Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 837 FirstFirst ... 3676848586878896136186586 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Δεν ήσουν το εξιλαστήριο θύμα, αλλά βαρέθηκα συνέχεια να σ' ακούω ότι φτιάχνω υποθετικά σενάρια, γενικεύω, προβαίνω σε βιαστικά συμπεράσματα και γενικά ότι ζω σε μια πλάνη. Ακόμα και όταν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι μπορεί να έχει συμβεί. Η ισχυρογνωμοσύνη είναι από τα πράγματα που με βγάζουν έξω από τα ρούχα μου. Αν ήταν αδικαιολόγητη η μομφή του, άσε να το κρίνουν οι άλλοι καλύτερα.
    η πρόθεσή μου ήταν κι είναι να βοηθήσω, ακόμα κι αν έγινα χωρίς να το θέλω δυσάρεστη, όμως αφού βαρέθηκες..,
    δεν πρόκειται να σου ξαναπώ κάτι, αν και λυπάμαι πολύ γι' αυτήν την εξέλιξη, που δεν την περίμενα ειλικρινά!

Senior Member
    Σέλντον δεν νομίζω οτί θα έπρεπε να πάρει τέτοια έκταση το θέμα γιατί όντως η Μαρκέλα ήθελε να βοηθησει έστω και αποτυχημένα για σένα. Θα έπρεπε ωστόσο να αναγνωριστεί και αν όντως δεν το διέκρινες πιστεύω οτί τώρα σου το διευκρίνησε. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και εκφράζεται διαφορετικά γι αυτο σέβομαι και εσένα αλλά και την Μαρκέλα αλλά πιστέυω οτί υπάρχουν καλύτεροι τρόποι αντί να χτυπάμε τους ανθρωπους σαν να είναι σάκοι του μποξ δεν νομίζεις? Τέλος πάντων...

Banned
    μου λειπει παλι πολυ ο χειμωνας. δεν ειναι οτι στενοχωριεμαι μ'αυτο, απλα μου λειπει και θα ηθελα να παραμεινει κι αλλο. ειναι η περιοδος προ-χριστουγεννων που εχω κολλησει γιατι ηταν τελεια. δε θελω να ερθει το καλοκαιρι και ο καλος καιρος και η ζεστη κι ολοι οι μαλακες να μαλακιζονται στη παραλια και γενικοτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    μου λειπει παλι πολυ ο χειμωνας. δεν ειναι οτι στενοχωριεμαι μ'αυτο, απλα μου λειπει και θα ηθελα να παραμεινει κι αλλο. ειναι η περιοδος προ-χριστουγεννων που εχω κολλησει γιατι ηταν τελεια. δε θελω να ερθει το καλοκαιρι και ο καλος καιρος και η ζεστη κι ολοι οι μαλακες να μαλακιζονται στη παραλια και γενικοτερα.
    κι εγώ το ίδιο! μάλλον θα φταίνε τα ζώδιά μας που είμαστε "ανάποδοι"!

Banned
    τα γενεθλια σου ειναι αναμεσα στο ταυρο και στον διδυμο, τελευταια μερα του ενος πρωτη του αλλου. τι απ'τα δυο εισαι τελικα ?

Senior Member
    Μου λείπει η αγκαλια , ειμαι μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και βλέπω τηλεωραση , αλλα δεν μπορω , θελω αυτο το απλο το μαγικό που κάνει την καρδια μου να ειναι καλα .
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    ακριβώς αυτό που είπες. είμαι πάνω στο μεταίχμιο και άρα είμαι Ταύρος - Δίδυμοι, με ωροσκόπο Τοξότη. πιάσ' τ' αβγό και κούρευτο τώρα. ακόμα και η Λ. Πατέρα θα αυτοκτονούσε με τέτοιο συνδυασμό!
    (μη τολμήσει κανένας και πατήσει το κουμπάκι για αναφορά, γιατί δεν είπα πως θα αυτοκτονήσω! έτσι?)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Goofy View Post
    ακριβώς αυτό που είπες. είμαι πάνω στο μεταίχμιο και άρα είμαι Ταύρος - Δίδυμοι, με ωροσκόπο Τοξότη. πιάσ' τ' αβγό και κούρευτο τώρα. ακόμα και η Λ. Πατέρα θα αυτοκτονούσε με τέτοιο συνδυασμό!
    (μη τολμήσει κανένας και πατήσει το κουμπάκι για αναφορά, γιατί δεν είπα πως θα αυτοκτονήσω! έτσι?)
    ..χαχα! Τελικά όλοι στο παραπέντε του ΚΑΤΙ-ΚΑΠΩΣ-ΚΑΠΟΤΕ είμαστε
    Εγώ ξύπνησα 11 ώρες πρίν τον λέοντα

(Πάντως δέν σκέφτομαι να αποδημίσω σύντομα ...χεχεχε)
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    ..χαχα! Τελικά όλοι στο παραπέντε του ΚΑΤΙ-ΚΑΠΩΣ-ΚΑΠΟΤΕ είμαστε
    Εγώ ξύπνησα 11 ώρες πρίν τον λέοντα

(Πάντως δέν σκέφτομαι να αποδημίσω σύντομα ...χεχεχε)
    ...εγώ πάλι πάτησα στο link νομίζοντας πως θα βρω επιπλέον πληροφορίες για τους συνδυασμούς των ζωδίων. χαχαχαχα!!!

Senior Member
    ...εγώ πάλι πάτησα στο link νομίζοντας πως θα βρω επιπλέον πληροφορίες για τους συνδυασμούς των ζωδίων. χαχαχαχα!!!
    όχι μπρέ
    Στο λίνκ έβαλα τον υποτιθέμενο ζωηρό λέοντα σε τέζα βερσιόν και τον κάβουρα να πετάγεται από τις στάχτες ...χαχαχα!

Άμα θέτε ακρίβεια πατίστε εδώ
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη είμαι κι εγώ, λες να σημαίνει τίποτα αυτό; Κι αν και δεν είμαι στο μεταίχμιο εγώ είμαι μεταξύ Διδύμου και Καρκίνου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη είμαι κι εγώ, λες να σημαίνει τίποτα αυτό; Κι αν και δεν είμαι στο μεταίχμιο εγώ είμαι μεταξύ Διδύμου και Καρκίνου...
    ...ήμασταν δυοοοοο, γίναμε τρειιιιιις... του ρου ρου ρου (που λέει κι ο mr Bubble)!

Banned
    με ρωτανε πολλοι γιατι δε παω γυμναστηριο να ξαναβρω την υγεια μου και να ειμαι πιο γαμηστερος απ'οτι ειμαι. ειμαι αρνητικος στο ολο θεμα γυμναστηριο, οχι γιατι πληρωνω και δεν εχω να δωσω 30 ευρω, αλλα γιατι το βλεπω σαν αγγαρεια κατι που πρεπει να γινει για να χαρουν τα κοριτσακια, κι επειδη δε γουσταρω πολυκοσμια μεσα σε κλειστο χωρο, συν οτι δεν εχω καμια παρεα να πηγαινω. εκτος του οτι κουραζομαι και μονο στη σκεψη, ετσι κι αλλιως προτιμουμε τις χοντρουλες, με βυζια με-γαλα! ομως εδω στο ελλαδισταν που πλεον πειναει ο κοσμος ολες ειναι αδυναμες και το καναν μοδα και το περηφανευονται. κι εγω οπως παντα δεν ακολουθω ποτε τη μοδα, οποτε προτιμω να ειμαι οπως ειμαι με μια βυζαρου διπλα μου, παρα μια στεκα κοκαλιαρα ντεκαβλε.

Senior Member
    κάτσε καλά γιατί θα πατήσω το κουμπάκι... (σσσσ... μας παρακολουθούν...)

Banned
    πατα το δε καταλαβαινω εγω απο απειλες, ποσο μαλλον διαδικτυακες.