Originally Posted by
Remedy
προσπαθουσε με απανωτες προτασεις να γνωριστουμε, αλλα πριν το αποφασισω, εμαθα τι προβλημα ειχε και γλυτωσα...
μου χτυπησε μεγαλο καμπανακι οταν μου παραπονεθηκε η ιδια, οτι αλλο μελος (πολυ αξιολογο) ενω της υποσχεται συναντηση, δεν το κανει ποτε και την αποφευγει.
εκει, αναρωτηθηκα γιατι ειχε τοση πρεμουρα για γνωριμιες εδω μεσα η "υγιης" επαγγελματιας, με την μηδενικη κοινωνικη ζωη (παντα μονη τριγυρναει) κι αρχισα να το ψαχνω.
τα στοιχεια τα ηθελε ακριβως γι αυτον τον λογο.
επλεκε ενα περιβαλλον 'γνωριμιας", οτι και ακλα, "σχεδον" γνωριζομαστε, η διια ειναι τοσο καμμενη ωστε δεν εχει κανενα προβλημα να δωσει τα στοιχεια της οπουδηποτε. δημιουργει ετσι μια αισθηση ασφαλειας ' ε τι προβλημα να εχει τωρα αυτη, επαγγελματιας ανθρωπος, ανετη, γελαστη, "υγιης"" δεν μπορεις να φανταστεις τι τηαν και τι προβλημα ειχε και τι εκανε εδω μεσα με το καθε προφιλ. με το ενα εψαχνε παρτουζες, με το αλλο εψαχνε πελατες και με το αλλο εψαχνε 'κανονικες" κοινωνικες γνωριμιες.. ακομα τρεχουν οσοι εκαναν το λαθος και την συναντησαν. εχω μιλησει με μερικους απο αυτους.