εχασα 200 γρ ενω πριν ειχα βαλει ενα κιλο απο την υπερφαγια μου οποτε συνεχισα κανονικα:grin::grin:
Printable View
εχασα 200 γρ ενω πριν ειχα βαλει ενα κιλο απο την υπερφαγια μου οποτε συνεχισα κανονικα:grin::grin:
Καλημέρα 97,6.Υπέροχα!! :(
εγω εκανα λιπομετρηση σημερα (εχω ζυγαρια λιπομετρητη) και εδειξε οτι εχω χασει μονο μυικη μαζα και υγρα... :(
Κατι δεν κανω καλα.
μα πραγματικά πως καταλαβαίνουν το λίπος οι ζυγαριές? είναι όπως κ το πλυντήριο πιάτων. ένα μυστήριο
Πάντα θα φευγει και μυική μάζα και υγρά! Σημασία έχει να φεύγει και λίπος κι όχι μόνο τα άλλα :)
εχω παρα πολυ λιπος, δυστυχως...42,8 μου βγαζει.
Απλά πρεπει να μην μενω νηστικη πολλες ωρες και να ασκουμαι. Ας πουμε χτες, πηγα σε μια δουλιτσα το απογευμα και ξεχασα να φαω απογευματινο σνακ. Οποτε γυρισα μες στις 9 το βραδακι σπιτι και εφαγα ενα μηλο. Μετα δεν πεινουσα για βραδυνο, αλλά τελικά κοιμηθηκα πολυ αργα. Συνεπως εμεινα παααρα πολλες ωρες νηστικη. Ε, δεν γυμναζομαι κιολας...πως να μη χασω μυικη μαζα?? :(
Γεια σας!!!
58,800 Πρώτη φορά ειμαι τόσο χαμηλά!! :)
Καλημέρα! 96,8.Κάτι άρχισε να γίνεται!
Καλημέρα! 95,7 !! :)
απο 83 ..σημερα 81,7
80,8 τωρα το πρωι
σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 102,3 . Μάλιστα η ζυγαριά επέμενε ότι έχω χάσει 2 κιλά σε 3 μέρες , 3 φορές το ίδιο έδειξε :p ας είναι λοιπόν! Η αλήθεια είναι οτι και γω νιώθω πιο "ξεφούσκωτη". Συνεχίζω την προσπάθεια και θα το χαρώ όσο διαρκεί γιατί ξέρω πολύ καλά απο κολλήματα ... και όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι , που λέει και η παροιμία :p.
Ξαναζωντανεψε το θεματακι?? Τι ωραια! Αντε να πω κι εγω τα δικα μου, 61.8 σημερα. Κι επειδη δεν δουλευει το τικερακι, να πω οτι αρχισα 29 Ιουλιου με 66.5 και πρωτος μου στοχος τα 60. Καλο κουραγιο σε ολες μας!
80,4 αντε να κατεβω δεκαδα....
Απο οτι βλεπω, ειμαστε μονο 3 αυτη τη στιγμη στο θεματακι. Να συστηθουμε; Κανω την αρχη, με λενε Ελενα, ειμαι 32 και μενω Αθηνα. Η σχεση μου με τα κιλα , μισους και παθους. Με τη γυμναστικη δυστυχως καμια. Θελω να ξεκινησω περπατημα καποια στιγμη αλλα δεν ευνοουν οι συνθηκες (θεμα με τη μεση μου και ελλειψη χρονου). Μου χρειαζεται ομως γιατι μετα την εγκυμοσυνη, το σωμα μου εχει χαλαρωσει παντου και η κυτταριτιδα διαπρεπει απο μπρατσα μεχρι γαμπες. Να ακουσω και για σας;