 of 109 FirstFirst ... 3676848586878896 ... LastLast