ψιλοκαπνιζω δυστηχως,οχι οπως παλια αλλα οχι και καθολου(ασε εκει την εκανα την μαλακια μου)!
τα δικα μου αργουν,στο αντιθετο με βλεπω σιγα σιγα...δεν τσουλαει το θεμα και μερικες μερες θελω να τελειωνω μαζι του!
Printable View
ψιλοκαπνιζω δυστηχως,οχι οπως παλια αλλα οχι και καθολου(ασε εκει την εκανα την μαλακια μου)!
τα δικα μου αργουν,στο αντιθετο με βλεπω σιγα σιγα...δεν τσουλαει το θεμα και μερικες μερες θελω να τελειωνω μαζι του!
ωχ περνας δυσκολη φαση καλο μου...
αστα ναι!ελπιζω να ειναι οντως φαση και να περασει γιατι με ριχνει ψυχολογικα αλλα περιμενω μηπως και βελτιωθουν τα πραγματα...(ωραιο τικερακι παρεπιπτοντως)!
Θετικες σκεψεις absolute και ευχομαι ο,τι κι αν γινει να ειναι το καλυτερο για σενα... σιγουρα ολα αυτα μας ριχνουν ψυχολογικα και μεις με τη σειρα μας τα ριχνουμε στα κιλα μας και παει λεγοντας... τι να κανουμε... Badgirl καλωσορισες καλη μου! Να ζησετε, παντα ευτυχισμενοι !!!!!
eyxaristv κοριτσια ναστε καλα!
αυριο αρχιζω νηστειες ξανα. εσεις κανετε?
ναμαι κ παλι!!!
βαση της διατροφης μου, διατηρω τη νηστεια 9 το βραδυ με 11 το πρωι και πλεον μπορω να πω πως απλα το εχω μαθει και δε πιεζω τον εαυτο μου!!!
συνολο στις 14 ωρες!!!
αν και η διαιτολογος μου ειπε πως δε τη πειραζει τι ωρα θα φαω, αρκει να φαω το τελευταιο μου γευμα και να κοιμηθω 2 ωρες μετα...
badgirl11 καλως ηρθες πισω!! Μας ελειψες! Και παλι να ζησετε και παντα ευτυχισμενοι κι ερωτευμενοι! Καλη αρχη και παλι στον αγωνα μας. Κι εγω λιγο τα ειχα παρατησει, αλλα αρχισα ξανα απο χθες και ευχομαι να συνεχισω. Εντωμεταξυ επειδη θηλαζω και ο μικρος εχει κολικους μου ειπε η γιατρος να κοψω το μοσχαρι και τα γαλακτοκομικα, οποτε εχουν περιοριστει πολυ και οι επιλογες μου. Μερικες φορες δεν ξερω τι να φαω (που δεν ειναι και κακο εδω που τα λεμε).
παλιοκοριτσο καλώς όρισες στο κλάμπ των παντρεμένων γυναικών. ευχομαι η νεα σου ζωη να εκπληρωσει με το παραπανω ολα σου τα ονειρα και τις προσδοκιες. να θυμασαι πως ο γαμος εχει χαρες αλλα θελει και δουλεια. να προσπαθεις καθε μερα να κανεις απο κατι εστω μικρο για να κανεις τον ανθρωπο σου να χαμογελα.
τωρα στα δικα μας, εγω αρχισα απο σημερα παλι νηστειες (θυμιζω εγω κανω 24 νηστεια 2 φορες την εβδομαδα), αλλα γενικα αποφασισα πως δε με νοιαζει να αδυνατισω αλλο αν προκυψει καλως και γενικα διαφορος κοσμος μου λεει να μη χασω αλλο.
βεβαια εχω άλλες σκοτουρες, πρεπει να μετακομισω διοτι το σπιτι που νοικιαζω πωλειται, ευτυχως εχω στην ιδιοκτησια μου ενα αλλο διαμερισμα το οποιο ομως θελει ανακαινιση αρα ψαχνω για μαστορους ιδεες και λυσεις για το σπιτι, 2 το δντ μας εχει τσακισει το εισοδημα , 3 αποφασισαμε να γινουμε γονεις οποτε καθε μηνα αγωνια. αυταααααα
σας φιλω ολες καλημερα
mtsek εμενα δε μου εκανε τιποτε η 14ωρη, απο 15 ωρες κ πανω εβλεπα αποτελεσμα...
το γιατι δεν το γνωριζω.
forgetful βοηθα η νηστεια να μη τρως τα βραδυα που ξυπνας να θηλασεις?
ο κυριος λογος που πιστευω θα με σωσει ειναι αυτος...(μελλοντικα)
τι κανει το μωρακι σου? :)
natalaki περνας ζορια καυμενο και εσυ.
(δεν πλεω σε πελαγη ευτυχιας οπως ισως νομιζεις
ειχε κ καποια παρατραγουδα ο γαμος
αλλα προσπαθω να μη τα σκεφτομαι διαρκως...)
ας υπαρχει υγεια κ ολα θα αντιμετωπιστουν.
Με το καλο να ερθει το μωρακι σας κ να μη κανεις διαιτα αλλο!
νηστειες κανε αλλα μηπως εν οψη μωρου να τις κανεις λιγοτερες ωρες?
ξερεις οτι ετσι κι αλλιως δε συμφωνουσα με την 24ωρη...
Στα δικα μου τωρα. Αποψε τελευταιο γευμα στις 7:30 μαλλον κατι σε φρουτοειδες,
αφου εσκασα απο το φαγητο το μεσημερι...κ γλυκακια μιαμ
telika δε θα φαω τιποτε, ειμαι πολυ φουσκωμενη, τελευταιο γευμα 3 το μεσημερι λοιπον.
fairy μου σε ευχαριστω πολυ!κοριτσια σημερα ολη μερα ολο και κατι(κακο) σαβουριαζω...θα τις εχω χτυπησει τις 2000 θερμιδες και θελω να φαω παλιιιιιιιιιιιιιιιιι!!τι θα κανω????
θα φας κ αυριο ξημερωνει μια καινουργια ημερα!
τα καταφερα! εκανα 14ωρη νηστεια εχθες! παροτι εφαγα αργα βραδυνο (9+)
κ σαυτο εφταιγε οτ μωρο μου.
Κοριτσια θαρχισω να τρωω καλο βραδυνο για να κανω νηστειες
αλλιως θα τρωω ο,τι βλακειες του φτιαχνω κ καηκα!
Θα πρεπει ναμαι φαγωμενη ωστε να κρατιεμαι ουφ
σημερα εφαγα πολυ αργα πολλα γλυκα κ για να αυξηθουν οι πιθανοτητες να τα καψω
θα κρατησω 15 ωρη νηστεια, αρα θα φαω κατευθειαν μεσημεριανο αυριο μαλλον...
badgirl μου ετσι κι αλλιως τα βραδυα που ξυπναω ειμαι τοσο κουρασμενη και νυσταγμενη που δεν εχω ορεξη να φαω. οι υπολοιπες ωρες ειναι το προβλημα. Το μωρακι μου γκρινιαζει συνεχεια οταν ειναι ξυπνιο και μας εχει αποτελειωσει. Απολαυσε τις στιγμες σας με τον αντρουλη σου, δεν ξαναγυριζουν.