ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 864
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 864 of 1380 FirstFirst ... 3647648148548628638648658668749149641364 ... LastLast
Results 12,946 to 12,960 of 20693
    Senior Member
    το γραφω εδω, γιατι αρκετα χαλασε το θεμα της κοπελας η γνωστη τρολαρα.

κανεις δεν προσεξε οτι το τρολ που μεχρι τωρα ελεγε οτι η στροφη στην εκκλησια που ειναι αμεμπτη και τουλαχιστον δεν παιρνει λεφτα, ειναι η λυση για την θεραπεια, κι ας παρατησουν οι ασθενεις τις θεραπειες τους , να στραφουν στου παπαδες, ΞΑΦΝΙΚΑ μολις "εμφανιζεται" το χριστιανο τρολ κι αρχιζει να προτεινει διακοπη φαρμακων και στροφη στην εκκλησια, θυμαται ΞΑΦΝΙΚΑ οτι η εκκλησια τα παιρνει,
    εντελως αντιθετα με οτι υποστηριζε μεχρι προτινος, αλλα κατα τα αλλα τα βρισκουν????
    γιατι το σχολιαζω?
    μα γιατι προκειται για το ιδιο τρολ κατα 99,9%
    θαυμαστε:
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    Έ μην υπερβάλουμε κιόλας γέροντα. Δεν έχει δύναμη σαν τα μηδενικά του τραπεζικού λογαριασμού ενός αρχιεπίσκοπου ...ή τις ειδήσεις των 20:00.

Κάποιοι μπερδέψανε την φώτιση στην οποία αναφέρεσαι με ότι γυαλίζει προς το χρυσαφί χρώμα και μάλλον θα πρέπει να αναζητηθούν τα όποια παραδείγματα σε ανθρώπους ταπεινότερους και λιγότερο προσκολλημένους στον υλισμό ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το γραφω εδω, γιατι αρκετα χαλασε το θεμα της κοπελας η γνωστη τρολαρα.

κανεις δεν προσεξε οτι το τρολ που μεχρι τωρα ελεγε οτι η στροφη στην εκκλησια που ειναι αμεμπτη και τουλαχιστον δεν παιρνει λεφτα, ειναι η λυση για την θεραπεια, κι ας παρατησουν οι ασθενεις τις θεραπειες τους , να στραφουν στου παπαδες, ΞΑΦΝΙΚΑ μολις "εμφανιζεται" το χριστιανο τρολ κι αρχιζει να προτεινει διακοπη φαρμακων και στροφη στην εκκλησια, θυμαται ΞΑΦΝΙΚΑ οτι η εκκλησια τα παιρνει,
    εντελως αντιθετα με οτι υποστηριζε μεχρι προτινος, αλλα κατα τα αλλα τα βρισκουν????
    γιατι το σχολιαζω?
    μα γιατι προκειται για το ιδιο τρολ κατα 99,9%
    θαυμαστε:
    Το προσεξα αυτό που λες αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα εδώ μέσα, δεν ξέρω ποιος είναι ποιος.
    Πάντως ο Μ87 κάνει χοντρό μπουλινγκ στην Κύκνο και μαζί με τον καινούργιο καταστράφηκε εντελώς το θέμα της κοπέλας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Το προσεξα αυτό που λες αλλά έχω χάσει λίγο την μπάλα εδώ μέσα, δεν ξέρω ποιος είναι ποιος.
    Πάντως ο Μ87 κάνει χοντρό μπουλινγκ στην Κύκνο και μαζί με τον καινούργιο καταστράφηκε εντελώς το θέμα της κοπέλας.
    ακριβως.
    και τι λογο ειχε το νεο τρολ, να κανει μπουλιγκ στην κυκνο? την ξερει κι απο χθες?
    ΝΑΙ, γιατι ειναι το ιδιο τρολ.
    ασε, μην ψαχνεις τι γινεται εδω εμσα, του τρολ το καγκελο.
    προστατευσε τα προσωπικα σου στοιχεια και μην εχεις πολλα ψουψου στα πριβε.

Senior Member
    ακριβως.
    και τι λογο ειχε το νεο τρολ, να κανει μπουλιγκ στην κυκνο? την ξερει κι απο χθες?
    ΝΑΙ, γιατι ειναι το ιδιο τρολ.
    ασε, μην ψαχνεις τι γινεται εδω εμσα, του τρολ το καγκελο.
    προστατευσε τα προσωπικα σου στοιχεια και μην εχεις πολλα ψουψου στα πριβε.
    Αναφερόμουν στο μπουλινγκ που κανει ο Μ87 στην Κύκνο.
    Ο καινούργιος...τι να πω! Δεν μπορω να φανταστώ άνθρωπο να τα λέει στα αλήθεια αυτά και να μη μας δουλεύει.

Μπα, δε ψάχνω για τρολ, ειναι το τελευταίο που με απασχολεί. Αμα γουστάρει καποιος να μπαίνει με 180 προσωπικότητες, ας το κάνει, δεν θα κανω τον ντεντεκτιβ

Senior Member
    Αναφερόμουν στο μπουλινγκ που κανει ο Μ87 στην Κύκνο.
    Ο καινούργιος...τι να πω! Δεν μπορω να φανταστώ άνθρωπο να τα λέει στα αλήθεια αυτά και να μη μας δουλεύει.

Μπα, δε ψάχνω για τρολ, ειναι το τελευταίο που με απασχολεί. Αμα γουστάρει καποιος να μπαίνει με 180 προσωπικότητες, ας το κάνει, δεν θα κανω τον ντεντεκτιβ
    εκτος αν με μια απο τις 180 προσωπικοτητες, χωθει στα πριβε σου, παρει προσωπικα σου στοιχεια (απο εσενα εννοω, δεν θα τα κλεψει) και εμτα σου αναστατωσει την ζωη.
    τοτε, αλλαζουν καπως τα πραγματα, δεν νομζιεις?
    εγω το εχω παθει στο μακρινο παρελθον, με ΥΠΕΡΑΝΩ υποψιας ατομο, που παριστανε την υγιη με βουλα και σφραγιδα, κιε κτος του οτι ειχε εδω μεσα πανω απο 3 προφιλ, ειμαι βεβαιη πλεον οτι ειναι διαταραγμενη και παιρνει κι αλλους στον λαιμο της.
    πολλη προσοχη εδω μεσα λοιπον.

(συμφωνω για μ87, αλλα στο ιδιο κλιμα της απαντουσε και ο χριστιανοτρολ, που πηγε σε πολλους ψυχ που του προτειναν φαρμακα, και επαιρνε ζαναξ για την "καταθλιψη"....)

Senior Member
    εκτος αν με μια απο τις 180 προσωπικοτητες, χωθει στα πριβε σου, παρει προσωπικα σου στοιχεια (απο εσενα εννοω, δεν θα τα κλεψει) και εμτα σου αναστατωσει την ζωη.
    τοτε, αλλαζουν καπως τα πραγματα, δεν νομζιεις?
    εγω το εχω παθει στο μακρινο παρελθον, με ΥΠΕΡΑΝΩ υποψιας ατομο, που παριστανε την υγιη με βουλα και σφραγιδα, κιε κτος του οτι ειχε εδω μεσα πανω απο 3 προφιλ, ειμαι βεβαιη πλεον οτι ειναι διαταραγμενη και παιρνει κι αλλους στον λαιμο της.
    πολλη προσοχη εδω μεσα λοιπον.

(συμφωνω για μ87, αλλα στο ιδιο κλιμα της απαντουσε και ο χριστιανοτρολ, που πηγε σε πολλους ψυχ που του προτειναν φαρμακα, και επαιρνε ζαναξ για την "καταθλιψη"....)
    τρομακτικό λιγουλάκι ομολογώ...
    Και τι τα ήθελε τα προσωπικά σου στοιχεία; Εννοώ, μπορει να την πατήσει ο οποιοσδήποτε έτσι όπως το λες, αλλά αν επιτρέπεται με ποιο τροπο εννοείς οτι αναστάτωσε την ζωή σου; Είχατε γνωριστεί κι απο κοντά;

Senior Member
    τρομακτικό λιγουλάκι ομολογώ...
    Και τι τα ήθελε τα προσωπικά σου στοιχεία; Εννοώ, μπορει να την πατήσει ο οποιοσδήποτε έτσι όπως το λες, αλλά αν επιτρέπεται με ποιο τροπο εννοείς οτι αναστάτωσε την ζωή σου; Είχατε γνωριστεί κι απο κοντά;
    προσπαθουσε με απανωτες προτασεις να γνωριστουμε, αλλα πριν το αποφασισω, εμαθα τι προβλημα ειχε και γλυτωσα...
    μου χτυπησε μεγαλο καμπανακι οταν μου παραπονεθηκε η ιδια, οτι αλλο μελος (πολυ αξιολογο) ενω της υποσχεται συναντηση, δεν το κανει ποτε και την αποφευγει.
    εκει, αναρωτηθηκα γιατι ειχε τοση πρεμουρα για γνωριμιες εδω μεσα η "υγιης" επαγγελματιας, με την μηδενικη κοινωνικη ζωη (παντα μονη τριγυρναει) κι αρχισα να το ψαχνω.

τα στοιχεια τα ηθελε ακριβως γι αυτον τον λογο.
    επλεκε ενα περιβαλλον 'γνωριμιας", οτι και ακλα, "σχεδον" γνωριζομαστε, η διια ειναι τοσο καμμενη ωστε δεν εχει κανενα προβλημα να δωσει τα στοιχεια της οπουδηποτε. δημιουργει ετσι μια αισθηση ασφαλειας ' ε τι προβλημα να εχει τωρα αυτη, επαγγελματιας ανθρωπος, ανετη, γελαστη, "υγιης"" δεν μπορεις να φανταστεις τι τηαν και τι προβλημα ειχε και τι εκανε εδω μεσα με το καθε προφιλ. με το ενα εψαχνε παρτουζες, με το αλλο εψαχνε πελατες και με το αλλο εψαχνε 'κανονικες" κοινωνικες γνωριμιες.. ακομα τρεχουν οσοι εκαναν το λαθος και την συναντησαν. εχω μιλησει με μερικους απο αυτους.

Senior Member
    προσπαθουσε με απανωτες προτασεις να γνωριστουμε, αλλα πριν το αποφασισω, εμαθα τι προβλημα ειχε και γλυτωσα...
    μου χτυπησε μεγαλο καμπανακι οταν μου παραπονεθηκε η ιδια, οτι αλλο μελος (πολυ αξιολογο) ενω της υποσχεται συναντηση, δεν το κανει ποτε και την αποφευγει.
    εκει, αναρωτηθηκα γιατι ειχε τοση πρεμουρα για γνωριμιες εδω μεσα η "υγιης" επαγγελματιας, με την μηδενικη κοινωνικη ζωη (παντα μονη τριγυρναει) κι αρχισα να το ψαχνω.

τα στοιχεια τα ηθελε ακριβως γι αυτον τον λογο.
    επλεκε ενα περιβαλλον 'γνωριμιας", οτι και ακλα, "σχεδον" γνωριζομαστε, η διια ειναι τοσο καμμενη ωστε δεν εχει κανενα προβλημα να δωσει τα στοιχεια της οπουδηποτε. δημιουργει ετσι μια αισθηση ασφαλειας ' ε τι προβλημα να εχει τωρα αυτη, επαγγελματιας ανθρωπος, ανετη, γελαστη, "υγιης"" δεν μπορεις να φανταστεις τι τηαν και τι προβλημα ειχε και τι εκανε εδω μεσα με το καθε προφιλ. με το ενα εψαχνε παρτουζες, με το αλλο εψαχνε πελατες και με το αλλο εψαχνε 'κανονικες" κοινωνικες γνωριμιες.. ακομα τρεχουν οσοι εκαναν το λαθος και την συναντησαν. εχω μιλησει με μερικους απο αυτους.
    Ααα...μιλάμε για τέτοιο κάψιμο! Κατάλαβα...
    Επανερχόμαστε λοιπόν στο ότι εδώ όλοι "γνωριζόμαστε", αλλά δεν γνωριζόμαστε στην ουσία οπότε θέλει προσοχή.
    Καμιά φορά όλοι παρασυρόμαστε κι όταν μιλάμε με κάποιον θεωρούμε πως όντως τον ξέρουμε.

Senior Member
    Ααα...μιλάμε για τέτοιο κάψιμο! Κατάλαβα...
    Επανερχόμαστε λοιπόν στο ότι εδώ όλοι "γνωριζόμαστε", αλλά δεν γνωριζόμαστε στην ουσία οπότε θέλει προσοχή.
    Καμιά φορά όλοι παρασυρόμαστε κι όταν μιλάμε με κάποιον θεωρούμε πως όντως τον ξέρουμε.
    ΑΚΡΙΒΩΣ σε αυτο επανερχομαστε.
    οπως το ειπες.

Senior Member
    σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάρω μια απόφαση γτ δν πάει άλλο..

Banned
    οι ανθρωποι παντα κρυβονται πισω απο τις αποψεις οσων τις ξεφουρνιζουν ακομα και αν ξερουν οτι θα προκαλεσουν παριστανοντας οτι ετσι οι αλλοι τους πηραν στο λαιμο τους γιατι απλα ντρεπονται να πουν τις αποψεις τους καταμουτρα στους αλλους προτημουν την πλαγια κατευθυνση γιατι ειναι πιο χαμηλων τονων.
    ετσι ΠΑΣΑΡΟΥΝ αυτο το δυσκολο θεμα σε αυτους που εχουν την αναισθησια να τις λενε ενω αυτοι το παιζουν θυματα.
    οπως ελεγε και ενας φιλος μου που τον ελεγα σοφο αυτο που μας εξουσιαζει ειναι το μυαλο μας.
    γι αυτο το λογο παντα ο ενας ειναι υψιλων τονων και ο αλλος σιγανο ποταμακι.

Banned
    η τακτικη του να εισαι φιλησυχος και να το παιζεις θυμα.

πρωτα δινεται στον αλλο και αφου σιγουρευτει οτι εμαθε τα παντα για αυτον εγινε το αλλο κοματι του εαυτου του μετα αρχιζει η κλαψα μου εκανε το ενα μου εκανε το αλλο εκεινο ξερει να κρυβει τοσο καλα τα αισθηματα του πισω απο ολο αυτο το καστρο της λογικης του που καπιες φορες πειθει μεχρι και τον εαυτο του για οτι λεει

ολοι οι ηθοποιοι το βασικο χαρακτηριστικο τους η το μοναδικο τους ταλεντο ειναι οτι ειναι αναποφασιστοι με αυτο το τροπο ασπαζονται συνεχως πολους ρολους και ψαχνουν τον εαυτο τους μεσα απο αυτους συχνα η ουδετερη φυση τους του καθοδηγει στο να κολησουν σε δυο αντιθετους χαρακτηρες που ο ενας θα ειναι η μερα και ο αλλος η νυχτα ενω αυτοι θα ειναι οι παπιες που θα συμφωνουν και με τους δυο

Senior Member
    Μπράβο Αλέκο δεν υπάρχει θύμα είναι τακτική μπράβο που κανεισ ανασκόπηση της κατάστασης
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    "γνωριζόμαστε", αλλά δεν γνωριζόμαστε στην ουσία οπότε θέλει προσοχή.
    αυτο παντως που λες θα το ελεγα για σενα και τη συνομιλιτρια σου αφου αδυνατω να σας προσδιορισω απο το προφιλ σας πραγματι δε σε ξερω γιατι απλα δε με αφηνεις να σε μαθω

αρα αν υπαρχουν καπιοι που δε γνωριζω ειναι εσεις οι 2 οστοσο καπιες φορες το δυσκολο βρισκεται στο να εισαι καντα με καπιον που σου μιαζει αρα καπιος ασχετος δεν εχει λογο να δυσφορησει οταν μιλα με καπιον αλλον ασχετο..

θα ζοριστει μονο με οτι του μιαζει

ελα ομως που ο σωστος δρομος ειναι ο ανηφορος.. /

Senior Member
    Αλέκο μάλλον δεν αγάπησαν ακόμα δηλαδή να επεξεργάστηκαν τον έρωτα κ να καταληξαν σε αγάπη παρόλο που η σχέση δεν ήταν σωστή δεν ξέρουν τι χάνουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))