Πότε θα το έχεις κοντά σου τελικα?
Printable View
Μια φορά είχε βρει μια συνάδελφος ένα κουταβάκι ενώ έρχονταν στο γραφείο και το κρατήσαμε σ' έναν χώρο του κτιρίου μέχρι να του βρούμε σπίτι και του πήγα ένα λούτρινο ζωάκι να έχει παρέα αλλά το πήρε κι άρχισε να το κουνάει πέρα δώθε να το ξεσκίσει... Οπότε το πήρα πίσω και του αγόρασα ειδικό παιχνίδι να ξεθυμαίνει...
Τελικά βρήκε σπιτάκι σε μια οικογένεια που είχε πεθάνει το σκυλί τους και τα παιδάκια έκλαιγαν κι έτσι πήραν τον Πάμπλο όπως τον ονομάσαμε όσο έμεινε μαζί μας...
Θα βαλουνε λεει τους υποψηφιους της θετικης κατευθυνσης να δινουν ιστορια. Καθαρη παπαγαλια δλδ.
Συνήθως αλλοιώνουν την ιστορία /πρόβλημα τους για μην τυχόν τους αναγνωρίσει κάποιος που το ξέρει ή τους ξέρει, αλλά δεν το αλλοιώνουν επί της ουσίας διότι προφανώς θα πάρουν λάθος απαντήσεις. Τώρα το να γράφει κάποιος εδώ ολόκληρη ψεύτικη ιστορία αυτό από μονο του είναι ψυχοπάθεια.
Δεν αποκλείω κάποιοι να απαντάνε με τρόπο ειρωνικό διπλωματικά για να σπάνε πλάκα με κάποιον που εκθέτουν με ειλικρίνεια το πρόβλημα τους, που είναι ο εαυτός τους δλδ, διότι κι εδώ με τον πολλή καιρο τα προφίλ μεταξύ τους γνωρίζονται, δλδ ξέρεις ήδη τι χαρακτήρα και τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζει κάποιος μέσα από τα γραφόμενα του. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί, παλιοί εννοείται που πιθανόν να το παίζουν μια χάρα (δικαίωμα τους βέβαια) ενω πιθανόν να έχουν κι αυτοί τα δικά τους. Ίσως και κάποιοι να επανήλθαν με νέα προφίλ, κάτι ανάλογο με το θρεντ "τι σκέφτεσται" που έκλεισε και ξανάνοιξε τρεις φορες. Νοείται ότι υπήρξαν και καυγάδες που έκλεισαν με παρέμβαση της διαχείρισης.
Το να συμβουλεύεις εδω δεν απαιτείται να έχεις γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλεύεις με βάση βιωματα, εμπειρια κι επιπεδο αντίληψης σου και κατανόησης.
Να αλλάξεις την ιστορία σου για προσωπικούς λόγους και για να μην φανεί η ταυτότητα σου το καταλαβαίνω.. Το να φτιάξεις μια ιστορία απλά και μόνο για να πάρεις προσοχή, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο είναι μεγάλο φάουλ.. Πόσο μάλλον όταν αυτή η ιστορία ανοίγει πληγές άλλων και είναι αυτοί που έτρεξαν να σε βοηθήσουν..
Ανοίξεις ή όχι θέμα για να γράψεις την ιστορία σου για μένα είναι το ίδιο. Με τις απαντήσεις που δίνουμε δείχνουμε και τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τι κουβαλάμε χωρίς να γράψουμε πριν την ιστορία μας.
Σωστός...
Στο παρελθόν είχα εντοπίσει φτιαχτές ιστορίες, όμως έβγαζαν μάτι για κάποιον έχει πείρα του φόρουμ, αν και κάπως προχειρογραμμένες με σκοπό όμως να ενοχλήσουν άτομα που σύχναζαν εδώ εν σχέσει με θέμα που βασικά αντιμετωπιζαν που για κάποιους άλλους εδω (προφανώς αυτοι ναι που γράφαν την ιστορία) φαινόταν γελοίο.
Όμως το να φτιάξει κάποιος ολόκληρη ιστορία πρέπει να ναι μεγάλος παραμυθάς και νοείται γράφει, όπως και στην πιο πάνω περίπτωση, υπό άλλο προφιλ ως πρωτοεμφανιζόμενος. Τι να κερδίσει? .... μόνο προσοχή, ίσως και να ψαρέψει απαντήσεις για κάτι στο οποίο τον ενδιαφέρει ή για να δει αντιδράσεις κάποιων. Είτε δολιότητα είτε κάποια ιδιόμορφη ψυχοπάθεια έχει τετοιο άτομο.
Εμένα δεν μου λείπει τέτοια αγκαλιά διότι ουδέποτε είχα αγκαλιά όπως την ονειρευόμουν/μαι. Οπότε το θέμα μου είναι αδιάφορο εκτός κι αν αφήσω τη φαντασία μου να φτιάξει ονειρικές καταστάσεις οπότε όμως η έλλειψη είναι μόνο εντός της φαντασιας.