η πρόθεσή μου ήταν κι είναι να βοηθήσω, ακόμα κι αν έγινα χωρίς να το θέλω δυσάρεστη, όμως αφού βαρέθηκες..,
δεν πρόκειται να σου ξαναπώ κάτι, αν και λυπάμαι πολύ γι' αυτήν την εξέλιξη, που δεν την περίμενα ειλικρινά!
Printable View
Σέλντον δεν νομίζω οτί θα έπρεπε να πάρει τέτοια έκταση το θέμα γιατί όντως η Μαρκέλα ήθελε να βοηθησει έστω και αποτυχημένα για σένα. Θα έπρεπε ωστόσο να αναγνωριστεί και αν όντως δεν το διέκρινες πιστεύω οτί τώρα σου το διευκρίνησε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εκφράζεται διαφορετικά γι αυτο σέβομαι και εσένα αλλά και την Μαρκέλα αλλά πιστέυω οτί υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αντί να χτυπάμε τους ανθρωπους σαν να είναι σάκοι του μποξ δεν νομίζεις? Τέλος πάντων...
μου λειπει παλι πολυ ο χειμωνας. δεν ειναι οτι στενοχωριεμαι μ'αυτο, απλα μου λειπει και θα ηθελα να παραμεινει κι αλλο. ειναι η περιοδος προ-χριστουγεννων που εχω κολλησει γιατι ηταν τελεια. δε θελω να ερθει το καλοκαιρι και ο καλος καιρος και η ζεστη κι ολοι οι μαλακες να μαλακιζονται στη παραλια και γενικοτερα.
τα γενεθλια σου ειναι αναμεσα στο ταυρο και στον διδυμο, τελευταια μερα του ενος πρωτη του αλλου. τι απ'τα δυο εισαι τελικα ?
Μου λείπει η αγκαλια , ειμαι μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βλέπω τηλεωραση , αλλα δεν μπορω , θελω αυτο το απλο το μαγικό που κάνει την καρδια μου να ειναι καλα .
ακριβώς αυτό που είπες. είμαι πάνω στο μεταίχμιο και άρα είμαι Ταύρος - Δίδυμοι, με ωροσκόπο Τοξότη. πιάσ' τ' αβγό και κούρευτο τώρα. ακόμα και η Λ. Πατέρα θα αυτοκτονούσε με τέτοιο συνδυασμό! :D
(μη τολμήσει κανένας και πατήσει το κουμπάκι για αναφορά, γιατί δεν είπα πως θα αυτοκτονήσω! έτσι?)
..χαχα! Τελικά όλοι στο παραπέντε του ΚΑΤΙ-ΚΑΠΩΣ-ΚΑΠΟΤΕ είμαστε
Εγώ ξύπνησα 11 ώρες πρίν τον λέοντα
(Πάντως δέν σκέφτομαι να αποδημίσω σύντομα ...χεχεχε)
όχι μπρέ
Στο λίνκ έβαλα τον υποτιθέμενο ζωηρό λέοντα σε τέζα βερσιόν και τον κάβουρα να πετάγεται από τις στάχτες ...χαχαχα!
Άμα θέτε ακρίβεια πατίστε εδώ
με ρωτανε πολλοι γιατι δε παω γυμναστηριο να ξαναβρω την υγεια μου και να ειμαι πιο γαμηστερος απ'οτι ειμαι. ειμαι αρνητικος στο ολο θεμα γυμναστηριο, οχι γιατι πληρωνω και δεν εχω να δωσω 30 ευρω, αλλα γιατι το βλεπω σαν αγγαρεια κατι που πρεπει να γινει για να χαρουν τα κοριτσακια, κι επειδη δε γουσταρω πολυκοσμια μεσα σε κλειστο χωρο, συν οτι δεν εχω καμια παρεα να πηγαινω. εκτος του οτι κουραζομαι και μονο στη σκεψη, ετσι κι αλλιως προτιμουμε τις χοντρουλες, με βυζια με-γαλα! ομως εδω στο ελλαδισταν που πλεον πειναει ο κοσμος ολες ειναι αδυναμες και το καναν μοδα και το περηφανευονται. κι εγω οπως παντα δεν ακολουθω ποτε τη μοδα, οποτε προτιμω να ειμαι οπως ειμαι με μια βυζαρου διπλα μου, παρα μια στεκα κοκαλιαρα ντεκαβλε.
κάτσε καλά γιατί θα πατήσω το κουμπάκι... :D (σσσσ... μας παρακολουθούν...) :D :D :D
πατα το δε καταλαβαινω εγω απο απειλες, ποσο μαλλον διαδικτυακες.