ΤΕΤΗ
τώρα το είδα. Χρόνια πολλά και από μένα, ότι επιθυμείς και εύχομαι στα επόμενα γεννέθλια μοντέλο!!!!!
Printable View
ΤΕΤΗ
τώρα το είδα. Χρόνια πολλά και από μένα, ότι επιθυμείς και εύχομαι στα επόμενα γεννέθλια μοντέλο!!!!!
Δεν ξερω αν τη λενε if η οπως αλλιώς τη λένε... Εγώ ζούσα έτσι και όντως εκείνη την περιοδο (πριν 3 χρονια) είχα αδυνατίσει πάρα πολύ... Δηλαδή το πρωι ξυπναγα 12 ετρωγα πρωινο 1 μεσημεριανο 3 απογευματινο 6 και βραδινο 8 και μετα καφεδες, ποτα, clubs και τιποτα αλλο. Βεβαια εκανα και διαιτα, αλλα επειδη ετρωγα καθε 2 ωρες δεν πειναγα καθολου, ισα ισα... Τωρα που σηκωνομαι 6 και κοιμαμαι 1-2. Ειμαι ολη μερα στην πεινα....
ετσι κ γω νυφιτσα μου, την εκανα απο σποντα σαν φοιτητρια, κ ετρωγα τοτε ο,τι ναναι, ετοιματζηδικες μακαροναδες, πιτσες κ δε συμμαζευεται...
σαλατα κ φρουτα δεν ηξερα τι θα πει. Κι ομως ημουν κουκλαρα ρε γμτ
Τελοσπαντων
ναναι καλα η φορτυ που μας εδειξε τη διατροφη,
οταν αυτο που καποτε εκανες τυχαια κ ησουν πιο αδυνατη ανακαλυπτεις οτι αποτελει συγκεκριμενο τροπο διατροφης
παιρνεις δυναμη κ το κανεις σωστα κ πιο αποτελεσματικα.
Και με οδηγιες χρησης χεχεεχ
Λοιπον, ξεκινησα την προηγουμενη Τριτη(και 13-σημαδιακη ημερομηνια) 84.6 και σημερα με εδειξε 83. Αλλα το κυριοτερο, χωρις να εχω στερηθει τιποτα και χωρις να νιωθω οτι κανω διαιτα. Πραγματικα νομιζω πως αυτο μπορω να το συνεχισω επ αοριστον!
Quote:
Originally posted by Danai20
ΤΕΤΗ
Σ' ευχαριστω πολυ κουκλα μου, να εισαι καλα!:)
μπραβο τελεια! ειμαστε μαζι σε κιλα πια!Quote:
Originally posted by forgetful
Λοιπον, ξεκινησα την προηγουμενη Τριτη(και 13-σημαδιακη ημερομηνια) 84.6 και σημερα με εδειξε 83. Αλλα το κυριοτερο, χωρις να εχω στερηθει τιποτα και χωρις να νιωθω οτι κανω διαιτα. Πραγματικα νομιζω πως αυτο μπορω να το συνεχισω επ αοριστον!
ομως δε θα με περασεις αρχισα κ γω παλι νηστειες apo xthes κ προσπαθω να μη τρωω βλακειες, την περισσοτερη ωρα :D
Αποψε κι εγω νηστεια κοριτσια.
(αλλιως πως θα χασω τη χθεσινοβραδινη σουπερ σοκολατινα!?!)
8 το αργοτερο θα εχω τελειωσει το βραδυνο μου.
Παρασκευη πρωι εχω ζυγισμα στην διαιτολογο.
μρπαβο κ γω μαζι...
τελευταιο γευμα τωρα!
εφαγα παλι βλακειες καλα ναπαθω
Κι εγω σημερα εφαγα ολο βλακειες, σταματαω τωρα, αλλιως μου φαινεται badgirl μια που θα σε φτασω και μια που θα σε κοιταω με τα κυαλια! Αντε, νυφουλα το Σαββατο, ζηλευωωωω! Την προετοιμασια του γαμου δε θα θελα να την ξαναπερασω, αλλα η μερα εκεινη...ολα τα λεφτα!
Καλημερα κοριτσια της If...εχω μπει κι εγω σιγα σιγα στην παρεα σας γιατι πραγματικα αυτο το ειδος διατροφης μου ταιριαζει και βλεπω αποτελεσμα.
Τελικα αυτο που λεγατε παραπανω, οτι τυχαια το κανατε παλιοτερα και εισασταν fit , ισχυει και για μενα. Φοιτητριουλα εκανα πολυωρες νηστειες, εν αγνοια μου φυσικα , και ημουν μια χαρα.
Και αυτο που εχω παρατηρησει τελευταια ειναι οτι κατι τετοιο κανουν και τα αδυνατα ατομα κι ας νομιζουμε εμεις οτι τρωνε πολυ και δεν παχαινουν. Ενταξει υπαρχει και αυτη η "τυχερη" κατηγορια, αλλα γενικα αυτοι που ειναι αδυνατοι δεν εχουν στο νου τους ολη την ωρα το φαγητο, οπως εμεις που αντιμετωπιζουμε προβλημα με το βαρος μας. Τρωνε οταν πραγματικα πεινασουν μεχρι να χορτασουν και τερμα.
Και θεωρω οτι η διατροφη if ειναι ενας καλος τροπος να αποκτησει κανέις δια παντος καλές συνηθειες στη διατροφη του.
Καλη δυναμη σε ολους μας.
DALIA εγω μεχρι στιγμης ειμαι ενθουσιασμενη με την ιφ. Το γεγονος οτι δεν περιστρεφεται ολη μου η μερα γυρω απο το φαι, συν το οτι τρωω οτι θελω, ειναι για μενα λυτρωτικο. καλη αρχη και καλη συνεχεια!
geia sas filenadesssssssss
γυρισα!!!
Καλωσηρθες Νταλια!
forgetful ποσοδικιο εχεις! τωρα μολις γυρισαμε απομηνα του μελιτος κειναι περιεργα!
του κοσμου οι δουλειες, νεο σπιτι, νεες συνηθειες, απειρα δωρα, ενας χαμος!
μου λειψατε παραπολυ!!
φυσικα στομηνα του μελιτος (που ηταν απροσμενος) εφαγα οτι χαζους συνδιασμους μπορειτε να φανταστειετε. ΜΕγαλες ποσοτητες φαγητου,
αμφιβολου ποιοτικα, συχνα γευματα κ γλυκα, ειχε πεσει τρελη πεινα αφου ημουν αδιαθετη κ ενιωθα χαλαρη κ εφαγα πολυ...
Για νηστειες δε τοσυζητω, ετρωγα ολο το 24ωρο οποτε δεν εκανα.
Τωρα ομως ακριβως επειδη ειναι δυσκολη φαση που τη μια θα μαγειρευω την αλλη θα τρωω ο,τι βρω απο πεθερα/μαμα,
αρχιζω νηστειες με τρελα να σωθω...
Πρεπει ναχω τριμπησει εναδικιλο οπως με κοβω. Αυριο ζυγισμα κ αρχιζω νηστειες κ οσο μπορω εγκρατεια!\
για ασκηση δε το συζητω, με τοσο τρεξιμο αν δε πεσω κατω θαναι θαυμα...
MKEH μου που εισαι? τωρα ειδα το μηνυμα σου κατω απο το τικερ κ χαρηκα!
αντε ναχω παρεουλα.
Ποια αλλη κανει βραδυνες νηστειες? Πως τα πατε κοριτσια?
Σκεφτομαι ναρχισω να κανω ανελλιπω νηστειες, εστω 14ωρες, ομως καθε βραδυ οχι οποτε τυχει, αλλιως δε τις κραταω.
Απλα οκ αν τυχει μια μερα να φαω βραδυ ή να πιω δε πειραζει, να μην ειναι ο κανονας ομως!
Προς το παρον ειναι λιγο δυσκολο να υπολογισω με ακριβεια ποτε με βολευει ναναι το τελευταιο κ το πρωτο γευμα ωστε να βγει νηστεια,
ολα του γαμου δυσκολα! Θα προσαρμοστω που θα παει!
Αυριο ζυγισμα κ αρχιζω προθερμανση αποψε!
bad καλωσηρθες!!να ζησετε ευτυχισμενοι!!!καλοι νεοι αγωνες!!!
φχαριστω κουκλιτσα! και στα δικα σου :D
πως πας με τον αγωνα του τσιγαρου εσυ?